Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ναι, αλλά εμείς βγάλαμε τον Σωκράτη και τον Δημόκριτο.
djapal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Κι όχι αγαπητέ μου...να με συμπαθάς. Δεν αρκούμαστε σε αυτά που έχουμε. Απαιτούμε πάντα το κάτι παραπάνω, γιατί αξίζουμε κάτι καλύτερο και δεν κουβαλάμε τη νοοτροπία του φτωχομπινέ που είναι ικανοποιημένος από τα περισσεύματα που του πετάνε Kala diekdikhse esy. oso to agorastiko koino einai se xamhla epipeda, perimene esy ypomonetika. Opws ksanaeipa se allo thread, parte paradeigma ta kinhta. Trelh zhthsh = trela kerdh = nees yphresies gia nea trela kersh = antagwnismos megalyteros gia thn kalyterj yphresia = kalyteres prosfores. Mia alysida einai. So simple. ME kati xiliades Ellhnes me DSL, zhthma an einai 500.000, dld oute to 1/20 tou plh8ysmou, perimeneis ta idia me to ekswteriko. E den paizei man. Allo ti eprepe na ginei kai allo ti ginetai. Otan h DSL apokthsei aphxhsh ston kosmo, kati san ta kinhta ena prama, na deis prosfores pou tha pesoun. Άντε λοιπόν να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των baud, μια και τη δουλίτσα μας την κάναμε και τότε...νοσταλγός του rock 'n' roll. De milhse kaneis gia rollback. Apla na skeftomaste kai ligo logika. Ante pes oti apoktame epitelous 10Mbit oloi. Naaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Posoi tha baloun?? k giati na baloun? ksereis posoi tha protimhsoun na skane ligotera gia mia 4mbit as poume epeidh poly apla den thn xreiazontai thn allh? Ara dld fernoume ena proion pou egw sou lew to poulame 60 eyrw to mhna... kala einai gia arxh. Posoi tha to paroun kai giati? Giati na mh skasoun 20 eyrw px gia 4mbit? Ara dld fernoume th 10mbit kai meta STANDARD arxizoume paaaaaaaaaaali th gkrinia. Pwpw poly akribh ma ekei exei toso ktl ktl...
sotirakis.net Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 LoooooL @ Lucifer !!!! Άντε να δούμε όλοι εσείς που κατακεραυνώνετε το φούστη τον ΟΤΕ και την βουτάνα την κυβέρνηση για τα ψέμματα που λέει, για τα πράγματα που τάζει, (ακόμη θυμάμαι τον Καραμανλή να λέει εκείνο το γαμημένο : " Δεσμέυομαι για το φτηνό internet σε όλους τους φοιτητές" , αλήθεια το θυμάστε καθόλου ;;;; ), για όλη αυτήν την κοροιδία, τί θα ψηφίσετε στις επερχόμενες νομαρχιακές εκλογές και στις ακόμη πιο μακρινές βουλευτικές. Θα κάνετε τίποτα, ή και πάλι θα βλέπουμε την Ελλάδα μπλε και πράσινη στους χάρτες του Νικολακόπουλου ;;;;
zousgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 The incumbent telecom operator, OTE, which was not the first operator to launch ADSL services in the country, has been accused of deliberately stalling ADSL deployment for three years, in order to continue charging users with high per-minute dial-up charges for as long as possible (flat-rate dial-up connections do not exist in Greece). OTE has also been criticized for artificially limiting the number of packets passing per second through a given ADSL connection, thus making VoIP services over its broadband network unusable and unreliable. Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_worldwide#Greece Αυτά τα παραπάνω για τον ΟΤΕ μας..
zousgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Απλούστατα. Η κατάσταση στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι δραματική!! Δεν χρειάζεται να φωνάζουμε και να ζηλέυουμε άλλες χώρες. Μην ξεχνάτε πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα!! Το 1μβιτ με 25ευρο το μήνα (σε πακέτο πάντα ) παλεύεται... Βέβαι θα μπορούσαμε να είχαμε και 24+μβιτ με τα ίδια λεφτά αλλά φταίει ο ΟΤΕ:evil: γιαυτό για τον εξής λόγο. Ο ΟΤΕ απτο 1990 (κάπου εκεί φαντάζομαι) είχε μονοπώλιο. Ακόμη δεν υπήρχαν κινητά ή έστω δεν ήταν διαδεδομένα. Τι σημαίνει αυτό? Κάθε νοικοκυριό πλήρωνε πάγιο και τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ!! Κι έτσι ο ΟΤΕ θησαύριζε!!! Έτσι εξηγείται το ότι έχει υποκαταστήματα σχεδόν σε κάθε ακριτικο νησάκι!!! Μετά όμως εμφανίστηκαν οι εναλλακτικοί προσφέροντας dsl (αφού η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο!!). Ο ΟΤΕ δεν έπρεπε να μείνει πίσω. Έτσι για να βγάλει κι άλλα φράγκα μίσθωνε τις γραμμές του με υπέρογκα ποσά (κι ακόμα το κάνει). Και για να μην τον κατήγορήσουν και την ολιγοετή καθυστέρηση του η τότε κυβέρνηση σκέφτηκε να τον ιδιωτικοποιήσουν... Έτσι ο ΟΤΕ θησαύριζε, εξακολουθεί να θησαυρίζει και μας κάνει την τιμή να διπλασιάζει εντελώς δωρεάν τις ταχύτητες... Και το κάνει σταδιακά!! Δηλαδή εγώ στη επαρχία δεν είμαι πελάτης? Δεν πληρώνω? Μην πω τώρα και για τις παλιογραμμές και τα dslam του που για να βάλεις dsl περιμένεις 1+μήνα αφού δεν έχει πόρτες...!
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Φιλε zousgr για να διευκρινησουμε πιο καλα τα πραγματα, ο ΟΤΕ ειχε το μονοπωλιο στις τηλεπικοινωνιες απο το 1948 οπου και ιδρυθηκε. Και ειναι λογικο να εχει σε καθε νησακι υποκαταστημα επειδη επειδη ως το 1996 ηταν 100% κρατικος οργανισμος, οποτε οπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ κλπ πρεπει να εχει παρουσια οσο πιο πολυ γινεται... Μετα το 1998 και χαρη στην ΕΕ η αγορα ανοιξε και για εναλλακτικους τηλεπικοινωνιακους παροχους η αγορα, αλλα η κλασσικη πολιτικη του ΟΤΕ καθυστερησε δραματικα τα πραγματα. Για εμενα το βασικο προβλημα το ΟΤΕ ειναι ο αποκλειστικα βραχυπροθεσμος σχεδιασμος του, ο,τι αρπαξει ο κ*λος μας δηλαδη. Δε εχει ενα μακρυπροθεσμο επιχειρηματικο σχεδιο που να καταστρωνει στοχους για την τηλεφωνια, το ευρυζωνικο internet κλπ το οποιο ειναι απαραδεκτο για μια εταιρια μεγεθους του ΟΤΕ...
