Προς το περιεχόμενο

Γιατί να είμαστε τόσο πίσω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H τιμη της βενζινης εξαρταται απο παααρα πολλους παραγοντες, αν γινει μια εντονη κινηση μπορουν να μειωθουν οι φοροι, να περιοριστουν καποια κερδη ωστε να μην βλεπουμε την βενζινη στα 1,30€/lt!

To DSL επεσε στα 20€ επειδη κινηθηκαν αρκετοι και αγορασαν, αν δε υπηρχε αυτη η κινηση ακομα στα 40 και 50€ θα ηταν. Αν δε δειξεις ενδιαφερον για καποια υπηρεσια τοτε πολυ απλα αυτη ή θα σταματησει να προσφερεται ή θα κοστιζει πιο ακριβα ετσι πανε αυτα τα πραγματα...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν δε δειξεις ενδιαφερον για καποια υπηρεσια τοτε πολυ απλα αυτη ή θα σταματησει να προσφερεται ή θα κοστιζει πιο ακριβα ετσι πανε αυτα τα πραγματα...

'h to akribws antitheto. tha meiwthei to kostos ths gia na deikseis esy endiaferon! ;)

Δημοσ.

Παντως η τιμη του DSL επεσε στην Ελλαδα 1ον επειδη υπηρξε πολυ μεγαλο ενδιαφερον και ειδαν οι εταιριες οτι τελικα υπαρχουν φραγκα και 2ον επειδη το ειδε αυτο και ο ΟΤΕ και επιτελους αρχισε να επενδυει σε υποδομες για το DSL.

Δημοσ.
Παντως η τιμη του DSL επεσε στην Ελλαδα 1ον επειδη υπηρξε πολυ μεγαλο ενδιαφερον και ειδαν οι εταιριες οτι τελικα υπαρχουν φραγκα και 2ον επειδη το ειδε αυτο και ο ΟΤΕ και επιτελους αρχισε να επενδυει σε υποδομες για το DSL.

A mprabo! alla pote yphrkse mazikh eisroh sth DSL? perisy to Dekembrh pou arxisan na dinoun paketa me 20-25 eyrw to mhna! tote epesan me ta moutra oloi. eprepe dld na ginoun oi prosfores gia na ayksh8ei katakoryfa h zhthsh! ;)

Δημοσ.

Για κάποιο (περίεργο για μένα) λόγο, έχετε συνδέσει τις μεγάλες ταχύτητες με το τρελό downloading. Νομίζετε πως ο πΟΤΕ θα αυξήσει τις ταχύτητες για να πηγαίνει καλύτερα το E-mule;;; Μπορεί τώρα να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά σε λίγα χρόνια θα μιλάμε όλοι με VoIP και θα 'νοικιάζουμε' ταινίες από το iTunes/Amazon/κλπ. της ...γειτονιάς και θα βλέπουμε IPTV και σε HD μάλιστα. Πάντως, αυτή η κόντρα ωχαδερφιστές vs. ονειροπόλοι έχει καταντήσει κουραστική.

Δημοσ.

Το τι θα γίνεται σε λίγα χρόνια καλύτερα να το αφήσουμε να γίνει πρώτα. Μερικοί λένε "να εμένα δε με νοιάζει, εγώ και με την 384 είμαι ΟΚ", εντάξει, δεκτό, μείνετε εκεί τότε και μην θελήσετε να αναθαθμίσετε όταν όλοι θα έχουν κάτι παραπάνω.

Ότι θα νοικιάζουμε ταινίες κτλ και θα βλέπουμε IP/HDTV είναι γνωστό...το πότε είναι λίγο άγνωστο και το ίδιο ισχύει για το VoIP.

Εγώ αυτό το topic απλά το άρχισα σαν μια πληροφόρηση, πως έχω βαρεθεί να με δουλεύουν, να μου δίνουν παλιά τεχνολογία για καινούρια, να μου πουλάνε ακριβά κάτι φτηνό και να μου λένε πως είμαι πολύ μπροστά...βαρέθηκα...τι να κάνω. Μερικοί είστε αντίθετοι...ΟΚ δεκτό κ αυτό...δεν είπα να έχουν όλοι την ίδια γνώμη.

Είπε κάποιος "ΟΚ κάντε εσείς κάτι να ρίξετε τις τιμές κ εγώ μαζί σας" (κάτι τέτοιο). Το θέμα είναι πως αν δεν αντιδράσουν όλοι...για κάποιο πράγμα..άκρη δε θα βγεί. Στις άλλες χώρες, που εμείς το μόνο που ξέρουμε να λέμε είναι πως είναι ζώα και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα, οι άνθρωποι κάνουν τα παράπονα τους όλοι μαζί και δε ξύνονται να περιμένουν από τον διπλανό τους.

Όταν ας πούμε λένε, δεν αγοράζουμε το τάδε προιόν, επειδή πχ ανέβηκε η τιμή του, πολυ απλά ΔΕΝ το αγοράζουν. Ο Έλληνας λέει "οκ δε θα το αγοράσουν όλοι, αλλά επειδή εγώ το θέλω,θα το αγοράσω, ας κάνουν την αποχή αγοράς οι άλλοι, όχι εγώ"...και έτσι καταλήγουμε εδωωωώ.

