pctechgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως αναφερώ και πιο πριν έχω κάνει εγγραφή απλά όχι με το username που έχω εδώ αλλά με τα στοιχεία μου. Πάντως συγχαρητήρια και πάλι για την ποιότητα των υπηρεσιών σας, και την αμεσότητα της επικοινωνίας. Το default κατά την παραγγελία είναι 1 μήνας και μερικοί χρήστες δεν επιλέξανε 3 μήνες' date=' οπότε λάβανε αυτό το αυτόματο μήνυμα, που απλώς πρέπει να αγνοήσουν. Όσο για το πακέτο σας, δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο είναι, απλά όντως βρέθηκαν 2-3 λογαριασμοί που είχαν επιλέξει 1 μήνα αντί για 3, και φυσικά το αλλάξαμε όπως προείπα. Μάλλον δεν διευκρινίζεται με σαφήνεια στην προσφορά και θα διορθωθεί αμέσως. Ευχαριστώ. Εσείς αλήθεια πώς γνωρίζετε για το αυτόματο email αφού δεν κάνατε εγγραφή;[/quote']
Dr_Michael Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως αναφερώ και πιο πριν έχω κάνει εγγραφή απλά όχι με το username που έχω εδώ αλλά με τα στοιχεία μου.Πάντως συγχαρητήρια και πάλι για την ποιότητα των υπηρεσιών σας' date=' και την αμεσότητα της επικοινωνίας.[/quote'] Και εγώ ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την παράλειψη αυτή που όπως παρατηρήθηκε είχε συμβεί σε 2-3 εγγραφές. Πιστεύω πλέον είναι πιο σαφές στην ανακοίνωση της προσφοράς. Και πάλι ευχαριστώ.
poromenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Η NetDynamics προσφέρει στα μέλη του Insomnia' date=' [u']δωρεάν πακέτα φιλοξενίας για 3 μήνες[/u]. Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες πακέτων μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και αφορά στο πακέτο των 100 ΜΒ χώρου και 1000 ΜΒ μηνιαίας κίνησης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν από τα πακέτα φιλοξενίας, το δεύτερο πακέτο (100 ΜΒ χώρος και 1000 ΜΒ κίνηση), με επιλογή για 3 μήνες (το default είναι 1 μήνας) και να συμπληρώσουν τη φόρμα ολοκληρώνοντας την παραγγελία. Στο πεδίο «Σημειώσεις-Πώς μας βρήκατε» πρέπει να συμπληρώσουν "Insomnia" και μόλις εγκριθεί η παραγγελία τους, θα λάβουν αυτόματα emails με κωδικούς και οδηγίες για πρόσβαση στο control panel κλπ.Μετά το πέρας της λήξης της δωρεάν φιλοξενίας 3 μηνών, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν τη διακοπή της φιλοξενίας, χωρίς καμία δέσμευση. parapoli kalh prosfora! bravo..... mipws tha iparxei paratash kathws arxes oktomvriou teliwnei h propliromenh periodo se allon hosting server? :mrgreen: :mrgreen:
Dr_Michael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 parapoli kalh prosfora!bravo..... mipws tha iparxei paratash kathws arxes oktomvriou teliwnei h propliromenh periodo se allon hosting server? :mrgreen: :mrgreen: Όταν θα το αποφασίσετε, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Dr_Michael Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Η προσφορά έληξε. Το θέμα μπορεί να ξεκαρφιτσωθεί. Ευχαριστούμε το insomnia και την ομάδα του για τη φιλοξενία και το υπόμνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.