assaya Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Πήγα και εγώ να αντιγράψω ένα dvd κάνοντας drag n drop στο εικονίδιο του άδειου DVD τα αρχεία - Naruto κυρίως :evil: - και μέτα double touch στο trackpad και burn. Αφού έγραψε παραπάνω από το μισό μου το έκαψε και έβγαλε το ακόλουθο μνμ: Burning the disc failed because communication tothe disc drive failed. (Error code 0x:0020022). Το έψαξα λίγο και στο DRCoreErrors.h KDRDeviceCommunicationErr -> device failed to respond properly, unable to recover or try. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Ξέρει κανείς κάποιο freeware πρόγραμμα για να γράφεις; Το toast δεν το πολυθέλω γιατί δεν είναι freeware. Α, και ξέρει κανείς κάποιο freeware πρόγραμμα αντίστοιχο του DVDShrink? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ξέρει κανείς κάποιο freeware πρόγραμμα για να γράφεις; Το toast δεν το πολυθέλω γιατί δεν είναι freeware. http://burn-osx.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μόλις το κατέβασα.. Καθώς και το MacTheRipper. Αλλά κάπου διάβασα ότι το MTR δεν κάνει συμπίεση. Για συμπίεση κανένα; Επίσης, το iStatPro δεν μου εμφανίζει τους temperature sensons με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα για την θερμοκρασία. Ξέρει κανείς τπτ για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ξέρει κανείς κάποιο freeware πρόγραμμα για να γράφεις; Το toast δεν το πολυθέλω γιατί δεν είναι freeware. Δοκίμασε και το discblaze. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 To diskblaze poios soy eipe oti einai free ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Α, δεν είναι; Καλά, ντε, συγγνώμη. edit: Αυτό είναι όμως. Δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.