Δε φταίνε πάντα οι πολιτικοί και το κράτος...το ότι ο Έλληνας τα θέλει όλα χωρίς να προσπαθήσει καν, είναι κάτι που φταίει κ αυτό..που κ που.

Δημοσ.

μη συγκρινεις την τιμη της βενζινης με το adsl. η τιμη της βενζινης, εξαρταται και απο εξωγενεις παραγοντες (βλ.πολιτικες καταστασεις, πολεμους, μονοπωλια παγκοσμια κλπ, συν την χρονια βλακεια των ελληνων πολιτικων...και ειναι και ειδος πρωτης αναγκης,σε αντιθεση με την συνδεση στο νετ).

Δημοσ.

οσο για τη συνδεση στο ιντερνετ κλπ, μια εταιρεια με μονοπωλιο σχεδον 60 χρονια,και τετοια εισροη κεφαλαιων και κερδων,καταφερε να μην εχει κανει σχεδον καμια επενδυση ωστε να ειναι ετοιμη για τις νεες τεχνολογιες.

και με 384 κανεις τη δουλεια σου,ναι φιλε μου...

εγω ομως (τυχαιο το εγω ετσι?),θελω να χρησιμοποιω voip ολη μερα,να μιλαω με εξωτερικο, και συγχρονως να κατεβαζω τεραστιο ογκο αρχειων για τη δουλεια μου,αλλα κ τη διασκεδαση μου...

Ειμαι σε μειονεκτικη θεση, εξαιτιας του οτε και των ΜΗ επενδυσεων του,εξαιτιας του οτι αποφασισε διδακτορικα να πληρωνουν ολες οι εταιρειες ενα πολυ "βαρβατο" παγιο σε αυτον,(που κριθηκε παρανομο φυσικα,εξου κ η πτωση των τιμων), και που δε μπορω να κανω download k voip ταυτοχρονα, γιατι τα καλωδια του δε μπορουν να υποστηριξουν μεγαλες ταχυτητες.

(τα παραπανω δεν ισχυουν για μενα,που ανηκω στον κομβο αμπελοκηπων και ειμαι με τεσσαρα ταχυτητα,αλλα ισχυουν για χιλιαδες αλλους καταναλωτες)!

Δημοσ.

Μερικοί λένε "να εμένα δε με νοιάζει, εγώ και με την 384 είμαι ΟΚ", εντάξει, δεκτό, μείνετε εκεί τότε και μην θελήσετε να αναθαθμίσετε όταν όλοι θα έχουν κάτι παραπάνω.

Otan tou allou tou prosferei enas paroxos 384 me 10 eyrw as poume kai meta exei times gia 512 20 eyrw kai 1Mbit me 25 eyrw, an o allos kanei th douleia tou me thn 384 kai de thelei na skaei parapanw lefta (giati mporei apla na th thelei gia na blepei ta mail tou kai na kanei kapoio stoixeiwdes browsing), paei na pei oti einai opis8odromikos? De thelei re aderfe na skaei diplasia xrhmata gia 512 gia ton alpha 'h bhta logo. Psiloakyro to sxolio sou file.

Δημοσ.

To DSL επεσε στα 20? επειδη κινηθηκαν αρκετοι και αγορασαν' date=' αν δε υπηρχε αυτη η κινηση ακομα στα 40 και 50? θα ηταν. Αν δε δειξεις ενδιαφερον για καποια υπηρεσια τοτε πολυ απλα αυτη ή θα σταματησει να προσφερεται ή θα κοστιζει πιο ακριβα ετσι πανε αυτα τα πραγματα...[/quote']

Etsi Bravo!!!!!!!

Oso pio poloi agorazoun ena proion toso pio poli tha pefti i timi tou.Me tin proipothesi oti einai andagonistiko kai oxi monopoliako etsi?

Etsi sinveni kai me to DSL.

Kata tin gnomi mou an to DSL emene eki pou itane prin 1-1.5 xrono(se arithmo sindromiton enoo)

tora den tha ypirxan aftes oi mioseis.Apenandias tha klinane 2-3 eteries paroxis DSL giati apla den tha eixane kosmo na poulisoun to proion tous.

Diafono katheta me to skeptiko oti prepi na perimeneis na katevi i timi kapiou proiondos gia na to agoraseis.

Afto logika den ginete gia skeftite na vgi mia eteria kai na prosferi avrio DSL taxitites sta 20MB me kostos 150? kai na exei epi 5-6 mines 50 sindromites kai oi ipoloipoi na perimenoun na pesoun oi times.E!!! tha tis katevasi sta 100 ade sta 80 vlepondas omos oti o kosmos den antapokrinete kai perimeni i eteria mpeni mesa kai to klini to magazi.

Eno andithetos vlepondas me tis mioseis ton timon oti o kosmos tsimpaei afti rixnei kai alo tis times oste na tsimpisi kosmo ara kai megalitera kerdoi.

