Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να αλλάξω τη γλωσσα μιας ταινίας;

General_Bono

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Κατέβασα μια ταινία .avi και η γλώσσα ειναι ισπανικά!:confused: Μπορώ να προσθέσω γλώσσα ομιλίας(αγγλικά) κατά τη μετατροπή της σε dvd? Αν ναι, πως? Χρειάζετε να έχω καποιο language file? Αν όντως ειναι αναγκαίο υπάρχει κάποιο site?

ΥΓ: Η ταινία ονομάζετε "about a boy":neutral:

Δημοσ.

Κοιτα μπορεις να κανεις demux τα ισπανικα και να βαλεις αγγλικα λογια και να τα συγχονισεις με την ταινια αλλα ειναι πολυ φασαρια, ασε που χρειαζεσαι να εχεις τον αγγλικο ηχο, που φανταζομαι δε το εχεις...

Θεωρητικα γινεται, αλλα πρακτικα ειναι δυσκολο, οποτε καλυτερα κατεβασε το παλι. Λιγο προσοχη θελει ;-)

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφοροι, αλλα και με torrent πολυ αμφιβαλλω αν ηταν το μοναδικο σου αποτελεσμα, απλα ψαξε για καποιο αλλο και κανε Preview λιγο αφου την κατεβασεις για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σωστη... Παντως συνηθως λεει κατι παραπανω ειτε στο ονομα ειτε στις πληροφοριες του αν δεν ειναι αγγλικα, εκτος αν ειναι η κανονικη γλωσσα της ταινιας ετσι.

Δημοσ.

Η κανονική γλωσσα ειναι τα αγγλικά... Δε νομιζω να την κατεβάσω ξανά απο torrent... Οποτε μήπως ηπάρχει καποιος οδηγος για να το φτιάξω;;

Δημοσ.

Να το φταιξεις μονος σου δε γινεται (εκτος αν εχεις το σεναριο και ταλεντο στην ηθοποιια;-)), θα πρεπει να βρεις να κατεβασεις το ηχητικο μερος της ταινιας (γυρω στα 70-100ΜΒ αναλογα την ταινια).

Αν και στο ιντερνετ υπαρχουν τα παντα, ειμαι 99.9% σιγουρος πως αυτο ΔΕ θα το βρεις πουθενα. Οποτε μαλλον καλυτερα ειναι να την κατεβασεις απο καπου αλλου ξανα...

Δημοσ.

Ναι φιλε Oberon, αλλα τι σχεση εχει αυτο?? Ο φιλος μας εχει προβλημα με το audio stream του, που ειναι στα ισπανικα, αν βαλει υποτιτλους και τους συγχρονισει τι θα καταφερει?

Δημοσ.

den prokeitai me kapoia panagia na vreis mono to sound kommati tis tainias. den iparxei logos na kanei kapoios kati tetoio share. i moni pithanotita an vreis kati tha einai sto dc++ an kapoios exei kanei demux to kommati gia na to kanei dvd i den ksero ego ti(me alla logia na epekserastei tin tainia)kai na to exei sto share tou. mia lisi einai na vreis kapoion sto dc pou na exei tin tainia k na tou peis na kanei demux ton ixo k na to valei sto share tou na sto dosei. alla amfibalo an vreis kapoion prothimo na voithisei....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. κ εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα !! εμένα το audio στρεαμ είναι στα ρώσικα, αλλα απο πίσω ακούγονται τα αγγλικά, έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω ? είμαι 'ασχετος... βρήκα κάπου πως να κάνω diable το στρεαμ με το VirtualDubMod άλλα μετά δεν ακούγεται καθόλου ήχως.... ! το αρχείο είναι αυτό The.Omen.2006.PL.DVDRip.XviD-A4O

Δημοσ.

το ότι ακουώ τα αγγλικά απο πίσω με πιό χαμηλή ένταση δεν σημίνει οτι υπάρχουν ? δλδ δέν μπορώ να κάνω κάτι να ακούγονται μόνο τα αγγλικά ?

Δημοσ.

δυσκολο το βλεπω κάνε μια ερώτηση στα forum που αφορουν dvix+subtitles μήπως οι πιο ειδικοί γνωρίζουν.εγώ πάντως θα ξανακατέβαζα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...