Forensick Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 issues και take a look in the mirror. οι καλυτεροι τους για μενα.
Oberon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 θα λεγα ολοι αλλα θα ηταν υπερβολη οπότε: Korn Issues Life is peachy Take a look in a mirror
HaTHoR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δεν είναι υπερβολή Oberon, και γω όλους τους δίσκους θα έλεγα. Ούτε το καλύτερό τους τραγούδι δε θα μπορούσα να διαλέξω Ημι-offtopic, αλλά ακούσατε για το πρόβλημα υγείας του Davis, που έπρεπε να ακυρώσει όλες του τις συναυλίες; Έχει ασθένεια του αίματος και δε μπορεί να χτυπηθεί στη σκηνή.
Forensick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 πολλους εχω ακουσει τελευταια(μουσικους) που εχουν ασθενεια αιματος...τι σκατα συμβαινει?
xesemesa13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Kai epidi kaneis den mpori na dialeksi ena disko tous tote poli apla epilego ta greatest hits tous... (HMHofftopic sinexia...) Alla sovara distixos ta live tous ine skata. Ena tetio sigrotima pou mazi me tous system of a down epireasan amesa tin mousiki skini ta teleftea xronia tha eprepe na ixe ipervolika kalitera live.Krinontas apo afto pou ezisa ego o idios stin Thessaloniki
hugelacky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Από το πιο αγαπημένο προς το πιο αδιάφορο η προσωπική μου "ταξινόμιση" θα ήταν η εξής: Life is Peachy, Issues, Follow The Leader, Korn, Take A Look In The Mirror, Untouchables, See You On The Other Side
silencer51 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 KoRn & Issues ειναι χαλαρά τα καλύτερά τους. Το ομόνυμο έχει τη βαρβατίλα, το Issues την απίστευτη παραγωγή/ήχο/ατμόσφαιρα. Κορυφαίο. Kαι το Follow the Leader ειναι επίσης πολύ καλό.
Godfath3r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Life is peachy, Korn και τα υπόλοιπα με την σειρά που βγήκανε... Το τελευταίο είναι μεγάλη απογοήτευση πάντως.Γενικά έχω απογοητευθεί με την μπάντα, ασχέτως αν το live στην Αθήνα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
kostelo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εμενα κορυφαιο ειναι κατα τη γνωμη μου το πρωτο τους (δε θυμαμαι τιτλο), αυτο που ειχε πρωτο τραγουδι το Blind. Ολα τα τραγουδια αυτου του δισκου ηταν απολυτα.
Draculina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 1ο σίγουρα το issues,για την αίσθηση,την ποικιλία στον ήχο,την παραγωγή,την ποιότητα συνθέσεων... Μετά follow the leader,life is peachy,,περίπου το ίδιο μου άρεσαν. Ως χειρότερο θα διάλεγα το τελευταίο τους,see you on the other side.
theomen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ποιοι είναι αυτοί οι pop korn ? Ποτέ δεν μπόρεσα να σχηματίσω γνώμη για το πόσο και αν είναι καλοί οι korn.
HaTHoR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 xesemesa13, δε μπορείς να κρίνεις όλα τα live ενός συγκροτήματος από τη μία συναυλία που έτυχε να παρευρεθείς εσύ. Προφανώς δεν έχεις δει κανένα άλλο απ'τα live τους, ούτε σε βιντεάκι.. Εγώ που τους είδα στο Madison Square Garden το 2002 ήταν καταπληκτικοί, απ'τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει.
siobhan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Kai epidi kaneis den mpori na dialeksi ena disko tous tote poli apla epilego ta greatest hits tous... (HMHofftopic sinexia...) Alla sovara distixos ta live tous ine skata. Ena tetio sigrotima pou mazi me tous system of a down epireasan amesa tin mousiki skini ta teleftea xronia tha eprepe na ixe ipervolika kalitera live.Krinontas apo afto pou ezisa ego o idios stin Thessaloniki Τι ακριβώς δε σου άρεσε στο live της Θεσσαλονίκης;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.