Προς το περιεχόμενο

Offtopic ps3 info

Daredevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν σου απαντούσα πραγματικά θα έτρωγα ban τελικά ' date=' οπότε αφήνω και αυτή την γελοιότητα έτσι.

ΥΓ

Πάντως πες μου εσύ αν θες , που παίρνετε τις πληροφορίες σας, για το συγκεκριμένο πχ ? θα είχε πολύ ενδιαφέρον πιστεύω.[/quote']

οι πληροφοριες ειναι αυτες που εσυ ο ιδιος εχεις δηλωσει.

τιποτα πιο <<πρακτορικο>> απο αυτο.

π.χ. στην καρτελα σου στο insomnia εχεις ο ιδιος συμπληρωσει:

Πρόσθετες πληροφορίες

Ημερομηνία γέννησης:

30-06-1973

33

Athina

πραγματικα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να εισαι 33 χρονων.

πες μου οτι εισαι επτα ωστε να ριξω το αντιστοιχο βαρος σε αυτα που λες.

επισης,

δεν ξερω αν ειδες τα πρωτα previews (επισημα πια) για το assasin's creed στο xbox360... (π.χ. εχει ενα το Computer&Video Games με τη βουλα και του official xbox magazine)

δεν θελω να σου θυμισω επι ποσες σελιδες διαφωνουσες μαζι μου για αυτο το θεμα...παντως ητανε πανω απο 10 και μαλιστα σε διαφορετικες χρονικες στιγμες..

νομιζω πως ΟΦΕΙΛΕΙΣ ανασκευασεις τωρα, και να ζητησεις και καννα συγνωμη για ολα αυτα που με "στολιζες" τοτε.

ετσι κανουν τα μεγαλα αγορακια...

Δημοσ.
Daredevil:

pg.78 July 06

Kai blizard an den mou breis link gia kati pou estw na yponoei oti proerxetai ayto pou eipes apo synedeyxh 8a fygeis gia diakopes pali.

Στον πλανήτη του Saturn?

Δημοσ.

Ο Bill ΟΦΕΙΛΕΙ να ζητήσει συγγνώμη για την γνωστή κόντρα με το Assasin's Creed που μας τα ζάλιζε ότι είναι PS3 exclusive. Έτσι απλά :)

Δημοσ.
Ο Bill ΟΦΕΙΛΕΙ να ζητήσει συγγνώμη για το γνωστή κόντρα με το Assasin's Creed που μας τα ζάλιζε ότι είναι PS3 exclusive. Έτσι απλά :)

kala,perimene John....pio pithano na vgei PS3 exclusive to HALO 3 para na zitisei signomi o Bill

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...