blueviper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Kala diekdikhse esy. oso to agorastiko koino einai se xamhla epipeda, perimene esy ypomonetika. Όχι θα κάθομαι να κάνω τεμενάδες στα όρνια που μας πίνουν το αίμα χρόνια τώρα και να γκρινιάζω για τη δικαιολογημένη γκρίνια των άλλων που την ώρα που τους είχαν φορέσει με το στανιό δεκανίκια για να προχωρήσουν, έβλεπαν το γείτονα να τρέχει σαν το Σπίντι Γκονζάλεζ. Opws ksanaeipa se allo thread, parte paradeigma ta kinhta. Trelh zhthsh = trela kerdh = nees yphresies gia nea trela kersh = antagwnismos megalyteros gia thn kalyterj yphresia = kalyteres prosfores. Mia alysida einai. So simple. ME kati xiliades Ellhnes me DSL, zhthma an einai 500.000, dld oute to 1/20 tou plh8ysmou, perimeneis ta idia me to ekswteriko. Αυτή η επιφανειακή οικονομική αντίληψη, σαν τρισοκλασάτη επιχειρηματολογία αραχτού φοιτητή της πρώην ΑΣΟΕΕ, πάντα με εντυπωσίαζε. Ακολουθώντας λοιπόν το σκεπτικό σου, αναρωτιέμαι πως στο καλό περιμένεις να δημιουργηθεί επαρκής ζήτηση, όταν πριν 3.5 χρόνια μπαίνεις στο χορό του aDSL προσφέροντας συνδέσεις της τάξεως των 140€ το μήνα. Ποιο καταραμένο απαίδευτο κι ανενημέρωτο ελληνικό νοικοκυριό θα αποτολμήσει να μπει στο χώρο της ψηφιακής πληροφορίας, όταν θα χρειαζόταν να πληρώνει όσο το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο μαζί; Τη ζήτηση τη δημιουργείς (όταν δεν υπάρχει) αν θες να επιβιώσεις, μέσα από την πληροφόρηση των θετικών της νέας τεχνολογίας (τουτέστιν διαφήμιση), την παρουσία περιεχομένου και τις προσιτές/οικονομικές λύσεις που θα προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα δεδομένα μιας χώρας. Κανένας αδαής χρήστης δε θα ξυπνήσει μια μέρα και θα του έρθει η επιφοίτηση της DSL σύνδεσης...κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει για τα οφέλη που θα έχει. Μόλις τώρα λοιπόν τείνουν να δημιουργηθούν ευνοϊκότερες συνθήκες αύξησης της ζήτησης, κι αυτό όχι τόσο λόγω ανταγωνισμού, αλλά άνωθεν πιέσεων, για να μην τους κόψουν τα πισινά. Μην ξεχνάς επίσης πως ακριβώς όταν δεν υπάρχει ζήτηση, εξαναγκάζονται οι αρμόδιοι να ρίξουν τις τιμές, για να καταστήσουν πιο ελκυστικό το προϊόν τους και να το πουλήσουν εν τέλει. Κατά τα άλλα όμως για όλα φταίει το ασυνείδητο ελληνικό κοινό, που έχει την τάση να διεκδικεί και να διαμαρτύρεται...κάποιοι υπεράνω θεωρούν πως γκρινιάζει, αλλά δε βαριέσαι. Κι αυτοί οι τελευταίοι, που έχουν βαρεθεί τη γκρίνια, καρπώνονται τις νίκες της. E den paizei man. Allo ti eprepe na ginei kai allo ti ginetai. Επειδή και το "τι έπρεπε να γίνει" είναι άμεσα συνδεδεμένο με πρόσωπα και καταστάσεις, καλύτερα να μην το παραγνωρίζεις έτσι εύκολα. Πόσο μάλλον όταν ήταν εύκολο να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, αλλά μας καταδίκασε και πάλι το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο που περικλείεται στη φράση "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας" (όπως ανέφερε ευστοχότατα κι ο asmilon). Όσο για τα κινητά, άστοχο παράδειγμα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω, για να σου καταστήσω σαφές πως ο τομέας των κινητών απέδειξε περίτρανα πως γίνεται η σωστή διαχείριση και προώθηση ενός προϊόντος. @Lucifer Χεχε...αυτό και να θέλω δεν μ' αφήνουν να το ξεχάσω.
