gio@ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Geia sas paidia!!! Molis twra arxisa to Tony Hawk's American Wasteland k tha hthela ligh help.. to manual pws to kanei?? Esas pws sas fainetai san game????
Bahilas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Φίλε gio@, αν και εγώ είμαι δικέφαλος (του βορρά), το manual είναι πανεύκολο. Απλώς πατάς όπως τρέχεις με τη σανίδα : πάνω κάτω ή κάτω πάνω. Το ένα κάνει manual και το άλλο nose manual. Επίσης να σε πληροφορήσω πως συγκεκριμένα χτες το τερμάτισα το παιχνίδι. Και όταν λέω το τερμάτισα, το τερμάτισα κανονικά : Story Mode - Easy Story Mode - Normal Story Mode - Sick Classic Mode - Normal Classic Mode - Sick Έκανα κάθε αποστολή από κάθε πίστα, και επιπλέον βρήκα όλα τα gaps σε κάθε κάθε πίστα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όλη η σειρά tony hawk's είναι κα-τα-πλη-κτι-κή. Το αγαπημένο μου παιχνίδι.Συνήθως τερματίζω μόνο το easy και το σταματάω.Αλλά μόνο στο American Wasteland και στο Tony Hawk's 3 τα τερμάτισα όλα. Αν έχεις καμιά άλλη απορία για το παιχνίδι, μη διστάσεις να μου στείλεις και π.μ. (προσωπικό μύνημα) Αυτά, Βασίλης
christos_0b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Tony Hawk's America/n Wasteland Ετσι και ενα game με πολυ σωστο η σωστα πολιτικοποιημενο τιτλο! :mrgreen: :mrgreen:
mitsosche4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια εγω κατεβασα το παιχνιδακι κανω το install αλλα δεν παιζει.βαζω το patch,βαζω το crack αλλα δεν παιζει.καμια ιδεα??? -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 12 : 28 : 41----- ρε παιδια εγω εβαλα το παιχνιδι και δεν μου παιζει.βαζω το πατσ και το κρακ αλλα δεν παιζει.καμια ιδεα???
chad21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Geia sas paidia!!!Molis twra arxisa to Tony Hawk's American Wasteland k tha hthela ligh help.. to manual pws to kanei?? Esas pws sas fainetai san game???? φίλε μου στην αρχή δν κάνει ούτε Manual ούτε wall ride κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα σου τα "μάθουν" οι διάφοροι οι οποίοι σου βάζουν διάφορες αποστολές...............
pete35 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια εγω κατεβασα το παιχνιδακι κανω το install αλλα δεν παιζει.βαζω το patch,βαζω το crack αλλα δεν παιζει.καμια ιδεα??? -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 12 : 28 : 41----- ρε παιδια εγω εβαλα το παιχνιδι και δεν μου παιζει.βαζω το πατσ και το κρακ αλλα δεν παιζει.καμια ιδεα??? λοιπον η εχεις παλιο pc η δεν ειναι ολοκληρωμενο το game η το crack δεν ειναι σωστο η ειναι χαλασμενο.αν θες μπες εδω http://thepiratebay.org/ και βρες το για να το κατεβασεις -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 03 : 54 : 14----- το manual το κανεις πηγαινοντας το μοχλο πανω κατω.Μετα απλα πατα τετραγωνο,τριγωνο και λοιπα για να παρεις και αλλουσ ποντους!!!:shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.