Pantelis51 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Όσο αφορά περί β' και γ' διαλογής, όσοι ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά ξέρουνε πχ. πως το τάδε CMOS κοστίζει οικονομικότερα από την τάδε εταιρεία από ότι από την τάδε. Η μια εκ' των δύο πετυχαίνει καλύτερες τιμές με οικονομικότερα ή "φτωχότερα" πρωτογενή υλικά. Για να δημιουργηθεί μια κάρτα δεν παράγει η εκάστοτε εταιρεία τα ηλεκτρονικά της μέρη αλλά αγοράζει έναν συγκεκριμένο αριθμό από αλλού. Για να "ρίξει" τη τιμή του τελικού προϊόντος της αρκεί να παίξει με την "ποιότητα" κάποιων ηλεκτρονικών εξαρτήματος της. Δεν περιμένω από κανέναν υπάλληλο οποιουδήποτε ηλεκτρονικού και μη καταστήματος να γνωρίζει το παραπάνω! Το εάν ένα προϊών έχει ανοιχτεί και έχει χρησιμοποιηθεί (και στην τελική από σύμπτωση(!) δεν λειτούργησε) μου αρκεί για να κάνω λόγο περί "επιστροφής στην αποθήκη". Σε σχέση με άλλους που αρκούνται σε φήμες και λόγια, αρκούμαι στα ίδια μου τα μάτια και στην εμπειρία που έχω αποκομίσει από ανάλογα περιστατικά.
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ωραιος ο billpeppas! Οδοστρωτήρας. :p Καλα που μας τα ειπες ενα χεράκι, γιατι εμεις τέτοιοι μαλ.....ς πελάτες που ειμαστε τέτοιες μαλ....ες θα λέμε και θα γράφουμε ! Μονο που δε μας ειπες γιατι να πάρουμε ως ακριβή και αληθινά αυτα που γράφεις, μας εμφανίζεσαι ως εκπρόσωπος του eshop ή γενικως εισαι (παντο)γνώστης ; Να σου πω, αυτα δεν έγραφες και πριν 1+ χρόνο σε κάτι παλιά θέματα που διαβάζω σχετικά για το eshop; Παντως ομολογώ πως κρατάς σταθερή "γραμμή"
laantonios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς βέβαια ότι οι πολέμιοι του e-shop είναι και ανταγωνιστές του... Είμαστε σκεφτόμενοι αγοραστές σε μια εξελισσόμενη αγορά. Τα παράπονά μας απο ένα μαγαζί το τέλειο θα ήταν να εύρισκαν ανταπόκριση. Δεν είναι όμορφο να αυτοσαρκαζόμαστε με άσχημο τρόπο προκειμένου να πετύχουμε το αντίθετο. Δεν γινόμαστε καλύτεροι έτσι. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απο ένα μαγαζί/κατάστημα απλά μην ξαναψωνίζετε.. {προσωπικά τους έδωσα 3 ευκαιρίες γιατί απλά έχουν και καλές τιμές}. Μερικοί προσπαθούν να το διατυμπανίσουν ότι επειδή την πάτησαν με ένα προϊόν θα την πατήσουν και όλοι οι υπόλοιποι (ή ψάχνουν σε αυτό το topic να λασπολογήσουν για να νιώσουν καλύτερα). Ως πληροφορικός ψωνίζω απο όπου με συμφέρει (και προς το παρόν είναι το e-shop). Ως αγοραστής επιλέγω.-
billpeppas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Όσο αφορά περί β' και γ' διαλογής, όσοι ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά ξέρουνε πχ. πως το τάδε CMOS κοστίζει οικονομικότερα από την τάδε εταιρεία από ότι από την τάδε. Η μια εκ' των δύο πετυχαίνει καλύτερες τιμές με οικονομικότερα ή "φτωχότερα" πρωτογενή υλικά. Καλά, πας καλά γενικώς ή φταίνε οι ζέστες ? Θες να πείς δηλαδή ότι οι Asus, Gigabyte, DFI, etc στο e-shop έχουν πυκνωτές μάρκας Ω, και SMD μάρκας Ω, και οι αντίστοιχες στα άλλα μαγαζιά έχουν πυκνωτές & SMD μάρκας Α ? Είσαι σοβαρός αγόρι μου ?
