paulogiann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, στον παρακάτω κώδικα : > import java.io.*; class trycatch{ try{ FileReader levelinfo=new FileReader("level1.txt");} catch(IOException e){ System.out.println(e.getmessage());}} μου βγαίνουν τα εξής 2 λάθη κατα τη διαδικασία του compilation : "illegal start of type try{" και "<identifier> expected System.out.println(e.getMessage())}}" Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.. Ο κώδικας που επιχειρώ να κάνω compile είναι μόνο ο παραπάνω.. Έχει κανείς καμιά ιδέα??
djapal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Xmm isws me to akyro mallon ennoeis oti to brhkes, pantws kalou kakou sou kanw post mia aploustath ekdoxh pou douleyei. package testApp; import java.io.*; public class test { public test() { } public static void main(String[] args) { try { FileReader levelinfo=new FileReader("level1.txt"); } catch(IOException e){ System.out.println(e.getMessage());}} }
paulogiann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ναί ρε μπάρμπες άκυρο είπα... Μαλακίστηκα αγρίως..:oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.