Προς το περιεχόμενο

Το Αρχαιότερο Ανθρώπινο Complex

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφώνω. Πιστεύω είναι άδικο να εξοβελίζουμε τους ανθρώπους ελαφρά την καρδία όπως κάνανε στην αρχαιότητα οι Σπαρτιάτησες που ρίχναν τα παιδιά τους στο Καιάδα. Πιστεύω πως αυτό δεν είναι πρόοδος αλλά οπισθοδρόμηση.

Και εγώ αυτό πιστεύω.

Τελικά τι πιστεύεις Lucifer; Και αν δε σου κάνει κόπο πες μου τη γνώμη σου πάνω σε αυτά που έγραψα στα τελευταία μου post; Ενδιαφέρομαι πραγματικά γι' αυτή!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αξιοπρέπεια του καθενός να αποφασίζει μόνος του να απαλλάξει από το βάρος του εαυτού του, τους ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπάνε.

Μόνος του. Όχι Καιάδας, ο καθένας μόνος του.

Συγγνώμη που δεν μπορώ να γίνω πιο αναλυτικός αυτή τη στιγμή, αλλά ετοιμάζω βαλίτσες και ψώνια τελευταίας στιγμής, πετάω αύριο.

Να προσέχετε γιατί όσο λείπω θα κάνει τα κουμάντα του ο paredwse ;p

Δημοσ.
Στην αξιοπρέπεια του καθενός να αποφασίζει μόνος του να απαλλάξει από το βάρος του εαυτού του' date=' τους ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπάνε.

Μόνος του. Όχι Καιάδας, ο καθένας μόνος του.

Συγγνώμη που δεν μπορώ να γίνω πιο αναλυτικός αυτή τη στιγμή, αλλά ετοιμάζω βαλίτσες και ψώνια τελευταίας στιγμής, πετάω αύριο.

Να προσέχετε γιατί όσο λείπω θα κάνει τα κουμάντα του ο paredwse ;p[/quote']

Άντε καλές διακοπές! Και καλή πτήση! Περιμένω απάντησή σου και μετά από τις διακοπές σου!

Δημοσ.

pusher:

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για το "μοντέλο του Lucifer" το οποίο αν δεν κάνω λάθος παρομοιάζεις με το νόμο της ζούγκλας.

Δεν είπε κάτι για αφανισμό αδυνάτων.

Η ερώτηση έχει να κάνει με το τι θα κάνεις εσύ και ο καθένας μας αν πάθουμε κάποια σοβαρή ζημιά.

Όχι τι θα κάναμε αν πάθαινε η μάνα μας ή κάποιος δικός μας ζημιά.

Δημοσ.
pusher:

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για το "μοντέλο του Lucifer" το οποίο αν δεν κάνω λάθος παρομοιάζεις με το νόμο της ζούγκλας.

Δεν είπε κάτι για αφανισμό αδυνάτων.

Η ερώτηση έχει να κάνει με το τι θα κάνεις εσύ και ο καθένας μας αν πάθουμε κάποια σοβαρή ζημιά.

Όχι τι θα κάναμε αν πάθαινε η μάνα μας ή κάποιος δικός μας ζημιά.

Διάβασε το θέμα από την αρχή. Ο ίδιος μιλά για νόμο της ζούγκλας!

Δημοσ.

Lucifer καλες διακοπες και καλα να περασεις.

Στο τελος των διακοπων σου να σπασεις το ποδι σου,και να εξαρτασε απο καποιον ακομα και για ενα ποτηρι νερο,να δω πως θα το αντιμετωπισεις....

:mrgreen: Πλακα κανω! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...