Pooky(1) Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 OK OK peaece guys. Η δική μου γραμμή διπλασιάστηκε και να σας πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει. Ξέρω κάποιοι περιμένουν με το τουφέκι να δουν τη γραμμή τους να διπλασιάζεται, έ τι να γίνει, έγινε σε μένα που δεν με πολυενδιαφέρει και πολύ. Ακόμα και με την 384 ότι ήθελα το κατέβαζα, ποτέ δεν με ενδιέφερε να μαζεύω ότι βγαίνει, το ίδιο κάνω και τώρα που διπλασιάστηκε, το ίδιο θα κάνω και από Σεπτέμβριο που μάλλον θα την πάω στα 2Mbit. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μοιράσω τη γραμμή ασύρματα σε τρία διαμερίσματα, έτσι για χαβαλέ. Παιδιά, το πρόβλημα δεν είναι πόσα Κ/sec πιάνει η γραμμή σας. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, (ο γράφων εξαιρείται και θα εξαιρείται για πάντα) δουλεύουμε για τις κ**οτράπεζες για να ξεχρεώσουμε τα δάνεια που μας δίνουν για να δείξουμε ότι έιμαστε "ηγέτες", "μοναδικοί", "ασυμβίβαστοι", "άρχοντες" και ότιδήποτε άλλο. Ξέρω άτομα, παλιούς φίλους που για χάρη μιας φιγούρας και μιας άκρατης ματαιοδοξίας έχουν χρεωθεί και δέκα χρόνια για να ξεχρεώσουν ακριβά Τζίπ, ακριβές διακοπές, καριβά χόμπυ, και τα λοιπά, τα οποία τα κάνουν για να δείχνουν πλουτοκράτορες και οτιδήποτε άλλο. Οι παλιοοί αυτοί φίλοι έχουν χαθεί από προσώπου γής μια και αναγκάζονται να δουλεύουν δυό δουλειές για να ξεχρεώσουν.... κάποτε. Το πρόβλημα είναι ότι δίνουμε πολύ σημασία στην εξωτερική μας εικόνα και δεν έχουμε σκεφτεί τίποτε για καμιά ουσία. Φιγούρα, σπατάλη, χρέος στο χρέος και μεγάλη σημασία για την γνώμη όλων αυτών των εγκεφαλικά νεκρών ζόμπι που βλέπουμε στο δρόμο να τρέχουν, να τρέχουν, να τρέχουν για να γεμίσουν με λεφτά τις τσέπες του εκάστοτε λαμόγιου - επιχειρηματία, που σκύβουν το κεφάλι για να μη χάσουν τη κακοπληρωμένη θεσούλα τους και τις απλήρωτες υπερωρίες τους. Εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει τι ταχύτητες πιάνω στο downloading. Δεν με ένοιαζε όταν ήμουν στην ΕΕΧΙ με 128bit download, δεν με νοιάζει και τώρα. Με ευχαριστεί πολύ το γεγονός, όμως, ότι μπορώ να κάνω οποιαδήποτε επιλογή θέλω στη ζωή μου, το ότι είμαι ελεύθερος να διαλέξω όποια δουλειά θέλω, χωρίς να σκέφτομαι ότι από πίσω τρέχουν δάνεια, χρέη και δοσάδες. Σκεφτείτε λίγο τα παραπάνω, είμαστε λίγοι που τα ακολουθούν, αλλά είμαστε 37 χρονών και βάλε και μοιάζουμε για 25. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα τραπεζίτη!
polidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 OK OK peaece guys. Η δική μου γραμμή διπλασιάστηκε και να σας πω την αλήθεια' date=' δεν με νοιάζει. Ξέρω κάποιοι περιμένουν με το τουφέκι να δουν τη γραμμή τους να διπλασιάζεται, έ τι να γίνει, έγινε σε μένα που δεν με πολυενδιαφέρει και πολύ. Ακόμα και με την 384 ότι ήθελα το κατέβαζα, ποτέ δεν με ενδιέφερε να μαζεύω ότι βγαίνει, το ίδιο κάνω και τώρα που διπλασιάστηκε, το ίδιο θα κάνω και από Σεπτέμβριο που μάλλον θα την πάω στα 2Mbit. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μοιράσω τη γραμμή ασύρματα σε τρία διαμερίσματα, έτσι για χαβαλέ. Παιδιά, το πρόβλημα δεν είναι πόσα Κ/sec πιάνει η γραμμή σας. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, (ο γράφων εξαιρείται και θα εξαιρείται για πάντα) δουλεύουμε για τις κ**οτράπεζες για να ξεχρεώσουμε τα δάνεια που μας δίνουν για να δείξουμε ότι έιμαστε "ηγέτες", "μοναδικοί", "ασυμβίβαστοι", "άρχοντες" και ότιδήποτε άλλο. Ξέρω άτομα, παλιούς φίλους που για χάρη μιας φιγούρας και μιας άκρατης ματαιοδοξίας έχουν χρεωθεί και δέκα χρόνια για να ξεχρεώσουν ακριβά Τζίπ, ακριβές διακοπές, καριβά χόμπυ, και τα λοιπά, τα οποία τα κάνουν για να δείχνουν πλουτοκράτορες και οτιδήποτε άλλο. Οι παλιοοί αυτοί φίλοι έχουν χαθεί από προσώπου γής μια και αναγκάζονται να δουλεύουν δυό δουλειές για να ξεχρεώσουν.... κάποτε. Το πρόβλημα είναι ότι δίνουμε πολύ σημασία στην εξωτερική μας εικόνα και δεν έχουμε σκεφτεί τίποτε για καμιά ουσία. Φιγούρα, σπατάλη, χρέος στο χρέος και μεγάλη σημασία για την γνώμη όλων αυτών των εγκεφαλικά νεκρών ζόμπι που βλέπουμε στο δρόμο να τρέχουν, να τρέχουν, να τρέχουν για να γεμίσουν με λεφτά τις τσέπες του εκάστοτε λαμόγιου - επιχειρηματία, που σκύβουν το κεφάλι για να μη χάσουν τη κακοπληρωμένη θεσούλα τους και τις απλήρωτες υπερωρίες τους. Εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει τι ταχύτητες πιάνω στο downloading. Δεν με ένοιαζε όταν ήμουν στην ΕΕΧΙ με 128bit download, δεν με νοιάζει και τώρα. Με ευχαριστεί πολύ το γεγονός, όμως, ότι μπορώ να κάνω οποιαδήποτε επιλογή θέλω στη ζωή μου, το ότι είμαι ελεύθερος να διαλέξω όποια δουλειά θέλω, χωρίς να σκέφτομαι ότι από πίσω τρέχουν δάνεια, χρέη και δοσάδες. Σκεφτείτε λίγο τα παραπάνω, είμαστε λίγοι που τα ακολουθούν, αλλά είμαστε 37 χρονών και βάλε και μοιάζουμε για 25. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα τραπεζίτη![/quote'] Exeis perasi pola malon Fenete oti evgales ta apothimena sou.
Pooky(1) Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ναι φίλε polidis. Έβγαλα τα απωθημένα μου έχεις απόλυτο δίκιο, έχω περάσει πάρα πολλά. Συγνώμη αν σε (σας) κούρασα, αλλά παιδιά δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς ζούμε στη χώρα του βολέματος, του ρουσφετιού και της νοοτροπίας της αρπαχτής. Ένας σωστός επιχειρηματίας σέβεται πρώτα από όλα τους υπαλλήλους του, μετά τους πελάτες του και έπειτα τον εαυτό του. Στην Ελλάδα των μονοπωλίων για ποιό επιχειρηματία και για ποιό σεβασμό μιλάμε; Δυστυχώς στη χώρα μας άργησαν πολύ οι εξελίξεις στο θέμα του Internet, ναι έχουμε μείνει πίσω. Θες νοοτροπία, θες συμφέροντα, θες όλα μαζί, τι να σου πω. Αλλά είναι γεγονός ότι έχουν αρχίσει να γίνονται βήματα στην σωστή κατεύθυνση. Λίγη υπομονή, όλα θα γίνουν!
polidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Synfono apolita!!!! Alla tora teleftea fenete oti kati kinite kai exoume andagonismo pou einai pros ofelos mas. Apo tin ali file mou tha sinfoniso oti den yparxoune epixirmaties pou na exoune vlepseis stis ependiseis tous makroxronia alla kitane se ligo xroniko diastima na vgaloune franga me ti sesoula. Afto gia mena den einai epixirisi einai arpaxti kai vourrrrrrr dromoooooo. Ligo an kitaxti perisotero afto to thema tha pame ondos poli mprosta kai na min sou po tha xeperasoume kai tous evropeous tou vora(leo tora!!!!)
