Pako Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Λοιπόν.... έχω μερικές απορίες σχετικά με την υπηρεσία Voip (τζάμπα τηλεφωνήματα δλδ) και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Θέλω να κάνω κλήσεις απο pc to pc (σταθερό σε σταθερό) τηλωνήματα. Κύπρο-Ελλάδα. 1)Έχω σύνδεση 512kbps/128kbps και το άλλο pc 56k. θα λειτουργά ή πρέπει να έχει adsl σύνδεση και το άλλο pc? 2)Είναι δωρεάν απο σταθερό σε σταθερό οι κλήσεις? :? 3)Είμαι μεταξύ της Skype και της VoipBuster. Πιά είναι η καλύτερη? 4)Πιός είναι ο τρόπος ομιλίας? Άκουσα για τηλέφωνα με usb. Αξίζει αυτό?
giannisk1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Αν θέλεις να μιλάς απλά με μικρόφωνο απο pc σε pc μπορείς να δείς και το Netmeeting των Windows.Θα χρειαστείς απλά σύνδεση στο ίντερνετ ενα μικρόφωνο και ακουστικά στο κάθε pc,και είναι εντελώς δωρεάν.
laantonios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 και φυσικά κάνε αναζήτηση στο insomnia και δες τι έχει ειπωθεί απο πολλούς...
polidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 1. Ginete den xriazete o alos na exei DSL para mono na einai me to modem online. 2.edo mas mperdepses.Thes apo stathero se stathero na tilefoneis h apo pc se pc?Den einai to idio min mperdevese. 3.oups edo tha ta xekatharisoume. An thes pc to pc valte kai oi 2 to Skype kai eiste ok xoris kamia xreosi(ektos tou modem pou tha einai online etsi?). An thes apo stathero se stathero fisika Voipbuster h kapia apo tis idies eteries pou exei to voipbuster pou stis xreoseis gia kypro einai free. 4.Tropos omilias poloi.apo akoustika mexri routers USB tilefona stathera tilefona etc....etc...etc...Franga exeis? Vale eki pera ena kalo set akoustikon me mikrofono kai eise tzamatos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.