Προς το περιεχόμενο

IST Studies - MSc in Computer Science

james_ol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μάλιστα για το conversion course μια και το πρώτο μου πτυχίο είναι Διοικηση Επιχειρήσεων.

Υπάρχει κανένας που να το έχει παρακολουθήσει ή τουλάχιστον να έχει ακούσει γνώμες από άτομα που έχουν σπουδάσει εκεί;

Τι λέει το επίπεδο σπουδών της συγκεκριμένης σχολής?

Είχατε προβλήματα αναγνώρισης του πτυχίου (MSc) από ΔΙΚΑΤΣΑ?

Και τέλος, ξέρει κανείς κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα σε μεταπτυχιακό επίπεδο που να δέχεται άτομα με προπτυχιακές σπουδές άλλου αντικειμένου??:confused:

Δημοσ.

φιλε μου καλως η κακως δεν αναγνωριζετε αυτο το πτυχιο

ειναι η λογικη του δικατσα αυτη να μην αναγνωριζει πτυχια ξενων πανεπιστημιων που ενα μερος (η ακομα και ολοκληρο το course) των σπουδων γινονται στην Ελλαδα.

προς το παρον... γιατι δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον ... ΔΕΝ!

Δημοσ.

Φίλε μου για Computer Science i Information technology υπάρχουνε πολλά πανεπιστήμια στην Αγγλία που θα σε δεχτούνε....ανεξαρτήτου ειδικότητας!

Τράβα ένα χρόνο , και αφού έχεις βγάλει το πρώτο πτυχίο είναι ένα δυνατό χαρτί για την εισαγωγή σου...Να αποφεύγεις τα "μεταφρασμένα" πτυχία...ειναι γτπ.

Δημοσ.

Ναι, το ξέρω αυτό αλλά δεν θέλω να αφήσω τη δουλειά που ήδη έχω! Βασικά σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό και να δουλεύω παράλληλα...

Δημοσ.
Ναι, το ξέρω αυτό αλλά δεν θέλω να αφήσω τη δουλειά που ήδη έχω! Βασικά σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό και να δουλεύω παράλληλα...

ρε φίλε μήπως θες να σε πληρώσουν και για να το κάνεις?

Δημοσ.

φιλε theomen τι σε πειραζει το παιδι να δουλευει και να το κανει παραλληλα?

πολλοι, παρα πολλοι διαλεγουνε αυτο το πραγμα και ειναι προς τιμην τους να συνεχιζουνε την επιμορφωση τους παρολου που εχουνε μια δουλεια.

φιλε ειμαι μαζι σου, καλο κουραγιο και καλες σπουδες αλλα οπως ειπα απο δικατσα δεν περναει αυτο το MSc

Δημοσ.
theomen τραβάς το σχοινί της τύχης σου.

προσπαθώ να αυτοκτονήσω :P

στο θέμα μας. Δεν ξέρω που θα το κάνεις το μεταπτυχιακό αλλά για να κάνεις μεταπτυχιακό full-time και να δουλεύεις ταυτόχρονα απλά είναι αδύνατο (άμα το μεταπτυχιακό δεν είναι του κόλου). Στο μεταπτυχιακό πρέπει να αφιερωθείς και τουλάχιστον σε αυτό που έτυχε να κάνω εγώ όχι χρόνος για δουλειά δεν υπήρχε αλλά ούτε να φάμε δεν προλαβαίναμε. Τελικά συνηθίσαμε και δεν τρώμε πλέον :D. Τώρα αν είναι να το πας part time εκεί το πράγμα αλλάζει. Εκεί θα έχεις χρόνο για δουλειά αλλά και πάλι όταν θα πρέπει να διαβάζεις δεν θα μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα. Αυτά αν θες να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα βέβαια εσύ θες και conversion course όπου εκεί τα πράγματα είναι σίγουρα πιο εύκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άμα τελικά κάνεις την απόπειρα και ξεκινήσεις και κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα καλή τύχη. Θέλει κότσια :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...