DJJordan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Έχω απο το 1999 την κάρτα ήχου της creative, SB Live Player 1024 CT-4760. Λειτουργούσε κανόνικά στα XP με τους πρώτους drivers που είχα κατεβάσει για XP σε ένα zip pack γύρω στα 90MB, που οι εφαρμογές του (Surround Mixer, Creative Recorder κ.λ.π) έμοιαζαν με τις εφαρμογές που έχει ο driver για τα win98. Στο τελευταίο format όμως, μετά την εγκατάσταση του ίδιου driver δε λειτουργούσε καμία εφαρμογή της creative (Surround Mixer κ.λ.π), ακόμα και μετά απο επανεγκατάσταση και update του driver. Έτσι λοιπόν δοκίμασα τους latest SBLive drivers της creative, αλλά τους απεγκατέστησα επειδή παρουσίαζαν προβλήματα με τον πολυκάναλο ήχο που προέρχεται απο dvd. Έπειτα δοκίμασα τους drivers της kx audio, me τους οποίους αντιμετώπισα και πάλι προβλήματα αλλά αυτή τη φορά με τα αρχεία midi, και με τις εισόδους (microphone, line-in κ.λ.π) Το ζητούμενο τώρα, είναι να βρω το link (το οποίο δεν υπάρχει πια στο επίσημο site της creative) που είχε το πακέτο των 90MB με τους αρχικούς wdm drivers sblive για xp για να τους ξανακατεβάσω, γιατί το cd που τους είχα φυλάξει έχει γραντζουνιές, και έχω την εντύπωση ότι έχει φθαρεί το αρχείο zip και γιαυτό δε μπορεί να γίνει σωστά η εγκατάσταση, ή αν τους έχει κάποιος να μου τους στείλει, επειδή αμφιβάλω αν υπάρχει ακόμα το link.
TeoNOKIA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω την SB Live Player 1024. Την είχα πάρει σε bulk συσκευασία. Τα windows μου την αναγνωρίζουν αυτόματα ως SB Live! Value και παίζει κανονικά. Ωστόσο έχω ένα πακετάκι των 9ΜΒ που έχει μέσα μόνο τους drivers και τον mixer. Αν θες σου το στέλνω.
gtsamis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε από εδώ: http://files.asia.creative.com/files/creative/drivers/sblive/en/SBLiveDrvPack.zip nfo: 17 Jul 2002 Version SBL5-WEB-W1-US File Name SBLiveDrvPack.zip / SBL51_W9xME.exe / SBL51_NT.exe File Size 52,090,973 / 19,946,248 / 19,692,806 bytes Description Sound Blaster Live! DriverPack Full Package SBLW-XPWEB-W3-US More info This is the complete package for the Sound Blaster Live! Driver Pack that consists : - Live! DriverPack - PlayCenter 3 (Version 3.02.52) - Recorder (Version no. 2.00.31) - MiniDisc Center (Version no. 1.01.15) - Remote Center (Version no. 1.40.26) και μετά κατέβασε το update από εδώ
talos_2002 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Oi drivers ton carton hxou ths Creative einai unified driver architecture (UDA), opos ton karton grafikon ths ati kai ths nvidia kai allon kataskeuaston hardware. Gia na to po apla o idios driver tairiazei se polla montela. Katebazeis ton drivers tou neoterou montelou ths Creative, ka8arizeis to temp katalogo ton windows sou trexeis to .exe kai perimeneis na bgei to mhnyma pou leei oti den bre8hke h karta--DEN patas ok!! Ston temp exei dhmiourgh8ei enas katalogos CRF000. Kapou mesa ekei yparxei to CTZAPXX.EXE. Trekse to kai auto 8a egkatasthsei ton odhgo. Me thn eukairia ka8arise kai ton temp sou . Isos omos kapies efarmoges tis creative na mhn leitourgoun. Aksizei na dokimaseis. Ego den xrhsimopoio kamia kai apolambano kalytero hxo apo thn Live! 5.1 pou exo. An exeis problhmata me paixnidia, tote oi neoi odhgoi einai mallon h monh lysh.
DJJordan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Το πρόβλημα είναι απλό: Ένα απο τα βασικότερα προγράμματα που χρησιμοποιώ, το PCDJ Red κάθε φορά που το τρέχω με εγκατεστημένους τους πρόσφατους drivers στην κάρτα ήχου, μου μετατρέπει γενικά τον ήχο του υπολογιστή σε δικάναλο!
gtsamis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλά πόσες φορές κάνεις post για το ΙΔΙΟ πρόβλημα;;;;;;
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Sorry, αλλά ήθελα να αλάξω τον τίτλο στο post. Αυτό δεν διαγράφεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.