Προς το περιεχόμενο

Offtopic ps3 info

Daredevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω απορω γιατι ασχλειστε ακομα μαζι του αφου ανθρωπος ζει αλλου,το κεφαλι σας χαλατε και στο τελος θα ξεχασετε και αυτα που ξερετε...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επαναλαμβάνω ότι είχαν το τελικό hardware του xbox360 πολύ νωρίτερα

Pou to xereis ayto?Exeis kapoio link? H mhpws nomizeis pws h Treyarch eixe xekinhsei thn anaptyxh tou cod3 sto 360 prin kan bgalei h IW to 2?

Μόνο που φαίνεται ότι τελικά το χάνεις, γιατί παρά τα τόσα προβλήματα τα "port" του ps3 θα είναι και καλύτερα.

Pali eikasies kai aerologies peri kalyterou hardware. Kana epixeirhma giati 8a einai kalytera exeis na peis?

Δεν το είπα εγώ ... σε συνέντευξη το είπαν.

Exeis link me thn synedeyxh?

Λένε ότι τα παιχνίδια είναι ίδια ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, και ότι τώρα έχουν ΜΟΛΙΣ αρχίσει να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του ps3.

Xeka8arh apanthsh gia tis diafores egw blepw mono ayth.

There will only be very minor cosmetic differences, such as the PS3 will have better quality video for the in-game TVs and on the Xbox 360 we have a bit more room for textures in memory.

Ta alla einai alla logia na agapiomaste.

Δημοσ.

Exeis link me thn synedeyxh?

Σου είπα την σελίδα του περιοδικού αν θες να επιβεβαιώσεις το quote' date=' και μια πηγή που το αναφέρει το «περιστατικό».

Αν θες αγόρασε το , όπως περιμένετε και από εμένα να πληρώσω 20 ευρώ συνδρομή για να δω ολόκληρη την συνέντευξη που μου κάνατε link !!!

Εγω απορω γιατι ασχλειστε ακομα μαζι του αφου ανθρωπος ζει αλλου,το κεφαλι σας χαλατε και στο τελος θα ξεχασετε και αυτα που ξερετε...

Εγώ απορώ γιατί αφήνουν άραγε τον καθένα να λέει ότι σαχλαμάρα θέλει εναντίων κάποιων ατόμων, αλλά αν ανταποδώσουν απορούμε και αρχίζουμε να παραπονιόμαστε...

*endeiktika apo to link tou p3tran

Where RSX has 22 GB/s for textures' date=' models and framebuffer, Xenos has some 21 GB/s from RAM + 256 GB/s for the same purposes. Xenos will never be bandwidth starved for framebuffer effects, just like PS2.[/quote']

Καλά ... το πόσες μπούρδες έγραψαν σε 2 γραμές είναι απίστευτο .

Καταρχήν τα "256" GB/s memory bandwith του xenos είναι 32gb , και δεν είναι προς την κύρια μνήμη αλλά προς μια μικρή των 10 MB !!!!

(δούλεμα ... συγκρίνουν ευθέως πρόσβαση της κάρτας γραφικών προς κύρια μνήμη, με ότι θέλουν)

Επίσης ο Rsx έχει 22GB συν άλλα 15GB(περίπου), και περισσεύει bandwith για χρήση από τον Cell... ενώ τα 21GB του xenos δεν θα αφήνουν τίποτα ελεύθερο για χρήση από την Cpu.

Δημοσ.

lol nai re tous tipotenious kai ekei sthn intel pou ebalan thn tapeinh l2 twn 2mb mono, stous epe3ergastes enw exoun 512+mb kyria mnhmh ahahahahahahahahahahahahhaha

filarako an den 3es mhn milas ekti8ese.

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν κάθονται να την διαφημίζουν σαν κύρια μνήμη για textures και δεν ξέρω τι... εδώ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους μερικοί για να δουλέψουν τον κόσμο.

