Προς το περιεχόμενο

Mobile data recovery

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gnwrizei kaneis kapoio soft me to opoio na mporw na kanw recovery arxeia (foto,video,ktl) pou exoun sbhstei eite apo thn karta mnhmhs eite apo thn mnhmh thlefwnou;Exw Nokia 7610 (exei leitourgiko symbian)

osa progs exw brei prepei na sundesw thn karta mnhmhs se ena card reader pou den exw.opote psaxnw kati pou 8a anagnwrisei kateu8eian to kinhto sundedemeno me to pc h; kapoio symbian prog pou 8a trexei kateu8eian apo to kinito

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα.Θελω να επαναφερω μερικες φωτογραφιες απο την μνημη του κινητου.

Μηπως υπαρχει κατι τωρα μετα απο 2,5 χρονια.

Δημοσ.
Αν εννοείς από κάρτα μνήμης κινητού ναι υπάρχει.File scavenger portable το λένε.

Οχι, δεν εννοω απο την SIM ,αλλα απο την μνημη του κινητου.

Δημοσ.

Τώρα είμαι στην δουλειά αλλά στο σπίτι έχω 2 προγράμματα (καταραμένα γηρατειά... δεν θυμάμαι το όνομα) με τα οποία έκανα recover την κάρτα μνήμης του κινητού της αδερφής μου με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας (λίγο στα ονόματα των αρχείων είχαμε πρόβλημα)

Δημοσ.

Και το pandora recovery κανει αυτή τη δουλειά με το surface scan, αλλά απ' ότι κατάλαβα ο savnik20 ψάχνει πρόγραμμα για recovery από την μνήμη του τηλεφωνου (ενσωματωμενη) κι εδώ σφίγγουν οι κ@λοι...

Δημοσ.
απ' ότι κατάλαβα ο savnik20 ψάχνει πρόγραμμα για recovery από την μνήμη του τηλεφωνου (ενσωματωμενη) κι εδώ σφίγγουν οι κ@λοι...

Ακριβως.Ειναι για το nokia 5070.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

κ γω ψαχνω για n95.

νομιζω αν στο my computer την μνημη την βλεπει σαν removable disk Μπορειτε να κανετε scan

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...