Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Azureus

Oberon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το Azureus και έχω κάποιο προβληματάκι.. Κάποιες φορές όταν κατεβάζω κάποια ταινία έχει και καμιά φορά μαζί με την ταινία και τα back and front cover της ταινιας. Τις φωτογραφίες δλδ του dvd. Όταν κάνω load το torrent και μου βγάζει ποια αρχεία έχει το torrent τα όποια έχουν τικ, δυστυχως τα τικ που είναι για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να τα αφαιρέσω (έχουν γκρι χρώμα) και έτσι αντί να κατεβάζω την ταινία κατεβάζω και αυτά αναγκαστικά.

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να ξεκλικάρω αυτά -που έχουν χρώμα γκρι- που δεν χρειάζομαι;;

Δημοσ.

Και φυσικά υπάρχει φίλε μου :D

Αφού φορτώσεις το torrent θα κάνεις δεξί κλικ πάνω του και θα επιλέξεις προβολή λεπτομερειών. Εκεί θα πας στη καρτέλα αρχεία και από εκεί θα διαλέξεις ποια αρχεία δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και θα πατήσεις don't download.

Ότι απορία έχεις μη διστάσεις..

Δημοσ.

Μιας και αναφερατε αυτον τον client,θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents.

Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.

Δημοσ.
Μιας και αναφερατε αυτον τον client' date='θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents.

Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.[/quote']

Υπάρχουν αντίστοιχα threads για αυτό το θέμα. Πάντως κι εγώ θα σου πρότεινα utorrent.

Δημοσ.

Ως αναφορα το τι ταχυτητα πιανουμε οταν κατεβαζουμε torrents,παιζει ρολο ο client η οχι??? Μη μου πειτε οτι ρολο παιζει η γραμμη που εχουμε,αυτο το ξερω,απλα ρωτω αν παιζει ρολο και ο client

• Super Moderators
Δημοσ.
Μιας και αναφερατε αυτον τον client' date='θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents.

Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.[/quote']

Έλεος, όχι άλλο topic για τον καλύτερο torrent client! :-D

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152794

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και φυσικά υπάρχει φίλε μου :D

Αφού φορτώσεις το torrent θα κάνεις δεξί κλικ πάνω του και θα επιλέξεις προβολή λεπτομερειών. Εκεί θα πας στη καρτέλα αρχεία και από εκεί θα διαλέξεις ποια αρχεία δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και θα πατήσεις don't download.

Ότι απορία έχεις μη διστάσεις..

ευχαριστώ πολύ!!:grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...