laantonios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 1. Συμφωνώ με τα λεγόμενα του κ. Παντελή. Όντως τον τελευταίο καιρό υπολειτουργούν σε σχέση με την αρχή. 2. Θα μπορούσαν όντως να κάνουν και κάποιο δώρο σε ανθρώπους που τους πήγαν πελάτες {αν βάλω τους μαθητές μου μόνο που έστειλα θα έπρεπε να με χρυσώσουν} ως πολιτική αγοράς-στήριξης πελάτη. 3. Έτυχα και εγώ -δυστυχώς- ελαττωματικού σκληρού το 2002 και τότε δεν μπόρεσα να ζητήσω αντικατάσταση. {Τους έδωσα άλλες 2 ευκαιρίες-το 2005 ζήτησα αντικατάσταση οθόνης lcd με εγγύηση για 0 είχε 4 καμμένα pixel=>δεν έγινε...τους έμεινε μία ευκαιρία} 4. Δεν πιστεύω να αγοράζετε μόνο απο εκεί..έτσι; Δεν είναι οι μόνοι. Για παράδειγμα με 'βόλεψε' πολλές φορές που το multirama και το plaisio έχουν ράφι=>ετοιμοπαράδοτα. 5. Όσο για το stock τους αναρωτιόμουν και εγώ τι το κάνουν...μέχρι που είχα ανακαλύψει το fleamarket.gr πλέον emarket.gr....λέτε να είναι δικό τους...;
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μια ερώτηση για τους υπόλοιπους που παρακολουθούν ΤΟ ΘΕΜΑ κι οχι τις παρλαπίπες μας:Εχει επηρεαστεί κανεις απο τα θέματα eshop / πλαισιο / hardshop κτλ και εχει αποφύγει να κάνει μια παραγγελία που ειχε ετοιμάσει; Η τελικως εχει παραγγείλει και ποιο το αποτέλεσμα; Αν ειναι ευκολο και εντός θέματος μου απαντάτε... φυσικα και επηρρεαζομαι, κ ειδικα για τα e-shop,hardshop, εχω σχηματισει πολυ κακη γνωμη. για το πλαισιο,εχω ψωνισει δεκαδες πραγματα απο εκει,κ παρολο που 4-5 μου βγηκαν μπαρουφες,εχουν θετικο after sales service, καταστημα με καλα πραγματα στο στοκ,κ γενικοτερα ειμαι ικανοποιημενος στο 80-90% των αγορων μου απο εκει (αν κ ειναι πιο ακριβοι απο καποια αλλα καταστηματα). ειδικοτερα ομως στο πλαισιο, γενικα νιωθω απο τους τυχερους,καθοτι δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα,εκτος καποιων προιοντων στοκ, που βγηκαν χαλασμενα,κ μου τα αντικατεστησαν την επομενη ημερα. αν ηταν κ λιγο πιο φτηνοι.....
pigeon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Για ποιο σφαιρική άποψη: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25409 Εκει βέβαια συμφωνούν οι περισσότεροι για την εικόνα ιδρύματος ανιάτων που παρουσιάζει το συγκεκριμένο κατάστημα
hblux Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Opos anefera kai prin file pigeon... ksekinise kapote kala... Distixos tora ola einai B-Grade Stock... kai tis perissoteres fores stelneis kati piso kai sto ksanastelnoun isxirizomenoi oti se aftous doulevei mia xara. Eprepe na eixes simeiosei to S/N tis mnimis sou. Eimai sigouros oti sou steilane tin idia piso. Den mporeis omos na exeis ipsiles apaitiseis apo mia eteria pou exei tria atoma stin eisodo... alla tria atoma sto texniko.... kai allous dio stin apothiki... Simioteo de oti ta tria atoma tis ypodoxis elegxoun taftoxrona apothiki kai apantane sta email kai otan mporoun apantane kai sto tilefono... trexa gireve...
laantonios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Έχουν πολλά προβλήματα και όλοι έχουμε παράπονα. Είναι όμως οικονομικοί..τι να κάνουμε..και μόνο που υπάρχει αυξάνει τον ανταγωνισμό όπως λέμε εδώ διαβάστε και αυτές τις απόψεις...
blueviper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Για ποιο σφαιρική άποψη:http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25409 Εκει βέβαια συμφωνούν οι περισσότεροι για την εικόνα ιδρύματος ανιάτων που παρουσιάζει το συγκεκριμένο κατάστημα Σφαρικότατα διαμορφώνεται κι εδώ η άποψη...δε νομίζω πως χρειάζεται να καταφύγουμε σε 12 διαφορετικά fora για να αντιληφθούμε πως υπάρχουν αγαπητικοί και πολέμιοι.
