the_valliant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Παρότι δεν έχω ακόμα δοκιμάσει καμία από τις 3 λύσεις που βρήκα εδώ, σας ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου! Τρεις μέρες έψαχνα πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα και τελικά πόσταρα εδώ (σε νεο post ) και να η απάντηση πριν ακόμα αλέκτωρ λαλήσει 3 Χίλια ευχαριστώ!
dimitrise34 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Για πλήρη υποστήριξη ελληνικών (δηλαδή και στα προγράμματα με ελληνικά μενού) στα XP Lite χρειάζονται τα παρακάτω: 1) Αντιγράφεις τα παρακάτω αρχεία από άλλον Η/Υ στην αντίστοιχη θέση των XP Lite: C:WindowsInfIntl.inf (αυτό υπάρχει ήδη, κάν' το overwrite) C:WindowsSystem32c_737.nls C:WindowsSystem32kbdhe.dll 2) Κατεβάζεις το συνημμένο HeKbdLayout_reg.txt, το μετονομάζεις σε HeKbdLayout.reg και με διπλό κλικ το εισάγεις στο μητρώο. Αυτό προσθέτει την επιλογή για ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και η εγκατάστασή του γίνεται από το επόμενο βήμα. 3) Έναρξη->εκτέλεση->intl.cpl και διαλέγεις παντού, και στο advanced, Greek. edit: Το παρακάτω δε χρειάζεται, το ελληνικό πληκτρολόγιο μπαίνει αυτόματα αν διαλέξεις Greek στο advanced. Επίσης στη δεύτερη καρτέλα (Languages->Details->Add) εγκαθιστάς το ελληνικό πληκτρολόγιο. Reboot και έτοιμος. Σε υπέρευχαριστώ! Παιδευόμουν 3 μερόνυχτα να τα καταφέρω πρίν δώ αυτό το πόστ!
AGnostICxv Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μηπως θα ηταν ευκολο καποιος να ανεβασει σε ενα zip καπου αυτα τα αρχεια,γιατι δεν εχουμε ολοι προσβαση (πλεον) σε μηχανηματα με win xp;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα