patrickdrd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα Acer laptop, το οποίο αγόρασα πριν από 2 χρόνια περίπου κ ξαφνικά μου παρουσίασε πρόβλημα το CD/DVD drive (dvd recorder για την ακρίβεια). Δηλαδή, ούτε διαβάζει τα CD, ούτε τα γράφει, το nero μου πετάει ένα μήνυμα cannot perform fixation ή κάτι τέτοιο, τα dvd νομίζω τα διαβάζει (πιο παλιά που είχα δοκιμάσει, τα διάβαζε) Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το στείλω για service? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 κανείς δεν ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Mήπως χρησιμοποιείς κακής ποιότητας δισκάκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα Acer laptop, το οποίο αγόρασα πριν από 2 χρόνια περίπου κ ξαφνικά μου παρουσίασε πρόβλημα το CD/DVD drive (dvd recorder για την ακρίβεια). Δηλαδή, ούτε διαβάζει τα CD, ούτε τα γράφει, το nero μου πετάει ένα μήνυμα cannot perform fixation ή κάτι τέτοιο, τα dvd νομίζω τα διαβάζει (πιο παλιά που είχα δοκιμάσει, τα διάβαζε) Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το στείλω για service? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα σε aspire 1620 και αφου το καθαρισα και του εκανα ενα σωρο λυσεις με drivers και τα λοιπα που δεν πετυχαν ,αποφασισα να το αλλαξω. Οδηγιες αντικαταστασης θα βρεις εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μάλλον θα το κάνουν από την "γραμμή", οι τεχνικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 απο την msystems.gr προμηθευτικα εγω τον οδηγο. Φαινεται καλη εταιρεια και για διαδυκτιακες αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.