Zderg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μήπως μπορεί να πει κάποιος πως διπλασιάζουμε την μνήμη στα sony ericsson; Ή τουλάχιστον πως βλέπουμε αν μπορεί να γίνει. Ύπηρχε σχετικό topic αλλά δεν το βρίσκω.
laantonios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 κοίταξες εδώ και εδώ;. Την είχα διπλασιάσει αλλά μετά τα 600 mb το η κάρτα σερνόταν και την επανέφερα.
Zderg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Λέει να κάνω τα παρακάτω: Σωστε ολα τα αρχεια τις καρτας σας - Τοποθετηστε την καρτα στο κινητο σας(Δοκιμασμενο σε K750i) - Συνδεστε το κινητο με το καλωδιο του υπολογιστη σας - Ξεκινηστε την διαχειρηση δισκων απο το Control Panel των ΧΡ, θα δειτε ενα μερος formated και ενα μερος unallocated space - Καντε κλικ στο Drive icon (του τηλεφωνου) στην πανω μερια , Οπου βρισκονται τα Partition των δισκων - Μολις το μαρκαρεται, ενα X θα εμφανιστη στο "FILE | ACTION...κλπ" μενου, το Χ ειναι για διαγραφει... - Διαγραψτε το Partition της καρτας σας για να εχετε ενα αδειο Partition που θα ειναι και Unallocated - Τωρα δημιουργηστε ενα νεο partition FAT ή FAT16 - Αυτό ήταν... Τωρα εχετε κανει την καρτα σας απο 512 mb σε 1024 mb Πώς να δημιουργήσω νέο partition;;;;;;;
Zderg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Άκυρο. Το βρήκα..... και δούλεψε!!! Αλλά πως το επαναφέρω σε 512mb αν θέλω στο μέλλον;;
laantonios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 το είδες προσεκτικά; όταν κάνεις δεξί κλικ στον αφαιρούμενο δίσκο πλέον μπορείς να δημιουργήσεις partition και φυσικά να κάνεις format.
Zderg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Βασικά έχω το W800 όπως και ένας φίλος μου. Στο δικό μου, που έχει μνήμη sony, δεν έπιασε. Στο δικό του που έχει sandisk όλα πήγαν καλά. Όμως ξέρει κανείς πως το επαναφέρω σε 512mb αν θέλω στο μέλλον;;
asmilon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Σβηνεις το partition σου και φτιαχνεις ενα καινουριο στα 512ΜΒ, αλλα γιατι να θελεις να το κανεις αυτο?
laantonios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Σβηνεις το partition σου και φτιαχνεις ενα καινουριο στα 512ΜΒ, αλλα γιατι να θελεις να το κανεις αυτο? διοτι αν την φορτώσεις πάνω απο 600 mb η μνήμη σέρνεται...και μαζί και το κινητό. Το είχα δοκιμάσει πριν κανα 4μηνο.
Zderg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 διοτι αν την φορτώσεις πάνω απο 600 mb η μνήμη σέρνεται...και μαζί και το κινητό. Το είχα δοκιμάσει πριν κανα 4μηνο. Γι' αυτό!!
Βολτον Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Λέει να κάνω τα παρακάτω: Σωστε ολα τα αρχεια τις καρτας σας - Τοποθετηστε την καρτα στο κινητο σας(Δοκιμασμενο σε K750i) - Συνδεστε το κινητο με το καλωδιο του υπολογιστη σας - Ξεκινηστε την διαχειρηση δισκων απο το Control Panel των ΧΡ, θα δειτε ενα μερος formated και ενα μερος unallocated space - Καντε κλικ στο Drive icon (του τηλεφωνου) στην πανω μερια , Οπου βρισκονται τα Partition των δισκων - Μολις το μαρκαρεται, ενα X θα εμφανιστη στο "FILE | ACTION...κλπ" μενου, το Χ ειναι για διαγραφει... - Διαγραψτε το Partition της καρτας σας για να εχετε ενα αδειο Partition που θα ειναι και Unallocated - Τωρα δημιουργηστε ενα νεο partition FAT ή FAT16 - Αυτό ήταν... Τωρα εχετε κανει την καρτα σας απο 512 mb σε 1024 mb Πώς να δημιουργήσω νέο partition;;;;;;; Μήπως μπορείς να μου πείς πως θα μπώ στην διαχείρηση δίσκων απο το control panel?
laantonios Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Έναρξη->Πίνακας Ελέγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Διαχείριση υπολογιστή->Διαχείριση δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.