Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρότι δεν έχω ακόμα δοκιμάσει καμία από τις 3 λύσεις που βρήκα εδώ, σας ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου! Τρεις μέρες έψαχνα πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα και τελικά πόσταρα εδώ (σε νεο post :o) και να η απάντηση πριν ακόμα αλέκτωρ λαλήσει 3 :-D

Χίλια ευχαριστώ!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για πλήρη υποστήριξη ελληνικών (δηλαδή και στα προγράμματα με ελληνικά μενού) στα XP Lite χρειάζονται τα παρακάτω:

1) Αντιγράφεις τα παρακάτω αρχεία από άλλον Η/Υ στην αντίστοιχη θέση των XP Lite:

C:WindowsInfIntl.inf (αυτό υπάρχει ήδη, κάν' το overwrite)

C:WindowsSystem32c_737.nls

C:WindowsSystem32kbdhe.dll

2) Κατεβάζεις το συνημμένο HeKbdLayout_reg.txt, το μετονομάζεις σε HeKbdLayout.reg και με διπλό κλικ το εισάγεις στο μητρώο. Αυτό προσθέτει την επιλογή για ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και η εγκατάστασή του γίνεται από το επόμενο βήμα.

3) Έναρξη->εκτέλεση->intl.cpl και διαλέγεις παντού, και στο advanced, Greek.

edit: Το παρακάτω δε χρειάζεται, το ελληνικό πληκτρολόγιο μπαίνει αυτόματα αν διαλέξεις Greek στο advanced.

Επίσης στη δεύτερη καρτέλα (Languages->Details->Add) εγκαθιστάς το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Reboot και έτοιμος.

Σε υπέρευχαριστώ! Παιδευόμουν 3 μερόνυχτα να τα καταφέρω πρίν δώ αυτό το πόστ!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

μηπως θα ηταν ευκολο καποιος να ανεβασει σε ενα zip καπου αυτα τα αρχεια,γιατι δεν εχουμε ολοι προσβαση (πλεον) σε μηχανηματα με win xp;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...