Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας γραφικών ή κάτι άλλο ?

babis-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το μηχανάκι μου με Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 (AGP4Χ) και GPU Chaintech A-GT21 Ge Force 4 Ti 4200 D128M, πήγαινε μιά χαρά μεχρι πριν από λίγο.

Ξαφνικα μου πέταξε την γνωστή μπλέ οθόνη με πρόβλημα στους drivers της GPU. Κατέβασα τους τελευταίους από nvidia, αλλά το πρόβλημα πρόβλημα.(μπλέ οθόνες)

Η δεύτερη λύση που προτείνει η microsoft, είναι να κατεβάσω χαμηλά την επιτάχυνση υλικού από τις ιδιότητες της οθόνης. (Ετσι δουλεύει).

Η ερώτηση: Τα έχει παίξει η κάρτα ή φταίει κάτι άλλο???

Κάθε ιδέα δεκτή.

Ευχαριστώ.

Και μία ακόμη ερώτηση : μια κάρτα για AGP8X παίζει σε AGP4X

Δημοσ.

Δες πρωτα απο ολα την θερμοκρασια της GPU αν υπερθερμενεται.Ανοιξε το κουτι σου και κοιτα αν εχει μαζεψει σκονη το ανεμηστηρακι της και ξεσκονισε το καλα...

Οσον αφορα την αλλη ερωτηση σου ναι γινεται, αν ειναι λιγο παλια η μητρικη σου και ειναι 4Χ μπορει να παιξει μια καρτα 8Χ...

Δημοσ.

Το κουτί είναι καθαρό. Είναι σε χώρο με κλιματισμό. Δουλεύουν 5 fan 8αρια από ανεξάρτητο τροφοδοτικό.

Πρέπει να είναι κάτι άλλο, αλλά τί?

Δημοσ.

οι οδηγοι είναι οι 91.31, δοκίμασα και παλαιότερους αλλά πάντα τα ίδια.

το memtest είναι ΟΚ.

Κάτι πρέπει να παίζει με την κάρτα σαν hardware.

Δημοσ.

Κάνε update στο BIOS και βάλε πάλι την πλήρη επιτάχυνση υλικού.

Αν κάνει πάλι τα ίδια,μάλλον πας για άλλη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Αν κάνει πάλι τα ίδια' date='μάλλον πας για άλλη κάρτα γραφικών.[/quote']

το bios ειναι update, δεν έχει άλλο πιό νέο.

Αυτό που δεν ξέρω στα σίγουρα είναι αν οι ΄κάρτες με AGP8X θα δουλέψουν στην δικιά μου Mobo που υποστηρίζει μόνο AGP4X

Δημοσ.

Αν κάνει πάλι τα ίδια' date='μάλλον πας για άλλη κάρτα γραφικών.[/quote']

Mία ερώτηση πάνω σε αυτό αν κάνει update bios μέσα από τα windows χρειάζεται μετά format ή όχι?

Δημοσ.
Mία ερώτηση πάνω σε αυτό αν κάνει update bios μέσα από τα windows χρειάζεται μετά format ή όχι?

το πιό σωστό είναι από dos, αν και υπάρχει utility που μπορεί να το κάνεις και μέσα απο windows. φυσικά και δεν χρείαζεται format.

Δημοσ.
το bios ειναι update' date=' δεν έχει άλλο πιό νέο.

Αυτό που δεν ξέρω στα σίγουρα είναι αν οι ΄κάρτες με AGP8X θα δουλέψουν στην δικιά μου Mobo που υποστηρίζει μόνο AGP4X[/quote']

Θα δουλέψουν αλλά στα 4x.

Δημοσ.

Δεν με πειράζει τόσο το κόστος, φθάνει να ειναι κάτι αξιόπιστο.

Συνήθως κάνει δουλείες γραφείου, και αρκετό corel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...