laantonios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Καλή λύση ίσως λοιπόν ήταν τιμές eshop με τεχνική υποστήριξη-εξυπηρέτηση Πλαίσιο - βέβαια το Πλαίσιο κατά καιρούς έχει καλές τιμές αν συνυπολογίσει κανείς και το ότι στέλνει δωρεάν με κούριερ για αγορές άνω των 45 ευρώ. Το eshop έχει σαφώς καλύτερες τιμές από το Πλαίσιο σε σχέση με την ποιότητα αυτών που προσφέρει. Δεν αναφέρω καν το multirama. και απο πωλήσεις πάνε καλά... [Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 16:31 "Ξεπέρασαν τα 10,3 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις της e.shop.gr Α.Ε. στο πρώτο τρίμηνο του 2006 σημειώνοντας αύξηση πάνω από 80% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα. Για το σύνολο του έτους η εταιρεία εκτιμά ότι θα εμφανίσει πωλήσεις άνω των 42 εκατ. ευρώ και κερδοφορία κοντά στις 500.000 ευρώ."] 1. Ένα πρώτο συμπέρασμα θα μπορούσε να είναι ότι έχουν ένα μεγάλο πελατολόγιο. Αν υποθέσουμε ότι οι πελάτες τους είναι 50.000 {λέμε τώρα} οι 500 να είναι έχουν πρόβλημα, αποτελούν μόλις το 1 %...Συνεπώς δεν επηρεάζονται άμεσα. 2. Λόγω της τιμολογιακής τους πολιτικής και του οτι φέρνουν απο τους πρώτους καλά προϊόντα είναι που συζητάμε και εμείς εδώ...αλλιώς δε θα υπήρχε θέμα..όπως λ.χ. δεν γινεται τόσος λόγος για το hardshop...δεν το ξέρω...δεν αγόρασα..δεν εκφέρω εμπεριστατωμένη γνώμη. 3. Όλοι όσοι αναφέρονται στα fora που παραθέσαμε έχουν γνώμη για το θέμα. Οι περισσότεροι είναι 'καμμένοι' της υπόθεσης. Δεν νομίζω ότι θα ξεκινούσε ποτέ θέμα του τύπου "Ικανοποιημένος απο την αγορά μου απο το eshop" διοτι για πχ. η ψηφιακή που πήρα ήταν 90 € φθηνότερη απο multirama (πραγματικό γεγονός). * δεν τους υπερασπίζομαι -προς Θεού- απλά παραθέτω απόψεις. ** Κρίμα που γίνεται λόγος για το εν λόγω μαγαζί μόνο. Ας ανοίξουν ισόβαθμες online εταιρείες ή οι ήδη υπάρχουσες να ρίξουν και άλλο τις τιμές τους {αν και νομίζω ότι στα προϊόντα τους έχουν πολύ χαμηλό κέρδος} για να μιλάμε και για άλλα. {e-direct,shop21 κλπ,κλπ}
micraSport Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Mias kai anafereste sthn aparadekth symperifora tou E-Shop,kai gia na mhn anoigw allo thema..h istoria exeis ws ekshs...paraggelnw thlefwnika extes to prwi 3 pragmatakia(to ena htan mia 6600 gt)kai epeidh douleuw marousi rwthsa kai ksanarwthsa an yparxoun ola diathesima se posothta wste na perasw na ta paralavw apo to katasthma sto xalandri...phgainw ekei,den perimene kanenas se oura gia na paralavei kati(opote skeftomai kai egw-tha kanw grhgora,den tha arghsw...)afou lew onoma kai ta sxetika mou lene perimenete tha sas fonaksoume...perimenw 35 lepta kai me fonazoun gia na mou poune ti?oti h karta grafikwn den yparxei diathesimh..ma lew to prwi mou eipan alla,eixame ena kommati leei apo epistrofh service-xwris syskeuasia h opoia kai auth den yparxei...kai ektos autou me rwtaei gia ta ypoloipa pragmata an tha ta paralavw telika...fysika den ta phra eytyxws gia mena giati ta vrhka fthnotera,kai dystyxws gia autous giati exasan ena pelath.... H symperifora twn ergazomenwn ekei mesa einai aparadekth...oute to dhmosio den tous ftanei... p.s oso gia auto pou leei laantonios gia ta alla katasthmata tetoiou eidous,exw pswnisei kai apo e-direct,alla kai apo to megamarket kai h synallagh htan apsogh...Alla an to e-shop thelei na exei ypallhlous kati paidakia ta opoia xazogelane kai grafoun sta@@ tous pelates tote kako tou kefaliou tous. Filika George
thodoras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Η δικη μου πρωτη εμπειρια με το e-shop εγινε χτες το απογευμα... Αγορασα εναν εκτυπωτη( epson stylus D88 )απο το πλαισιο,αλλα προτιμησα να παρω χαρτι απο το e-shop καθως τον πακο με τα 500 φυλλα το εχει 3 ευρω ενω το πλαισιο 13 η 14 ευρω αν θυμαμαι καλα. Αφου λοιπον αφησα κι εγω τα στοιχεια μου,μου ειπαν να περιμενω για να ερθει το προιον μου. 20 ολοκληρα λεπτα περιμενα για ενα πακο χαρτι!!!! Που να αγοραζα απο αυτους τον εκτυπωτη,ακομα εκει θα ημουν!!!!
