rufous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Τι θα λέγατε να αλλάξει τίτλο το thread και να λέγεται: "Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Amigan";
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 @KYRIAKOS_GKLEZAKOS: Μη λογομαχείς ποτέ με ένα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας... Δε θυμάμαι και σε ποιανού την υπογραφή το διάβασα (να του δώσω και credit ) Βρε ειδες να λογομαχω με κανενα; Απλα την εμπειρια μου καταθεσα για το εν λογω μαγαζακι και πεταχτηκε ο αλλος και αρχισε τις ασυναρτησιες! Αλλα οπως λεει και ο dimb,που σαν mod ειναι σιγουρα τσιρακι του e-shop, τα ειπες ολα εσυ στο προηγουμενο ποστ σου...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παίδες, όπως υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα -να το κάνει ο Θεός κατάστημα αλλά τεσπα-, υπάρχουν και άτομα -όπως εγώ - που έχουν μεγάλο πρόβλημα. ΑΥτό που κάνω είναι να μην ψωνίσω ξανά από τον κατάστημα αυτό. Άλλωστε τέτοια απάντηση μου έδωσε ο ευτραφής νεανίας ο οποίος βρίσκεται στο κατάστημα του Χαλανδρίου. Αν όλοι που είχαν ή έχουν πρόβλημα με το κατάστημα αυτό, κάνουν το ίδιο, θα συμβούν κατά την ταπεινή μου άποψη δύο πράγματα: 1. Το κατάστημα αυτό, χάνοντας τζίρο πιθανώς να αναρωτηθεί το γιατί, άρα ίσως να γίνει λίγο καλύτερο - μέχρι να χαλάσει πάλι - 2. Θα βρείτε ένα άλλο κατάστημα της αρεσκείας σας, και θα ξεφύγετε από αυτή την μιζέρια ή οποία κατά την άποψή μου συνοψίζεται σε όλα αυτά το Threads που έχουν για θέμα το εν λόγω κατάστημα. Δεν το ξέρετε ακόμα ίσως, αλλά κρατάμε τεράστια δύναμη στα χέρια μας. Όπως κάναμε αυτό το κατάστημα -το όποιο κατάστημα έτσι?- μεγάλο, έτσι μπορούμε να το κάνουμε μαγαζάκι. Αυτά,
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Λυπάμαι αλλά το θέμα έχει ξεφύγει πολύ. Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι άλλοι έχουν αρνητικές εμπειρίες, άλλοι έχουν θετικές. Κι ότι μερικοί εξ όσων έχουν αρνητικές εμπειρίες δεν ανέχονται κάποιος να έχει θετική γνώμη... Είμαι σίγουρος ότι τα μέλη αφού διαβάσουν όλα τα μηνύματα (τουλάχιστον όσα δεν αναλίσκονται σε στείρες επιθέσεις και προσβολές κατά άλλων μελών), θα κρίνουν μόνα τους αν θα αγοράσουν ή όχι από συγκεκριμένα καταστήματα. Στο κάτω-κάτω, ελεύθερη αγορά έχουμε, όποιος θέλει να αγοράσει κάτι, το αγοράζει απ' όπου θέλει. Ουδείς υποχρεώνεται να αγοράσει από συγκεκριμένο κατάστημα. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.