billpeppas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μονο που δε μας ειπες γιατι να πάρουμε ως ακριβή και αληθινά αυτα που γράφεις, μας εμφανίζεσαι ως εκπρόσωπος του eshop ή γενικως εισαι (παντο)γνώστης ; Να σου πω, αυτα δεν έγραφες και πριν 1+ χρόνο σε κάτι παλιά θέματα που διαβάζω σχετικά για το eshop; Παντως ομολογώ πως κρατάς σταθερή "γραμμή" 1) Κανονικά θα εφάρμοζα την τακτική μου του να μην απαντάω σε κάποιους που δεν γουστάρω. Όπως απλά όταν δω thread/post ερώτηση του Luxx, δεν μπαίνω καν, έτσι θα αγνοούσα και εσένα. Απλά αυτή την φορά ( μοναδική μάλιστα ) θα κάνω την εξαίρεση και θα απαντήσω για τον λόγο ότι υπαινίσεσαι κάτι περί του ποιόν μου, κλπ κλπ. 2) Δεν είμαι εκπρόσωπος ούτε συσχετίζομαι με το e-shop κατά κανένα τρόπο ( αγοράζω συχνά-πυκνά από εκεί, τίποτα το παραπάνω ) 3) Τυγχάνει όμως να γνωρίζω κάποιον κόσμο. 4) Να μην ακούσω την παραμικρή μ***** ότι είμαι του e-shop κλπ κλπ και κρύβομαι γιατί θα γίνει της π******ας. 5) TBH η μόνη μου σχέση με κάποιο μαγαζί εν Ελλάδι είναι με το Multi-Shop, όπου έχω κάποια "χρέη".
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 1) Κανονικά θα εφάρμοζα την τακτική μου του να μην απαντάω σε κάποιους που δεν γουστάρω. Όπως απλά όταν δω thread/post ερώτηση του Luxx' date=' δεν μπαίνω καν, έτσι θα αγνοούσα και εσένα. Απλά αυτή την φορά ( μοναδική μάλιστα ) θα κάνω την εξαίρεση και θα απαντήσω για τον λόγο ότι υπαινίσεσαι κάτι περί του ποιόν μου, κλπ κλπ. 2) Δεν είμαι εκπρόσωπος ούτε συσχετίζομαι με το e-shop κατά κανένα τρόπο ( αγοράζω συχνά-πυκνά από εκεί, τίποτα το παραπάνω ) 3) Τυγχάνει όμως να γνωρίζω κάποιον κόσμο. 4) Να μην ακούσω την παραμικρή μ***** ότι είμαι του e-shop κλπ κλπ και κρύβομαι γιατί θα γίνει της π******ας. 5) TBH η μόνη μου σχέση με κάποιο μαγαζί εν Ελλάδι είναι με το Multi-Shop, όπου έχω κάποια "χρέη".[/quote'] (1) ΛΟΛ ωραιος μεγάλε-μεγάλε. Και γιατι δεν το εφαρμόζεις; Κατουρήθηκα απο το φόβο μου... Ποιος νομίζεις οτι εισαι και απαντάς μ'αυτο τον τρόπο, ο Πάπας; Μ'αρεσε η απάντηση που έδωσες στον Pantelis πιο πάνω "Είσαι σοβαρός αγόρι μου?" .... (2) και (3) και (4) - Μονος σου το λες και το φωνάζεις ΕΧΩ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ με το eshop "ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ", εγω σου φταιω που ρωτάω τι παρτίδες έχεις για να καταλάβουμε πόσο εγκυρες ειναι οι πληροφορίες σου; Και που'σαι: Σκέφτηκες ποτε μηπως σε προσέχουν περισσότερο απο εμας τους απλους πελάτες ακριβως επειδη "ξέρεις άτομα" ; (5) Σορι και περαστικά σου Ξανα-ρωτάω: Γιατι να σε πιστέψουμε σ'οσα μας λες για τα bgrade stock , τις επιστροφές κτλ, οταν εισαι απολύτως ικανοποιημένος απο ενα κατάστημα , το υποστηρίζεις (σε υπερβολικό ως υποπτο βαθμο), και μας λες οτι "ξερεις άτομα" και γνωρίζεις για το μέλλον της υποδοχής, του service και δεν ξερω γω τι αλλο. Στο τελος μας μπινελικώνεις κι απο πάνω αν τυχον υποννοήσουμε για περιέργη σχέση σου με το eshop. "Είσαι σοβαρός αγόρι μου?" :? :? :?
