Critter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Παρεπιπτοντως πως θα πας διακοπες αφου τα λεφτα θα στα δωσει μετα τις διακοπες? Κ επισης το ιδιο δεν ειναι να στα δωσει πριν και οχι μετα αφου ουτως η αλλως το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο? Τωρα το αν πρεπει να στα δωσει ειναι αλλο θεμα!Σκεψου οτι μπορει να εχει πει σε αλλους 10 οτι πουληθηκε και ετσι να μεινει με την μητρικη στο χερι αν την παρει πισω!
Snolly Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ καν με το θέμα γιατι ο μικρός εδω εχει μπλέξει η τη βούρτσα με τη π@@@, εγω ειχα τη συγκεκριμένη DFI στο φόρουμ για πώληση με 60 ευρώ και ο συγκεκριμένος τύπος οχι μόνο βιαζόταν και ήρθε και τη πήρε παρασκεύη ή σάββατο βράδυ στις 1:30 επειδή θα πήγαινε διακοπές, αλλά πίεζε να του την αφήσω 50, μια μητρική που καινούργια έχει ακόμα 139 ευρω, και μέσα στην εγγύηση της. Και σήμερα με πήρε πόσα τηλέφωνα, απαιτώντας και βρίζοντας, οτι δε συμπεριφέρομαι σωστά να γυρίσω απο επαρχία που βρίσκομαι να του δώσω πίσω τα λεφτά και να πάρω πίσω τη μητρική. ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Ακόμα και έτσι του ειπα αν έχεις τοσο μεγάλπ πρόβλημα να την πάρω πίσω μόλις γυρίσεις απο διακοπές, αφού και εγώ αθήνα θα γυρίσω αργά σημερα το βράδυ. Τώρα οι απειλές που ξεστόμισε το οτι δεν θα μου βγεί σε καλό δε ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν, αλλα να προσέχει τι ακριβώς λέει. Φίλε μου δεν έχεις λάθος ΠΟΥΘΕΝΑ εγώ στη θέση σου δεν θα επέστρεφα καν τα χρήματα μόνο και μόνο λόγω συμπεριφοράς.
ice@man Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Εγώ, γιατι με έπριξε στα τηλέφωνα και μόνο, γιαυτο του είπα θα στο πάρω πίσω αμα γυρίσεις, και να φανταστείς οτι αφου του την έδωσα τη μητρική με πήρε άλλο παιδί απ το φόρουμ και του είπα φίλε μου την έδωσα χτες. Και ενώ με είπε και μ@@@ στο τηλέφωνο εγώ ευγενικά του είπα κατσε να γυρίσω αθήνα και βλέπουμε. Μετά τον πείραξε που τον είπα χαζο που το πήρε και μετα απο 2 μερες θέλει να το γυρίσει.
alexisgt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται το θέμα... Αν και ο ice@man τα λέει όπως θέλει... εγω το μόνο που έχω να πω είναι... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
silencer51 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Προφανώς και έχεις άδικο, όπως είπαν και άλλοι δεν ειναι κατάστημα ο συνφορουμίτης να δίνει και απόδειξη για επιστροφή! Εγώ αρκετές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι τα χρήματα και να πουλάω κάτι, δεν θα μου άρεσε και πολύ μετά απο 1-2 μέρες να ζητήσει τα λεφτά του πίσω ο αγοραστής! Σκεφτόμαστε καλά πριν αγοράσουμε κάτι... ;-)
alexisgt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Προφανώς και έχεις άδικο' date=' όπως είπαν και άλλοι δεν ειναι κατάστημα ο συνφορουμίτης να δίνει και απόδειξη για επιστροφή! Εγώ αρκετές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι τα χρήματα και να πουλάω κάτι, δεν θα μου άρεσε και πολύ μετά απο 1-2 μέρες να ζητήσει τα λεφτά του πίσω ο αγοραστής! Σκεφτόμαστε καλά πριν αγοράσουμε κάτι... ;-)[/quote'] Φίλε χαίρομαι για την απάντηση σου... είπες τη γνώμη σου απλά και ευγενικά... Αυτό ζητούσα απ'όλους αλλά οι πιο πολλοί όπου δουν ευκαιρία για κράξιμο... ΒΟΟΟΟΥΡ!!!!!! thanks φίλε! :wink:
The_Edge Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ο χρήστης alexgt, αφού έσβησε τους απίστευτους χαρακτηρισμούς του προς άλλο μέλος, έσβησε και το αρχικό του post. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να είναι ανοικτό το thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.