Θα μπορούσαν να σας βάλουν και 20kb με 300GB bandwidth, απλά για να ήσασταν ευχαριστημένοι στα χαρτιά, αφού δεν θα μοιάζει μισή πλέον η κύρια μνήμη του xbox360.

Η ουσία είναι πως στην μνήμη των 512MB το ps3 έχει διπλάσιο bandwith συν ότι είναι πιο γρήγορη ... αυτό είναι τρομερά σημαντικό ,ίσως όσο και το μέγεθος.

Δημοσ.
Ναι, αλλά δεν κάθονται να την διαφημίζουν σαν κύρια μνήμη για textures και δεν ξέρω τι... εδώ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους μερικοί για να δουλέψουν τον κόσμο.
to oti den mporeis na katanohseis thn leitourgia ths den shmainei oti douleyoun ton kosmo ayth paixnidia poulane oxi tech sheets.

Θα μπορούσαν να βάλουν και 20kb με 300GB bandwidth, απλά για να ήσασταν ευχαριστημένοι στα χαρτιά, που δεν θα μοιάζει μισή πλέον η μνήμη του xbox360.
yep exeis dikio apo ola ayta ayto einai to 8ema mas lol, kai sou 3analew to oti den katanoeis thn texnologia den shmainei oti oi alloi agorazoun konsoles epeidh eidan 5 slides. :) to fobero einai oti den 3es kan pou xreiazete ti kai pws douleyei ti kai les san papagalaki ta slides ape3w....

PS. SWSE KAI EC TON KOSMO AGORASE ENA PS3 ;)

Δημοσ.
Σου είπα την σελίδα του περιοδικού αν θες να επιβεβαιώσεις το quote, και μια πηγή που το αναφέρει το «περιστατικό».

Poia selida?Profanws den xereis ti les

Giati oute sto link pou edwses anaferete tpt peri synedeyxhs dioti den yparxei kati tetoio. Ayto pou anafereis xanalew htan sto rumors section tou EGM apo to opoio kata kairous exoun perasei para polla koufa.

Opote mhn pas na peraseis mia fhmh ws eidhsh kai gegonos.

Δημοσ.

Για να είσαι τόσο απόλυτος υποθέτω ότι έχεις το περιοδικό έτσι ? κάνε ένα scan, ή πες μας εσύ την αλήθεια και ακριβώς τι λέει.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις, θα ήμουν πολύ περίεργος να δω που στο καλό άκουσες αυτά τα πράγματα που μας γράφεις.

Δημοσ.

Αν σου απαντούσα πραγματικά θα έτρωγα ban τελικά , οπότε αφήνω και αυτή την γελοιότητα έτσι.

ΥΓ

Πάντως πες μου εσύ αν θες , που παίρνετε τις πληροφορίες σας, για το συγκεκριμένο πχ ? θα είχε πολύ ενδιαφέρον πιστεύω.

Δημοσ.

lol to link pantws pou exei dwsei leei to e3hs

Though this footage comes from the Xbox 360 version, what we've heard is that the PS3 version will sport a few extra light sources among other minor visual flourishes (cue flame wars). Before you start though, I should add that it is expected that both iterations will be nearly indistiguishable from one another.
se ligo 8a sas pw kai ti leei sthn perifhmh selida 78 tou egm
Δημοσ.
Egw 8elw prwta na mas dwseis kapoio link pou na anaferei oti ypo8hke kati tetoio se synedeyxh apo tous developers.

Και εγώ θέλω να μου πεις πρώτα πως είσαι τόσο σίγουρος για όσα είπες εσύ, ή που τα άκουσες.

Το θέμα υπάρχει σε πάρα πολλά forum , blogs και σελίδες, ενώ κανείς δεν το διαψεύδει ακόμα... υπάρχουν και άλλα αποσπασματάκια από το preview του COD3, απλά και εδώ δεν έχουμε κανένα link ή scan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...