Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για θόρυβο ανεμιστήρα Sempron AM2 και τροφοδοτικού

sakis79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω, ο "μανίσιος" ανεμιστήρας των Sempron AM2 επεξεργαστών τι επίπεδα θορύβου έχει; Είναι σε χαμήλά επίπεδα η είναι απαραίτητη άλλη ψύκτρα;

Και επίσης θα ήθελα ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, για το παρακάτω κουτί/τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700037 αν είναι σε χαμηλά επίπεδα ο θόρυβος του τροφοδοτικού.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει κάτι απόλυτα αθόρυβο, απλά να είναι ανεκτός, σε χαμηλά επίπεδα και όχι ενοχλητικός.

Δημοσ.

Εγώ έχω Sempron s754 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον θόρυβο. Τώρα έχω αλλάξει την ψύκτρα του με την zalman 7700 (όχι λόγω θορύβου, για να έχω καλύτερη ψύξη -όχι ότι χρειάζεται κιόλας-).

Το κουτι πάλι δεν το ξέρω αλλά και πάλι δεν νομίζω να ακούγεται σε ενοχλητικό επίπεδο.

Δημοσ.
Κανείς δεν ξέρει; Τουλάχιστον για το 1ο με τους Sempron και τις ψύκτρες τους.

Κάτσε ντε! Μη βιάζεσαι! Πόσοι έχουν Sempron AM2? :)

Πάντως αν ο ανεμιστήρας τους είναι σαν τους υπόλοιπους παρόμοιους επεξεργαστές (Sempron, Athlon64), δεν θα έχεις πρόβλημα θορύβου.

Δημοσ.

Καλά δεν βιάζομαι...

απλά επειδή έχω κακή εμπειρία από τους μανίσιους ανεμιστήρες της Intel, θα ήθελα να ήξερα αν ήταν τόσο θορυβώδεις και οι αντίστοιχοι της AMD.

Από τα λεγόμενα και των δυό σας βλέπω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα :mrgreen:

Δημοσ.
Καλά δεν βιάζομαι...

απλά επειδή έχω κακή εμπειρία από τους μανίσιους ανεμιστήρες της Intel' date=' θα ήθελα να ήξερα αν ήταν τόσο θορυβώδεις και οι αντίστοιχοι της AMD.

Από τα λεγόμενα και των δυό σας βλέπω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα :mrgreen:[/quote']

σκεψου οτι το κοολερ του κανει σαν εναν p4 nortwood :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...