Προς το περιεχόμενο

Πρόταση αντιγραφικού DVD

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα LG είναι πολύ καλά, αρκεί να μην έχεις την 1η-2η έκδοση firmware. Δεν είναι αρκετά ώριμες, αλλά οι επόμενες σκίζουν.

Τα ΝΕC 4570 καλό είναι να δεις στο cdfreaks τί κάνει και να φρικάρεις. Κι εγώ NEC έχω αλλά αυτό είναι πατάτα.

Καλά τα Plextor αλλά όχι και τόσο όσο άλλα. Εκτός αν μιλάμε για cd recorder. Άσε που είναι κάπως ευαίσθητα. Ευτυχώς έχουν εξαιρετικό RMA.

Ο καθένας μπορεί να βρει σαρώσεις στα forum του cdfreaks και να βγάλει συμπεράσματα για το recorder και τα δισκάκια που τον ενδιαφέρει να γράφει.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μια αναζήτιση (και εδώ μέσα), βρίσκει κανείς ευχαριστημένoυς ή όχι χρήστες για πολλές συσκευές και τα όποια "προβλήματα" δεν είναι τυχαία όταν αναφέρονται συχνά.

Οσο αφορά ποιότητα εγγραφής υπάρχουν και τα υπερ -κατά των reviews.

Δημοσ.

Όσον αφορά το NEC 4571 είναι το πλεον περίεργο .Μέχρι να περάσω το τελευταιο Unofficial firmware δεν μπορουσα να γράψω δισκάκι για δισκάκι.Μόλις πέρασα το τελευταίο & χαμήλωσα την ταχύτητα στα x4 (απο x8...για Ridisc xtreme αναφέρομαι) όλα καλά.Βέβαια τα TDK χ16 γραμμένα x16 απλώς καμμία σχέση ..άριστη ποιότητα.

Μου φαίνεται ότι απόλυτα καλό DVD-Recorder δεν υπάρχει,κάποτε λέγαμε Plextor ή Pioneer και εκεί τελείωνε η κουβέντα αλλά τώρα όλα μαλλον όλα είναι της οκάς

Δημοσ.

Den ksero ti lete eseis gia to Nec 4570 to diko mou pantos mia xara ta paei.T'apotelesmata pou pairno einai apsoga an kai oxi toso kalo os scanner.Parakato an ta exo kataferei einai dio skanarismata, to ena einai tupiko apotelesma pou pairno sinithos me TY kai to allo einai to xeirotero pou exo parei otan to eixa sindesei stin kakostimeni maimouditsa tou patera mou, akomi kai sta duskola den ta pige toso asxima, na fantasteite ekane 25 lepta na grapsei to diskaki.To exo skanarei kai sta 8x pou sinithos bgazei xeirotera apotelesmata.Min arxisoun pali kapoioi na lene gia to quality score, eipame average kai total koitame, ta memonomena oksikorifa agnoountai.

http://rapidshare.de/files/27984118/T01_1_2.png.html

http://rapidshare.de/files/27983170/TYG02_1_.png.html

Δημοσ.

Απίστευτο...Τη γκαντεμιά μου μέσα...

Το LG GSA-H20 Lightscribe που αγόρασα έγραψε έωα DVD και μετά σε κάθε γράψιμο cd ή dvd στη μέση της διαδικασίας κάνει επανεκκίνηση μόνο του...

To recorder φταίει ή καμιά ρύθμιση sto pc?

Δημοσ.

Τελικά γύρισα πίσω το LG γιατί μου κανε επανεκκινήσεις συνέχεια...Στη θέση του πήρα το ΝEC 4570.Ξέρω,ξέρω άκουσα τα χειρότερα ...Να δούμε...

Δημοσ.

to PLEXTOR PX-760A 18+\18-\10DL αξίζει 120 ευρώ; θέλω ενα καλο μηχανιμα γιατι τοσα χρονια εχω προβληματα με τις εγγραφες. καποια dvd δεν διαβάζονται πλέον!

Δημοσ.
to PLEXTOR PX-760A 18+\18-\10DL αξίζει 120 ευρώ; θέλω ενα καλο μηχανιμα γιατι τοσα χρονια εχω προβληματα με τις εγγραφες. καποια dvd δεν διαβάζονται πλέον!

Oxi den aksizei kata tin gnomi mou, ta 18x einai axrista tin stigmi pou akomi iparxei problima me tis eggrafes sta 16x os pros tin poiotita kai tin makrobiotita akomi kai me kala mesa.Problima me tis egrrafes paizei na eixes gia diaforous logous ektos apo to drive opos kakis poiotitas diskakia i kaki apothikeusi.An den theleis pragmatika na paizeis me auta ta pragmata alla to mono pou epithimeis einai aksiopistes eggrafes den iparxei logos na pareis to 760, ego tha proteina alli marka opos Nec , Benq i Lg gia paradeigma alla ama exeis kollisei se plextor pare ena ftinotero toulaxiston pou grafei mexri 16x.

Δημοσ.

18x 8a deis mono me Verbatim kai TY dvd.

An pantos prokite na asxoli8is kai na doylepsis me ola osa exei na prosferi to plextor varirec/plextool/gigarec tote a3izi, alios pare kati alo p.x. pioneer 111.

Gia ta diskakia opos eipan eidi, an einai metria poiotitas p.x. ritek, 8a xalasou meta apo 1-2 xronnia, apo prosopiki empiria, opote apla dokimazis mia poio kali etairia, opos Verbatim/Maxell (Mad in Japan)/TDK/TY.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...