georgepre10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ο hal δεν είναι ο ιδιοκτήτης του insomnia? δεν τον έχω δει ποτέ στις συζητήσεις εκτός από σήμερα με τον άλλο που του χάκαρε ο πάρεδωσε το σιτε
Cristina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Hal9000's posts 1470 posts μέχρι στιγμής. Τί νόημα έχει αυτό το topic;
nontasg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ο hal δεν είναι ο ιδιοκτήτης του insomnia? δεν τον έχω δει ποτέ στις συζητήσεις εκτός από σήμερα με τον άλλο που του χάκαρε ο πάρεδωσε το σιτε Ε και??Το ότι είναι ο ιδιοκτήτης του insomnia δε σημαίνει ότι πρέπει να γράφει συνεχώς μηνύματα....Τόση δουλειά έχει ο άνθρωπος στο κεφάλι του.... Φιλικά το λέω έτσι,no offense...Απλά επειδή είδα ότι σου έκανε εντύπωση.....:-| Εκτός του ότι κατά τη γνώμη μου το topic εκείνο ήταν άκρως απαράδεκτο και προσβλητικό για το insomnia....Το πιο σωστό κλείδωμα που είδα ήταν αυτό...
Edgar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ο Καραμανλής είναι πρωθυπουργός της χώρας ρε παιδιά? 4-5 φορές τον έχω δει στα κανάλια... :roll:
theomen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ο hal δεν είναι ο ιδιοκτήτης του insomnia? δεν τον έχω δει ποτέ στις συζητήσεις εκτός από σήμερα με τον άλλο που του χάκαρε ο πάρεδωσε το σιτε χαχαχα κάνεις λες και είδε εξωγήινο Ο hal βγήκε και πόσταρε για να μην κινηθούν υποψίες εναντίον του αλλά στην πραγματικότητα αυτός έκανε το hack και τα ριξε στον paredwse. Σου λέει άσε να πιάσουν αυτόν είναι δικηγόρος θα καθαρίσει μόνος του. nontasg you have no credits left for today. your account will be filled with 5 credits tomorrow. Become a premium member and you will have infinite posts.
georgepre10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 κανένα νόημα δεν έχει γιαυτό το έβαλα στο μπλα μπλα. Απλώς είμαι κανένα χρόνο στο φόρουμ και δεν είχα διαβάσει ποτέ μήνυμα του. όντως μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα συνέχεια στις ειδοποιήσεις μέσω μαιλ το μαιλ του hal. τον έχω ως τον πιο αθόρυβο του φόρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.