micraSport Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Etsi etsi!!!!!20 lepta gia ena pako xarti...dld an itheles enan oloklhro h/y poses meres tha perimenes...
hblux Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Re paidia mexri na kopsoun to dentro einai oli i douleia....
Tenshi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Η δικη μου πρωτη εμπειρια με το e-shop εγινε χτες το απογευμα...Αγορασα εναν εκτυπωτη( epson stylus D88 )απο το πλαισιο' date='αλλα προτιμησα να παρω χαρτι απο το e-shop καθως τον πακο με τα 500 φυλλα το εχει 3 ευρω ενω το πλαισιο 13 η 14 ευρω αν θυμαμαι καλα. Αφου λοιπον αφησα κι εγω τα στοιχεια μου,μου ειπαν να περιμενω για να ερθει το προιον μου. 20 ολοκληρα λεπτα περιμενα για ενα πακο χαρτι!!!! Που να αγοραζα απο αυτους τον εκτυπωτη,ακομα εκει θα ημουν!!!![/quote'] Δηλαδή όπα...επειδή περίμενες 20 λεπτά χαλάστηκες φίλε μου;Κέρδισες 10 ευρώ όμως ΑΝ δέν κάνω λάθος. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα,για πές που πόσο είναι το ωρομίσθειό σου;10 ευρώ πάντως αποκλείεται να είναι γιατί τότε θα έπερνες μεροκάματο 80Ε και μηνιάτικο 1700+ Άρε Έλληνάρα,α(υ)χάριστος μιά ζωή!
binary_dreamer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Έχω και γω παράπονα από το eshop. Αγόρασα ενα σκληρό δίσκο και μια ωραία πρωϊα σταμάτησε να δουλεύει. έλεγχο στον έλεγχο ο δίσκος βγήκε off. είχε καεί ενα chip στην πλακέτα. κάνω έλεγχο το μηχάνημα να δω μήπως χτύπησε τίποτα άλλο και όλα ωραία και καλά. τους το στέλνω και μου λένε δεν το καλυπτει η εγγύηση τέτοιου είδους βλάβες γιατί δεν είναι στην κατηγορία μηχανικές βλάβες. αν αυτό δεν είναι μηχανική βλάβη τότε τι είναι? software μήπως? Αν με ξαναδούνε να με φτύσουν!
Arxon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δηλαδή όπα...επειδή περίμενες 20 λεπτά χαλάστηκες φίλε μου;Κέρδισες 10 ευρώ όμως ΑΝ δέν κάνω λάθος.Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα' date='για πές που πόσο είναι το ωρομίσθειό σου;10 ευρώ πάντως αποκλείεται να είναι γιατί τότε θα έπερνες μεροκάματο 80Ε και μηνιάτικο 1700+ Άρε Έλληνάρα,α(υ)χάριστος μιά ζωή![/quote'] ποια 10 ευρω ρε φιλε?καποιο λαθος θα εγινε. τα κουτια με τα 500 φυλλα εχουν απο 2 μεχρι 4ευρω maximum. 10 ευρω εχει η κουτα που εχει μεσα 2500 φυλλα.Και αν ειναι δυνατον...20 λεπτα για μια κουτα χαρτι?Εγω θα ειχα φυγει στο 1 λεπτο απο το "φανταστικο" μαγαζακι!Το εχουμε πει χιλιαδες φορες το μαγαζακι ειναι απαραδεκτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.