djapal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Κατά τα άλλα όμως για όλα φταίει το ασυνείδητο ελληνικό κοινό, που έχει την τάση να διεκδικεί και να διαμαρτύρεται...κάποιοι υπεράνω θεωρούν πως γκρινιάζει, αλλά δε βαριέσαι. Κι αυτοί οι τελευταίοι, που έχουν βαρεθεί τη γκρίνια, καρπώνονται τις νίκες της. oK megale esy pou diekdikeis prospa8hse na rikseis ligo ta timologia ths deh, ta basika eidh ktl ktl. se sena sthrizomai! mporeis! kai egw tha karpwthw ta apotelesmata! lol
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 djapal αν νομιζεις πως ενας μπορει να κανει πολλα μαλλον εισαι γελασμενος... Ειναι σαφες πως αν ειναι να γινει μια κινηση θα πρεπει να γινει απο πολλους, για να μην πω ολους μας ωστε να ακουστει και να πραγματοποιηθει. Αν καθεται ο καθενας και λεει κοιτα τους μ*λ@κες παλι αυξησαν το ενα και το αλλο και καθεται στην ουσια το αποδεχεται και τους δινει χωρο αφου το εκαναν μια φορα να το ξανακανουν και παλι. Το θεμα ειναι να ξυπνησουμε και να απαιτησουμε κατι πιο καλο, ειτε ειναι για το ιντερνετ ειτε για δεη ειτε για βασικα ειδη.
djapal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ακολουθώντας λοιπόν το σκεπτικό σου, αναρωτιέμαι πως στο καλό περιμένεις να δημιουργηθεί επαρκής ζήτηση, όταν πριν 3.5 χρόνια μπαίνεις στο χορό του aDSL προσφέροντας συνδέσεις της τάξεως των 140€ το μήνα. H zhthsh dhmioyrgeitai me tis prosfores. otan sou proseferan me 20 eyrw to mhna 512 nomizw oti ksekinhse o kosmos na agorazei mazika. 20 eyrw to mhna siga to poso kai exeis mia sxetika kalh taxythta gia na kaneis polla pragmata. Ki egw ithela na balw DSL alla panta eixa sto malo mou oti siga mh skasw 40 eyrw gia na mpainw internet. perimena, epesan oi times kai twra exw edw kai 8 mhnes DSL kai skaw 19.5 eyrw to mhna. siga to poso. sigoura htan ekneyristiko na perimeneis na pesoun oi times, alla ayta anhkoun sto parel8on pia eytyxws. Ma kai me kathe proion allwste etsi ginetai. de mporei apo th mia mera sthn allh na s'to dwsoun "tsampa"! To thema einai oti pleon mporeis na apolambaneis poly kales taxythtes me poly mikro kostos. Twra an esy thes 10Mbit gia na katebazeis san trelos (giati gia allous skopous apokleietai na to xrhsimopoieis toso b/w kai malista se kathimerinh bash, ektos an kaneis pia grid computing!!!, ektos an einai kati allo pou den kserw), syggnwmh re file, ayta sto ekswteriko.
djapal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 asmilon man fysika k den to nomizw oti enas mporei na kanei th diafora, alla oute kai oi polloi, toulaxiston se merika zhthmata. ante esy rikse thn timh ths benzinhs p.x. re kai olh h Ellada na diamartyrh8ei, h timh den peftei. allo to internet pou prospa8eis na proselkyseis kosmo me tis prosfores kai allo h benzinh pou exeis hdh ooooolo ton kosmo poy eksartatai apo aythn kai de mporei na kanei alliws. ti tha kaneis? de tha baleis na exeis na kinh8eis? mpaaaa. dystyxws de mporei na allaksei kati se merika pragmata. se alla nai se alla oxi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.