Προς το περιεχόμενο

Exw meinei pisw - Please Help - Agora PC

I_dont_need_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia se olous,

meta apo arketa xronia apofasisa na agorasw ena PC. To provlima einai oti logo douleias eixa mpouxtisei kai etsi den exw idea peri ths agoras...

To PC 8a einai kuriws gia Films (DVD -(isws DivX)), alla 8a h8ela na mporoun na trexoun ola ta new games xwris provlima (Just in Case)

H synthesi pou epele3a (kai parakalw mh gelasete) einai:

ΚΟΥΤΙ - HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - AMD SEMPRON 3600+ 2.00GHZ AM2 BOX

ΜΝΗΜΗ RAM - TWINMOS 8D22KB-TT DIMM DDR2 1024MB PC4200 (533MHZ)

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - MSI K9N NEO-F

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - MSI VGA NX7600GS-T2D256EH PCI-E RETAIL

FLOPPY DISK DRIVE - FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2

DVD - LG DVD 16X GDR-8164B BLACK BULK

DVD RECORDER - SONY DVDR DW-G120A BULK BLACK

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ - MICROSOFT BASIC DESKTOP BLACK

ΟΘΟΝΗ - LG 19'' LCD L1919S-BF BLACK

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - Q-TEC 550W DUAL FAN 24-PIN

Parakalw ta sxolia sas, parathrhseis, protaseis.

Apagoreuontai oi xeironomies:-D

Euxaristw ek ton proterwn.

Δημοσ.
Περίμενε 1-2 μήνες να έρθουν οι Conroe...

Mporei kai na perimenw...

Alla 8a h8ela kai mia gnwmh se sxesh me ta parts ths synthesis pou epele3a,

wste na arxisw na ginomai siga siga uptodate!

Thanks - BRs

Δημοσ.

Μια χαρα συνθεση εχεις κανει και αρκετα οικονομικη αλλα με δυνατοτιτες. Οσον αφορα το NX7600, το NX ειναι καρτες για laptop αν δεν κανω λαθος αλλα σιγα.

Καλυτερα θα σου προτεινα μια 6800gt. Λιγο παλιοτερη αλλα γρηγοροτερη. Εκτος και αν εχεις λεφτα για 7800. Επισης οσον αφορα τον επεξεργαστη οι semprom ειναι σαν να λεμε οι celeron των AMD. Καλυτερα κατι σε AMD64 η ακομα καλυτερα σε AMD64 X2 (αυτοι με τους 2 πυρηνες). Αλλα οχι οτι ειναι ασχημα. Για τα λεφτα του μια χαρα δουλεια κανει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Περίμενε 1-2 μήνες να έρθουν οι Conroe...

1-2 mhnes? :P

8ewrhtika exoun er8ei edw kai meres...toulaxiston etsi fainetai apo ta sites twn magaziwn...twra an yparxei h oxi dia8esimothta einai allo 8ema...

Δημοσ.
Μια χαρα συνθεση εχεις κανει και αρκετα οικονομικη αλλα με δυνατοτιτες. Οσον αφορα το NX7600' date=' το NX ειναι καρτες για laptop αν δεν κανω λαθος αλλα σιγα.

Καλυτερα θα σου προτεινα μια 6800gt. Λιγο παλιοτερη αλλα γρηγοροτερη. Εκτος και αν εχεις λεφτα για 7800. Επισης οσον αφορα τον επεξεργαστη οι semprom ειναι σαν να λεμε οι celeron των AMD. Καλυτερα κατι σε AMD64 η ακομα καλυτερα σε AMD64 X2 (αυτοι με τους 2 πυρηνες). Αλλα οχι οτι ειναι ασχημα. Για τα λεφτα του μια χαρα δουλεια κανει.[/quote']

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου, θα το ψάξω ίσως λίγο περισσότερο!

Για την οθόνη και για το τροφοδοτικό κάποια παρατήρηση?

Thanks - BRs

Δημοσ.

Η οθόνη και το τροφοδοτικό που έχεις βάλει είναι πολύ καλά αλλά κοίτα και στη Samsung για οθόνη...

Για τον επεξεργαστή θα σου πρότεινα κι εγώ έναν AMD 64bito.

Δημοσ.

Οσον αφορα το mobo πιστευω οτι ειναι πολυ καλο. Εγω εχω το msi k8n neof (ιδιο με το δικο σου αλλα για 939socket) και για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο. Δεν ξερω βεβαια τι αλλαγες του εχουν κανει και κατα ποσο εχει ανεβοκατεβει η ποιοτητα του και τα χαρακτηριστικα του αλλα αν ειναι στα ιδια επιπεδα με τον προγονο του τοτε ειναι εξαιρετικη λυση για τα χρηματα του

Δημοσ.
Geia se olous' date='

meta apo arketa xronia apofasisa na agorasw ena PC. To provlima einai oti logo douleias eixa mpouxtisei kai etsi den exw idea peri ths agoras...

To PC 8a einai kuriws gia Films (DVD -(isws DivX)), alla 8a h8ela na mporoun na trexoun ola ta new games xwris provlima (Just in Case)

H synthesi pou epele3a (kai parakalw mh gelasete) einai:

ΚΟΥΤΙ - HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - AMD SEMPRON 3600+ 2.00GHZ AM2 BOX

ΜΝΗΜΗ RAM - TWINMOS 8D22KB-TT DIMM DDR2 1024MB PC4200 (533MHZ)

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - MSI K9N NEO-F

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - MSI VGA NX7600GS-T2D256EH PCI-E RETAIL

FLOPPY DISK DRIVE - FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2

DVD - LG DVD 16X GDR-8164B BLACK BULK

DVD RECORDER - SONY DVDR DW-G120A BULK BLACK

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ - MICROSOFT BASIC DESKTOP BLACK

ΟΘΟΝΗ - LG 19'' LCD L1919S-BF BLACK

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - Q-TEC 550W DUAL FAN 24-PIN

Parakalw ta sxolia sas, parathrhseis, protaseis.

Apagoreuontai oi xeironomies:-D

Euxaristw ek ton proterwn.[/quote']

Αν οντως παιζεις παιχνιδια νομιζω οτι κανεις λαθος να αγορασεις CPU της κλασης του sempron-celeron.Η Pentium ή χ2.

Επειδη η μητρικη που λες ειναι για socket AM2 ,καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο να αγορασεις, διοτι προς το παρον δεν εχει δειξει οτι ειναι γρηγοροτερη απο το παλαιοτερο socket 939.

Για dvdrw κοιτα λιγο προς NEC μερια ειναι απαιχτα..

Τροφοδοτικο θα σου προτεινα το Enermax liberty 500...(επωνυμο και αξιοπιστο)

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τα παιδια καλυτερα να περιμενεις 1-2 μηνες οσον αφορα κονροε κατασταση.ολα τα υπολοιπα ειναι καλα και οικονομικα.το τροφοδοτικο ειναι υπεραρκετο αφου εχω βαλει στο συστημα της αδερφης μου το 400αρι μοντελο και δεν κωλωνει εδω και ενα χρονο σχεδον με dfi lanparty crossfire mode 2xX1600XT amd64 3500 @2,6 + μια ντουζινα ανεμιστηρονια.Τον σκληρο τον εχω εγω και ειναι αρκετα καλος αν και πιστευω οτι με λιγα ευρουλακια παραπανω παιρνεις αρκετα μεγαλυτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...