Oberon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Χρησιμοποιω το Azureus και έχω κάποιο προβληματάκι.. Κάποιες φορές όταν κατεβάζω κάποια ταινία έχει και καμιά φορά μαζί με την ταινία και τα back and front cover της ταινιας. Τις φωτογραφίες δλδ του dvd. Όταν κάνω load το torrent και μου βγάζει ποια αρχεία έχει το torrent τα όποια έχουν τικ, δυστυχως τα τικ που είναι για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να τα αφαιρέσω (έχουν γκρι χρώμα) και έτσι αντί να κατεβάζω την ταινία κατεβάζω και αυτά αναγκαστικά. Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να ξεκλικάρω αυτά -που έχουν χρώμα γκρι- που δεν χρειάζομαι;;
sYn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Και φυσικά υπάρχει φίλε μου Αφού φορτώσεις το torrent θα κάνεις δεξί κλικ πάνω του και θα επιλέξεις προβολή λεπτομερειών. Εκεί θα πας στη καρτέλα αρχεία και από εκεί θα διαλέξεις ποια αρχεία δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και θα πατήσεις don't download. Ότι απορία έχεις μη διστάσεις..
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μιας και αναφερατε αυτον τον client,θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents. Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.
chrisracing Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 utorrent! Πολυ ελαφρύς και με πολλες δυνατοτητες. Δε θελει καν εγκατασταση
JohnnyB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μιας και αναφερατε αυτον τον client' date='θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents.Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.[/quote'] Υπάρχουν αντίστοιχα threads για αυτό το θέμα. Πάντως κι εγώ θα σου πρότεινα utorrent.
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ως αναφορα το τι ταχυτητα πιανουμε οταν κατεβαζουμε torrents,παιζει ρολο ο client η οχι??? Μη μου πειτε οτι ρολο παιζει η γραμμη που εχουμε,αυτο το ξερω,απλα ρωτω αν παιζει ρολο και ο client
SupaCoopa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Χρησιμοποιω και συστηνω BitLord. Ελαφρυ και χωρις spyware
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μιας και αναφερατε αυτον τον client' date='θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ρωτησω,ποιος ειναι,κατα τη γνωμη σας ο καλυτερος client για torrents.Εγω χρησιμοποιω τον bittorrent,τον κλασικο client δηλαδη.[/quote'] Έλεος, όχι άλλο topic για τον καλύτερο torrent client! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152794
Oberon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Και φυσικά υπάρχει φίλε μου Αφού φορτώσεις το torrent θα κάνεις δεξί κλικ πάνω του και θα επιλέξεις προβολή λεπτομερειών. Εκεί θα πας στη καρτέλα αρχεία και από εκεί θα διαλέξεις ποια αρχεία δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και θα πατήσεις don't download. Ότι απορία έχεις μη διστάσεις.. ευχαριστώ πολύ!!:grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.