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς βέβαια ότι οι πολέμιοι του e-shop είναι και ανταγωνιστές του... εγω εχω αγοράσει το pixmania και ο κολλητος μου το mediamarkt , ετσι για εχουμε να παίζουμε :D
laantonios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δεν χρειάζεται να είμαστε ανώριμοι {κάτι που φαίνεται απο τις απαντήσεις μας} με το να επιλέγουμε φράσεις και να απαντούμε μόνο σε αυτές. Αν και στην φράση που επέλεξε ο pigeon-συνομιλητής μου υπήρχε και απο μεριάς μου ειρωνία -κάτι που φυσικά δεν έγινε αντιληπτό. Συμμερίζομαι τις απόψεις του billpepas αν και εκνευρίστηκε ο άνθρωπος. Μερικοί εκφράζουν (επαναλαμβάνω ) τις απόψεις τους με άσχημο τρόπο. Δεν κάνουν καλά. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απο ένα κατάστημα μήν αγοράζετε απο εκεί. Απλά τα πράγματα.
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λοιπον κοιτα laantoniοs να δεις τι γίνεται, επειδη σ'αφησα την 1η φορα να με ειρωνευτείς και να γράψεις τα δικά σου, δεν παει να πει πως θα συνεχίσουμε ετσι! Γι'αυτο: Δεν χρειάζεται να είμαστε ανώριμοι {κάτι που φαίνεται απο τις απαντήσεις μας} με το να επιλέγουμε φράσεις και να απαντούμε μόνο σε αυτές. Αν και στην φράση που επέλεξε ο pigeon-συνομιλητής μου υπήρχε και απο μεριάς μου ειρωνία -κάτι που φυσικά δεν έγινε αντιληπτό. Φυσικά και εγινε αντιληπτή η ειρωνία σου, γι'αυτο και ελαβες την κατάλληλη απάντηση και μάλιστα συνοδευόμενη απο " :D ". Αυτο αφου τα ξέρεις ολα πριν βγουν τα pop και smtp, θα γνωρίζεις πως σημαίνει ΑΣΤΕΙΟ. Μαλλον κάποιοι σαν κι εσενα θέλουν ορθες-κοφτές και "κακομούτσουνες" απαντήσεις για να νομίζουν οτι λενε κάτι σοβαρο... Οχι λοιπον, δεν εχουμε καταστήματα απλως ειμαστε δυσαρεστημένοι απο τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν κάποια eshop. Συμμερίζομαι τις απόψεις του billpepas αν και εκνευρίστηκε ο άνθρωπος. Μερικοί εκφράζουν (επαναλαμβάνω ) τις απόψεις τους με άσχημο τρόπο. Δεν κάνουν καλά. Συμμερίζεσαι μονο τις απόψεις ή και τις γνωριμίες του; Γιατι ΚΑΙ ΕΣΥ εγραψες οτι γνωρίζεις πολυ καλα το eshop, απο τότε που ηταν στο ΒΟΛΟ, γεγονός που σχεδον κανεις αλλος εδω μέσα δεν γνωρίζει . Δεν ξέρω τελικά πως μπορει κάποιος να θεωρείται αντικειμενικός οταν ξεφεύγει απο απλος πελάτης και είναι κάποιος που συνεργάζεται συχνά και έχει γνωστούς και γνωριμίες στο κατάστημα. Πρεπει δηλαδη να "δικτυωθούμε" κι εμεις για να αγοράζουμε