Προς το περιεχόμενο

Είμαι λάθος ρε παιδιά???

alexisgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά κι εσύ καλό μου παιδί, μετά την συναλλαγή θυμήθηκες ότι είχες να πας διακοπές; Κι απ'την άλλη πως είναι δυνατόν να αναφέρεις οικονομικούς λόγους και να κάνεις την αγορά προηγουμένως; Είναι ολίγον αντιφατικά και τα 2! Το φταίξιμο δικό σου ήταν!

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου,επειδη εδω μεσα δεν ειμαστε καταστημα,εχει το δικαιωμα να σου πει οτι δεν το δεχετε πισω,απο τη στιγμη που το αντικειμενο που πουλαει ειναι στην κατασταση που το περιγραφη,και λειτουργικο!

ειμαι σκληρος σε καποια τετοια θεματα,και γιαυτο δε θα σε υποστηριξω. απλα θα σου πω οτι εκανε κ ο αλλος λαθος (με τις υπεκφυγες που λες),ενω θα μπορουσε να σου πει καθαρα και ξαστερα οτι δεν το παιρνει πισω απο τη στιγμη που εγινε η αγορα.

τελος παντων,αφου τα βρηκατε,γιατι μας το ανεφερες ομως?

Δημοσ.

Ήταν προβληματικό το αντικείμενο που σου έδωσε ή είπε ψέματα για κάποια δυσλειτουργία; Αν όχι, δεν είναι υποχρεωμένος να στο ξανανταλλάξει. Δεν είναι μαγαζί με policy και σε τέτοιες περιπτώσεις χέρι με χέρι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν δικαιολογώ τις προσπάθειες του να σε αποφύγει αλλά δεν είναι σωστό και εσύ να αλλάξεις γνώμη και να πρέπει να ξανασυμφωνήσει ο άλλος. Αλλά ξαναλέω ότι αυτά αλλάζουν αν σου παρουσίασε διαφορετικά αυτό που σου πούλησε και τελικά ήταν πατάτα.

Δημοσ.

για έλα και στη θέση του που αυτός μπορεί να υπολόγιζε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να πάει διακοπές (ασχέτος ποσού) και τελικά εσυ να του λες: ξερεις τι το μετάνοιωσα οπότε παρτο πίσω και φέρε μου τα λεφτά, έτσι του ακυρώνεις και εκείνου τα σχέδια. Να σου πω την αλήθεια μου, και εγώ θα ξενέρωνα και μπορεί να φερόμουν έτσι.

πρέπει να σκεφτόμαστε πριν κάνουμε μια οποιάδήποτε κίνηση

φιλικά πάντα και προσωπική μου άποψη

Δημοσ.

η αρνητική βαθμολογία, παίδες, θα σας καλμάρει. use it...

you all work for insomnia now, muhaha haha :mrgreen:

seriously now, μην χαλιέστε.

απλά πριν προβείτε, σκεφτείτε. (για την επόμενη φορά)

Δημοσ.

το λαθος ειναι δικο σου εγω αγοραζω&πουλαω απο φλεαμαρκετ συχνα αν καποιος μου εκανε κατι τετοιο και μου ελεγε μια ατακα σαν την δικη σου οχ δεν θα του γυρναγα λευτα και αποψη μου επειδη υποθηκε παραπανω απο την μερια σου δεν θα πρεπει να κανεις αρνητικη αξιολογηση

Δημοσ.

Εχει τύχει για διάφορους λόγους και φυσικά όχι μόνο εδω μέσα να πάρω κάτι που είτε το μετάνιωσα στην πορεία είτε,ήτανε ελαττωματικό.Ποτέ μα ποτε δε μου επέστρεψαν αντικείμενο η χρήματα.Αυτό είναι το μείον της αντικαταβολής,της αγοράς απο απόσταση κλπ.Αλήθεια γιατι τι πράγμα και ποσόν μιλάμε αν επιτρέπεται..?

Δημοσ.

Είσαι λάθος φίλε. Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμονα έστω και να του ζητήσω την επιστροφή, όχι να επιμείνω κιόλας και να τον αρχίσω στα τηλέφωνα.

Δημοσ.

κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ καν με το θέμα γιατι ο μικρός εδω εχει μπλέξει η τη βούρτσα με τη π@@@, εγω ειχα τη συγκεκριμένη DFI στο φόρουμ για πώληση με 60 ευρώ και ο συγκεκριμένος τύπος οχι μόνο βιαζόταν και ήρθε και τη πήρε παρασκεύη ή σάββατο βράδυ στις 1:30 επειδή θα πήγαινε διακοπές, αλλά πίεζε να του την αφήσω 50, μια μητρική που καινούργια έχει ακόμα 139 ευρω, και μέσα στην εγγύηση της. Και σήμερα με πήρε πόσα τηλέφωνα, απαιτώντας και βρίζοντας, οτι δε συμπεριφέρομαι σωστά να γυρίσω απο επαρχία που βρίσκομαι να του δώσω πίσω τα λεφτά και να πάρω πίσω τη μητρική. ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Ακόμα και έτσι του ειπα αν έχεις τοσο μεγάλπ πρόβλημα να την πάρω πίσω μόλις γυρίσεις απο διακοπές, αφού και εγώ αθήνα θα γυρίσω αργά σημερα το βράδυ. Τώρα οι απειλές που ξεστόμισε το οτι δεν θα μου βγεί σε καλό δε ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν, αλλα να προσέχει τι ακριβώς λέει.

Δημοσ.

Ναι είσαι πολύ λάθος, κρίμα να σκεφτόσουν τις διακοπές πιο νωρίς. Έχει κάθε δικαίωμα να μη δεχτεί επιστροφή και αν το κάνει ΑΡΗ θα σου κάνει. Και ειδικά μετά από τα απανωτά τηλεφωνήματα και την απειλή για δυσφήμιση εγώ προσωπικά δε θα δεχόμουν την επιστροφή και δε θα απαντούσα και ξανα στο τηλέφωνο. Θα το σκεφτόμουν να επιστρέψω χρήματα μόνο αν μου το ζήταγες ευγενικά Επίσης όσο ανάγκη έχεις εσύ τα χρήματα τόσο μπορεί να τα είχε και εκείνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...