Προς το περιεχόμενο

Έπαψε να είναι free το Antivir;

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με μια διαφορά όμως Eusebius...τα παραπάνω κριτήρια που θέτεις' date=' τα οποία τα κατανοώ πλήρως, δεν εξασφαλίζουν τον ορισμό του γενικώς αποδεκτού ως καλύτερου, έννοια που σαφώς συνδέεται με την αποτελεσματικότητα. Δε θα είχα προσωπικά κανένα πρόβλημα, αν ο x χρήστης έβγαινε και έλεγε: "προτείνω το Σουξουμούξου γιατί έχει πιο ωραία χρώματα, παίζει μουσικούλα όταν ανοίγει και έχει και cool όνομα"...θεμιτό. Πρόβλημα θα είχα αν χάρη στα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά επεδίωκε να το παρουσιάσει ως "καλύτερο". Σε μια τέτοια περίπτωση θα μιλούσαμε για παραπληροφόρηση και παραπλάνηση.

Κι εγώ έχω επιλέξει το NOD32 για πλείστους όσους λόγους που έχω κατά καιρούς αναφέρει, αλλά το Kaspersky έχει αποδείξει πολλάκις πως εντοπίζει περισσότερους ιούς...ε, δε θα βγω να κραυγάζω προτιμήστε το NOD32 γιατί είναι αποτελεσματικότερο. Αντίθετα θα προτάξω τους πραγματικούς λόγους που το επέλεξα κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, έχοντας τη σφαιρική εικόνα.[/quote']

Ρε παιδιά ούτε να παραπλανήσω ούτε να παραπληροφορίσω κανέναν την γνώμη μου λέω στηριζόμενος σε αυτά που διαβάζω και από προσωπική εμπειρία

αυτό μόνο . Ο καθένας δοκιμάζει, κρίνει και επιλέγει αυτό που τον βολεύει.

Δημοσ.
Ο καθένας δοκιμάζει, κρίνει και επιλέγει αυτό που τον βολεύει.

Ευτυχώς που τα Ελληνικά είναι πλουσιότατη γλώσσα και μας εξαναγκάζει να συμφωνήσουμε, ακόμα κι όταν φαίνεται πως διαφωνούμε...και δεν το λέω ειρωνικά.

Κι εμένα με βολεύει, όπως σου έγραψα, το NOD32, αλλά δεν είναι καλύτερο του Kaspersky σε επίπεδο εντοπισμού ιών. Και την πεποίθησή μου αυτή δεν τη βασίζω μονάχα στην προσωπική μου εμπειρία...τα συγκριτικά test που κυκλοφορούν άρουν επιφυλάξεις κι άγνοια, ακριβώς γιατί περιλαμβάνουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δειγμάτων. Αν τα εμπιστεύεσαι (και για μερικά δεν έχει προκύψει ακόμα τίποτα το μεμπτό), τότε σαφώς και βαραίνουν περισσότερο από μια απλή βιωματική παρατήρηση.

Αντικειμενικά καλύτερο λοιπόν είναι το Antivir...προτιμότερο όχι απαραίτητα, για λόγους που επεξήγησε επαρκέστατα κι ο Eusebius. Κι η δική μου ένσταση αφορούσε τον χαρακτηρισμό "καλύτερο", σε συνδυασμό με τους ψαγμένους που λέγαμε (που μάλλον δεν αποδεικνύονται και τόσο).

@Eusebius

Μακάρι να ήξερα φίλε μου...ίσως κάποια διαμαρτυρία μέσω email και forum να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...