και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας οπως ορίζουν οι κανόνες (και οι νόμοι) του εμπορίου στην Ελλάδα; Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απο ένα κατάστημα μήν αγοράζετε απο εκεί. Απλά τα πράγματα. Απλο για ποιον; Αυτη φυσικά ειναι η καλύτερη λύση που εξυπηρετεί μονο.... το κάθε eshop! Να το βουλώνουμε , να τους τα σκάμε και στο τέλος να πάμε παρακάτω. Εδω ειναι φορουμ κι οχι δικαστήριο να βγει ετυμηγορία και να κλεισει το θέμα. Γι'αυτο θα εκφράζουμε τη γνώμη και τη δυσαρέσκεια μας ή την ευμένεια μας για οποιον μας γουστάρει ή οποιον μας θίγει το πορτοφόλι ή την προσωπικότητά μας ως πελάτες. Θα ανοίγουμε και 1000000 θεματα, θα σχολιάζουμε τις απαντήσεις των υπολοίπων και θα γινεται ΣΥΖΗΤΗΣΗ για ΟΛΑ !!! Μεσα απο αυτο τον "ντόρο" (ας πούμε) θα βγει σίγουρα καλο αποτέλεσμα για εμας τους αγοραστές, τους απλους πελάτες. Οι "δικτυωμένοι" , οι "καταστηματάρχες" και οι "παρατρεχαμενοι" δυστυχως θα δυσαρεστηθούν μια ακόμα φορα.
tzoykas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Από ό,τι έχω καταλάβει pigeon, θέλεις η δικιά σου άποψη που είναι όσο εμπεριστατωμενή και των υπολοίπων, να γίνεται αποδεκτή από ΟΛΟΥΣ, αλλά οι άποψη των όλων δε γίνεται αποδεκτή απο σένα ως μη εμπεριστατωμένη. Διαφώνησες με όλους και μάλωσες σχεδόν με όλους όσους είχαν αντίθετη άποψη από σένα, αλλά κανείς άλλος δεν έχει μαλώσει με κάποιον που είχε αντίθετη άποψη από σένα. Κάθε διαφορετική άποψη την εκλαμβάνεις ως πυρά εναντίον σου και ο εκφραστής της άποψης είναι αυτόματα χαφιές, ρουφιάνος και βαλτός του καταστήματος. Μήπως είσαι απλά κομπλεξικός; λέω μήπως ..... Υ.Γ. Και μη μας γεμίζεις τα mailbox με pm's. Βαρεθήκαμε να σβήνουμε σαβούρα. Αν έχεις κάτι σοβαρό να μας πεις, πες το μας εδώ με ευπρεπισμένη γλώσσα και ύφος (αν και πιστεύω ότι αδυνατείς). Mod notified
bandito Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συμμερίζεσαι μονο τις απόψεις ή και τις γνωριμίες του; Γιατι ΚΑΙ ΕΣΥ εγραψες οτι γνωρίζεις πολυ καλα το eshop' date=' απο τότε που ηταν στο ΒΟΛΟ, γεγονός που σχεδον κανεις αλλος εδω μέσα δεν γνωρίζει . [/quote'] [offtopic] Το e-shop δεν ήταν ποτέ στο Βόλο. Ο laantonios μάλλον το μπερδεύει με κάποιο άλλο eshop [/οfftopic]
