Iron_Druid Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Σημερα ηρθε ενα φιλαρακι μου κ καναμε μερικες ηχογραφισεις (Webcam Microphone). Πειτε μου την γνωμη σας. Και τι πρεπει να κανω για βελτιωση ηχου και παιξιματος. Εγω παιζω ηλεκτρικη, ο φιλος μου ακουστικη. Sweet Home Alabama *To solo ειναι έμπνευση της στιγμής Unforgiven
djnicktanta Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 karta hxou kai rithmiseis ths..na paizei audio 44100hz epeksergasia kai stereo gia ixografisi.dokimase na ta hxografhseis me kana reason kai oxi me ton windows
jimmysnn_17 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 kalo tha itna na ixografiseis exontas ta katalila mhxanimata(alla einai panakriba).me ta windows bgainei xalia hxos
thanocaster Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Διαφωνώ... Έβγαλα ντέμο με ένα clavier midi, μια tascam των 100 ευρω και μια sounblaster live value. Μια χαρά ήχος.
nick833 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Για Ηχογράφηση με μη επαγγελματικά εργαλεία, μια χαρά είναι! Θα προτιμούσα όμως ένα καλύτερο μικρόφωνο και το Nero soundtrax που για μένα κάνει καλή ηχογράφηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.