sakis79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω, ο "μανίσιος" ανεμιστήρας των Sempron AM2 επεξεργαστών τι επίπεδα θορύβου έχει; Είναι σε χαμήλά επίπεδα η είναι απαραίτητη άλλη ψύκτρα; Και επίσης θα ήθελα ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, για το παρακάτω κουτί/τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700037 αν είναι σε χαμηλά επίπεδα ο θόρυβος του τροφοδοτικού. Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει κάτι απόλυτα αθόρυβο, απλά να είναι ανεκτός, σε χαμηλά επίπεδα και όχι ενοχλητικός.
sakis79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κάποια απάντηση, κανείς χριστιανός... μουσουλμάνος, βουδιστής... εβραίος να μην είναι μόνο
sakis79 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Κανείς δεν ξέρει; Τουλάχιστον για το 1ο με τους Sempron και τις ψύκτρες τους.
tolis_01 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω Sempron s754 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον θόρυβο. Τώρα έχω αλλάξει την ψύκτρα του με την zalman 7700 (όχι λόγω θορύβου, για να έχω καλύτερη ψύξη -όχι ότι χρειάζεται κιόλας-). Το κουτι πάλι δεν το ξέρω αλλά και πάλι δεν νομίζω να ακούγεται σε ενοχλητικό επίπεδο.
georgeadams Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Κανείς δεν ξέρει; Τουλάχιστον για το 1ο με τους Sempron και τις ψύκτρες τους. Κάτσε ντε! Μη βιάζεσαι! Πόσοι έχουν Sempron AM2? Πάντως αν ο ανεμιστήρας τους είναι σαν τους υπόλοιπους παρόμοιους επεξεργαστές (Sempron, Athlon64), δεν θα έχεις πρόβλημα θορύβου.
sakis79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλά δεν βιάζομαι... απλά επειδή έχω κακή εμπειρία από τους μανίσιους ανεμιστήρες της Intel, θα ήθελα να ήξερα αν ήταν τόσο θορυβώδεις και οι αντίστοιχοι της AMD. Από τα λεγόμενα και των δυό σας βλέπω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλά δεν βιάζομαι... απλά επειδή έχω κακή εμπειρία από τους μανίσιους ανεμιστήρες της Intel' date=' θα ήθελα να ήξερα αν ήταν τόσο θορυβώδεις και οι αντίστοιχοι της AMD. Από τα λεγόμενα και των δυό σας βλέπω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα [/quote'] σκεψου οτι το κοολερ του κανει σαν εναν p4 nortwood
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.