bandito Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Θυμάμαι μια παρόμοια συζήτηση. Και τότε η ερώτηση που μου είχε δημιουργηθεί ήταν: Αφού ειναι τόσο ευκολο να είσαι τέλειος γιατί δεν είναι κανείς; Και αφου εσύ (pigeon) ή εγώ ξέρουμε την συνταγή (λέμε τώρα) γιατί δεν ανοίγουμε ενα eshop v2 να τους φάμε όλους λάχανο; Αφου ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να εξυπηρετούμε 10000 παραγγελίες την ημέρα, να πουλάμε με 1% κέρδος και να απαντάμε σε ολα τα email , γιατί δεν το κάνουμε να γίνουμε ζάμπλουτοι; Το eshop, plaisio whatever έχουν όλα προβλήματα. Το ένα γιατί αναπτύσεται γρήγορα, το άλλο γιατι έτσι, το παρακάτω γιατι γιουβέτσι. Ναι, όταν θα τύχω άσχημης συμπεριφοράς θα απαιτήσω επανόρθωση με κάποιο τρόπο. Αλλά απο εκεί και πέρα τι μπορούμε να κάνουμε; ΤΟ eshop έγινε γνώστο με mouth propaganda. Αν οι υπηρεσίες του είναι χάλια, ή ίδια mouth propaganda θα το παρασύρει. Αλήθεια , αν πας σε ενα εστιατοριο για πρωτη φορά και το φαγητό ειναι χάλια, τους πυροβολάς στο κεφάλι; Η αγορά της πληροφορικής είναι στρεβλωμένη. Τα BSB πουλάνε με 400% κέρδος ρουχα, το φλοκα πουλάει με 5000% κέρδος καφέ και οι εμποροι πληροφορικής πουλάνε με 3% επεξεργαστές. Στον βωμό του τζίρου και του ανταγωνισμού, χάνονται άλλες χρήσιμες υπηρεσίες.
andromahos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Agorazo prin 15 MINES enan ektipoti Canon IP4000 apo to e-shop, eproxthes ekei poy tipone para poli kathara arxise na tiponi mexri ti mesi toy a4 kai to cd kai ayto mexri ti mesi kai meta kamia energia ,stamatage . Piga ton ektipoti stin intersys meta dyo meres tilefonaki kai natamas: 136 euroudakia (o 4200 kainourios exei 99 parakalo) moy lene tiponate me melania maimoiy, nai tous ipa teleftea mono treis fores ebala melania maimou. asteii bebea einai oi anhtropi giati ego den piga giati den tipone sosta alla stamatage o mixanismos sta deksia kai den ekane kamia kinisi bebea giati ta egrapsa ayta ola akouste!!!! Kyrie mou oi aristeri plevra (esoteriki) ta eksartimata einai maimou. maimou? ego den piraksa katholou ton ektipoti ayto to bebeoni kai i intersys (to zitisa kai graptos) giati filarakia , milisa me e-shop kai den ikseran na mou apandisoun, Tora ta andalaktika maimou ta ebale i intersys ( den to nomizo ) ta ebale to e-shop? pios to kseri. To ekane i canon ? Sigoura tha to broume Epidi exo dikigoriki asfaleia oikogeneias apo tin interamerican kai plirono arketa xronia dixos na toys doso doulitsa, e ligo tha tous apasxoliso , etsi kialios den plirono oute euroudaki gia eksoda , TO GAMOTO EINAI PIOS MAS POYLAEI MAIMOU ANTALAKTIKA!!!!