Δημοσ.
Diafono katheta me to skeptiko oti prepi na perimeneis na katevi i timi kapiou proiondos gia na to agoraseis.

Den perimeneis na pesei h timh tou gia na to agoraseis. Perimeneis na pesei sto xrhmatiko orio pou exeis thesei esy o idios (kai o kathenas mas etsi?) gia na to agoraseis! An e3'arxhs kalyptesai, tote to agorazeis, an oxi... ypomonh! ;)

Δημοσ.
Μερικοί λένε "να εμένα δε με νοιάζει' date=' εγώ και με την 384 είμαι ΟΚ", εντάξει, δεκτό, μείνετε εκεί τότε και μην θελήσετε να αναθαθμίσετε όταν όλοι θα έχουν κάτι παραπάνω.[/i']

Otan tou allou tou prosferei enas paroxos 384 me 10 eyrw as poume kai meta exei times gia 512 20 eyrw kai 1Mbit me 25 eyrw, an o allos kanei th douleia tou me thn 384 kai de thelei na skaei parapanw lefta (giati mporei apla na th thelei gia na blepei ta mail tou kai na kanei kapoio stoixeiwdes browsing), paei na pei oti einai opis8odromikos? De thelei re aderfe na skaei diplasia xrhmata gia 512 gia ton alpha 'h bhta logo. Psiloakyro to sxolio sou file.

Μάλλον δε κατάλαβες τι λέω. Είπα πως ΟΚ αφού σας βολεύει η 384 μην αναβαθμίσετε όταν όλοι έχου νκάτι καλύτερο. Την λέξη οπισθοδρομικός μήπως την φαντάστηκες? Γιατί εγώ ούτε την είπα ούτε την εννόησα στο από πάνω κείμενο. Διάβαζε κάτι μιά δυό φορές πριν απαντήσεις ώστε να το καταλάβεις πρώτα.

Ό άλλος όμως ακόμα και όταν η 384 κάνει 2 ευρώ και η 512 κάνει 10, πάλι θα κάνει την δουλειά του με την 384...έχε το υπόψη σου. Άσε που αφού σχολίασες, θα πω κ εγώ πως είναι πάρα πολύ λίγοι αυτοί που παίρνουν DSL για να δούν τα mail τους και τπτ άλλο. Το net είναι κόλλημα, κάποια στιγμή θα θες να κάνεις και το ένα και το άλλο (εκτός συζήτησης, απλά μια παρένθεση έκανα).

Όσο αφορά αυτό που λες για τις τιμές...δηλαδή να περιμένω να πέσουν οι τιμές σε μια τεχνολογία ετών και σε κάτι που ούτως ή άλλως είναι φτηνό σε όλο τον υπόλοιπο πολιτισμένο και εξελιγμένο κόσμο μόνο κ μόνο επειδή αποφάσισαν κάποια λαμόγια να κλέψουν για πολλοστή φορά τα λεφτά του κόσμου για δικά τους προσωπικά συμφέροντα? Αν εσύ είσαι ΟΚ με αυτή τη λογική, τότε μπράβο. Εγώ προσωπικά δεν είμαι.

Δημοσ.

μείνετε εκεί τότε και μην θελήσετε να αναθαθμίσετε όταν όλοι θα έχουν κάτι παραπάνω. emmesws plhn safws ayto ennoeis man. sa na sou lew oti kserw gw oloi pane me ferrari kai esy tha meineis sto yugo ena prama. an oxi opisthodromikos, e kapws alliws. de mou irthe allh leksh.

Δημοσ.

Κατάλαβα τι κατάλαβες...αλλά δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είμαι υπερ της απληστίας, γιατί ΟΚ 10MBit ψιλοείναι απληστία σύμφωνα με αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το net τώρα, είμαι υπερ του να συμβαδίζω με μερικούς (αν όχι με όλους) τους γύρω μου.

Εδώ βλεπουμε λαμογιές καθημερινά ακόμα και στην τηλεόραση κ απλά γελάμε ή αλλάζουμε κανάλι (βλέπε 11880 και το νέο μέλος 11850). Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Εγώ είμαι από ένα νησί (Λέσβος), μένω λίγο έξω από την πόλη...είναι δυνατόν να μην μπορώ να βάλω DSL????Γιατί? Δηλαδή σκέψου πως κάποιοι στην ίδια χώρα είναι αυτή την στιγμή που μιλάμε...τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ελλάδα και 10 τουλάχιστον πιο πίσω από την Ευρώπη. ΕΛΕΟΣ?

Είναι δυνατόν να μην πιάνω ας πούμε STAR? Γιατί λένε πως δεν έχει AGB το σκατονησί μου...γιατί να σας βάλουμε το κανάλι (αυτό που λέω δε το έχω βγάλει από το μυαλό μου). Αλλά...πλήρωνε μ@λ@κ@ όπως όλοι. Κατάλαβες περίπου τι λέω? Η DSL είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μπορώ να αναφέρω...στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...