georgeadams Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 e-shop 4600+ X2[/b'] 252 euros. Μόνο που ο φίλος μας έψαχνε για επεξεργαστή σε socket939.
electroasd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Παιδια εχω να σας πω , αποτελεσματα !!!!! Ετρεξα το Pc mark 05 και μου εδωσε σχεδον 2πλασια ταχυτητα στο CPU test !!!!! Ομως συνεβησαν και τα εξης : Ετρεξα και το 3d mark & το aqua mark που μου προτεινε ο ANEMOS_V . Δυστηχως εβγαλαν μολις λιγο παραπανω σκορ απ οτι ειχα πριν.Δηλ το 3d mark απο ~4700 που ειχα εβγαλε ~5200 , το οποιο πρακτικα μεταφραζεται σε 1 frame περιπου !!!!! Το ιδιο και στο aqua mark το οποιο εβγαλε γυρω τα 3 frame παραπανω!!! Καμια ιδεα κανεις???? Εγω παντως σκεφτομαι οτι επειδη σε αυτα τα test χρησιμοποιηται περισσοτερο η καρτα γραφικων , μηπως την ειχα ηδη "ξεζουμισει" με την προηγουμενη CPU και τωρα δεν ειχε να μου προσφερει κατι αλλο..... ΥΓ: η καρτα μου ειναι MSI NX-6800GT 256.
vask Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μόνο που ο φίλος μας έψαχνε για επεξεργαστή σε socket939. ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.559922
georgeadams Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 [...] Ετρεξα και το 3d mark & το aqua mark που μου προτεινε ο ANEMOS_V . Δυστηχως εβγαλαν μολις λιγο παραπανω σκορ απ οτι ειχα πριν.Δηλ το 3d mark απο ~4700 που ειχα εβγαλε ~5200 ' date=' το οποιο πρακτικα μεταφραζεται σε 1 frame περιπου !!!!! Το ιδιο και στο aqua mark το οποιο εβγαλε γυρω τα 3 frame παραπανω!!! Καμια ιδεα κανεις???? Εγω παντως σκεφτομαι οτι επειδη σε αυτα τα test χρησιμοποιηται περισσοτερο η καρτα γραφικων , μηπως την ειχα ηδη "ξεζουμισει" με την προηγουμενη CPU και τωρα δεν ειχε να μου προσφερει κατι αλλο..... ΥΓ: η καρτα μου ειναι MSI NX-6800GT 256.[/quote'] Τα συγκεκριμένα τεστ εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από την κάρτα γραφικών. Αλλά εκτός αυτού, μπορεί να μην εκμεταλεύονται και τους 2 πυρήνες του επεξεργαστή σου και γι' αυτό να μην βλέπεις μεγάλη διαφορά.
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Τα συγκεκριμένα τεστ εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από την κάρτα γραφικών. Αλλά εκτός αυτού, μπορεί να μην εκμεταλεύονται και τους 2 πυρήνες του επεξεργαστή σου και γι' αυτό να μην βλέπεις μεγάλη διαφορά. όπως τα λέει ο φίλος μας.. ίσος δεν εκμεταλλεύεται τους δυο πυρήνες αλλα τον έναν! οι 2 πυρήνες είναι περισσότερο για επεξεργασία και υποστήρξη 2 και πάνω προγραμμάτων desktop
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Παιδια εχω να σας πω ' date=' αποτελεσματα !!!!! Ετρεξα το Pc mark 05 και μου εδωσε σχεδον 2πλασια ταχυτητα στο CPU test !!!!! Ομως συνεβησαν και τα εξης : Ετρεξα και το 3d mark & το aqua mark που μου προτεινε ο ANEMOS_V . Δυστηχως εβγαλαν μολις λιγο παραπανω σκορ απ οτι ειχα πριν.Δηλ το 3d mark απο ~4700 που ειχα εβγαλε ~5200 , το οποιο πρακτικα μεταφραζεται σε 1 frame περιπου !!!!! Το ιδιο και στο aqua mark το οποιο εβγαλε γυρω τα 3 frame παραπανω!!! Καμια ιδεα κανεις???? Εγω παντως σκεφτομαι οτι επειδη σε αυτα τα test χρησιμοποιηται περισσοτερο η καρτα γραφικων , μηπως την ειχα ηδη "ξεζουμισει" με την προηγουμενη CPU και τωρα δεν ειχε να μου προσφερει κατι αλλο.....ΥΓ: η καρτα μου ειναι MSI NX-6800GT 256.[/quote'] τελικά είχες τον απλό AMD η τον AMD64? αν είχες τον 64ari "γιαυτο" δεν έχει και μεγάλη διαφορα στα test 3d
electroasd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 τελικά είχες τον απλό AMD η τον AMD64? αν είχες τον 64ari "γιαυτο" δεν έχει και μεγάλη διαφορα στα test 3d Ναι τον 64αρι ειχα. Εν τω μεταξυ τι διαπιστωσα χτες το βραδυ. Εγω τρεχω κατι προσομοιωσεις στο MATLAB (για οποιον το ξερει). Και οι 2 οι CPU που εχω (δηλ. 3500+ & 4200+ Χ2),τρεχουν στην ιδια συχνοτητα (2,2GHz). Ενω με τον 3500+ οταν ετρεχα τις προσομοιωσεις η συχνοτητα λειτουργιας ηταν στο maximum (το εβλεπα απο το Cool & Quite) δηλ 2,2 , με τον 4200+ τωρα ειναι σχεδον μονιμα στα 1,8 οταν τρεχει.δηλαδη δεν τα δινει ολα η CPU , με αποτελεσμα ο χρονος προσομοιωσης να ειναι σχεδον ιδιος με τον παλιο!!!!Για να μην γινει παρεξηγηση μιλαω μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα , γιατι σε παιχνιδια π.χ. , ολα κανονικα.
overclocker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ίσως να απενεργοποιούσες το Cool n Quite από το Bios για να δείς αν θα έχει διαφορά. Επίσης κατέβασε από το site της AMD τους drivers που δίνει για τους X2.
trospe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μόνο που ο φίλος μας έψαχνε για επεξεργαστή σε socket939. Ναί....το ξέρω... όπως έδειξε και το link ο vask,μάλλον έκανες λάθος από κεκτημένη ταχύτητα. lol ;-)
electroasd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 WTF???skroutz it!!! Φιλε μου αλλο ομως 182Ε και αλλο 243Ε !!!!
georgeadams Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 ok, αφού ο electroasd βρήκε και αγόρασε τον επεξεργαστή που έψαχνε, το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.