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Bandito, δεν διαφωνώ καθόλου με οσα γράφεις και εξάλλου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ασε δηλαδη που δεν ειπα και τιποτε απ'αυτο που πέρασα πριν λίγες μέρες. Αστο να παει, γιατι ποιος ξέρει τι θα τραβήξω απο κάτι εξυπνάκηδες που κάνουν service εκ του μακρόθεν.... Βλεπω συνεχως ομως οτι μετα την υπερβολική αντίδραση των διαμαρτυρόμενων , εχουμε την ιδια και χειρότερη υπερβολική αντίδραση και ενα σωρο προκλητικές απαντήσεις οσων δεν έχουν κανενα πρόβλημα με το μαγαζι. Ρωτω λοιπον: αν (λεμε) εγω ειμαι εκνευρισμένος και διαμαρτυρομαι εντονα και υπερβολικά γιατι ΕΧΩ κάποιο πρόβλημα , εσυ με ποιο πρόσχημα μπορεις να κάνεις το ιδιο; Επειδη ισως σε εκνευρίζω εγω ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Και σιγα δηλαδη που ξέρω τη συνταγή για το eshop v2, ετσι που λες να το κάνουμε αυριο το πρωι! Οσο για τις 10000 παραγγελίες και το 1% κέρδος δεν σχολιάζω, απλως μπορουμε να αλλάξουμε αφου δεν τα καταφέρνουν οι κακομοίρηδες, να κανουμε ολοι εμεις το eshop και το eshop να αγοράζει απο εμας !!! :p
pigeon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Από ό' date='τι έχω καταλάβει pigeon, θέλεις η δικιά σου άποψη που είναι όσο εμπεριστατωμενή και των υπολοίπων, να γίνεται αποδεκτή από ΟΛΟΥΣ, αλλά οι άποψη των όλων δε γίνεται αποδεκτή απο σένα ως μη εμπεριστατωμένη. Διαφώνησες με όλους και μάλωσες σχεδόν με όλους όσους είχαν αντίθετη άποψη από σένα, αλλά κανείς άλλος δεν έχει μαλώσει με κάποιον που είχε αντίθετη άποψη από σένα. Κάθε διαφορετική άποψη την εκλαμβάνεις ως πυρά εναντίον σου και ο εκφραστής της άποψης είναι αυτόματα χαφιές, ρουφιάνος και βαλτός του καταστήματος. Μήπως είσαι απλά κομπλεξικός; λέω μήπως ..... Υ.Γ. Και μη μας γεμίζεις τα mailbox με pm's. Βαρεθήκαμε να σβήνουμε σαβούρα. Αν έχεις κάτι σοβαρό να μας πεις, πες το μας εδώ με ευπρεπισμένη γλώσσα και ύφος (αν και πιστεύω ότι αδυνατείς). Mod notified[/quote'] Τζουκα δεν νομιζεις οτι το παρατραβάς; Εσυ μου επιτέθηκες αρχικα, το συνέχισες με πολλα συνεχόμενα ποστ . Τα εσβησε ο paredwse, δεν καταλαβαινεις ομως, συνεχίζεις μεσω pm να μου ζητάς το λόγο. Σου εξηγω 2-3 πραγματα και ειναι φανερό οτι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ την συμπεριφορά σου. ΕΣΥ συνεχίζεις τα pm με διάφορες αστειότητες, τα οποια τελικά αγνοώ απο χθες το βραδυ (τα pm βεβαια ειναι σε διάθεση οποιου τα ζητήσει). Τωρα ξανα επιθεση-ποστ με υβριστικό περιεχόμενο! Σε ρώτησα και τότε, σε ξαναρωτώ: ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ απο μενα; Απαντώ μονο στους ανόητους ισχυρισμούς οτι τσακώθηκα με οποιον ειχε αντίθετη άποψη: Και ο lantonios και ο billpeppas εκαναν quote οσα ειπα και τους απάντησα κοσμιότατα. Ρώτησα μονο το αυτονόητο: πως μπορει να θεωρείται αντικειμενική και αξιόπιστη μια αποψη που δεσμεύεται απο "γνωριμίες" ή/και απο "δικτυώματα" ετών με το συγκεκριμένο κατάστημα". Οποιος δεν εχει πρόβλημα μου απαντά, οι υπόλοποι (οπως εσυ Τζουκα) απλως προκαλούν τον τσακωμό αλλα μαζι μου δεν θα το βρούν. Καλο σου βράδυ. Edit: Tzoukas, βλεπω πως κι εδω παραλληλα μ'εμενα αλλαζεις χαριτωμένα μηνυματα με αλλους χρήστες. Μηπως με εχεις μπερδέψει με κανενα αλλο πάνω στα νεύρα σου, καρταση; (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1235029#post1235029)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.