Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με boot σε pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε ενας φιλος το pc του που ενω εκανε τερματισμο πατησε και εβγαλε ενα cd που ειχε μεσα, απο οτι μου ειπε και απο τοτε το pc δεν μπουταρει και βγαζει οτι ενα αρχειο στο windows/system 32 ειναι κατεστραμενο και να ξανακανουμε εγκατασταση του λειτουργικου (win xp pro gr)

Επειδη του ειχα στησει εγω το pc και ειχα παρει ghost ειπα να κανω επαναφορα απο το image. Μπηκα στο bios εδωσα first boot απο το cd αλλα ενω το βρισκει και λεει να πατησω ενα κουμπι για να μπουταρει απο το cd (με το ghost 9) και το κανω δεν μπουταρει και βγαζει το ιδιο σφαλμα...

Θεωρωντας οτι εχει χαλασει το drive εβαλα ενα καινουργιο αλλα το ιδιο προβλημα επιμενει....

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Δημοσ.

Γιατί δε προσπαθείς μέσω εντολών να αντιγράψεις το αρχείο που λείπει από το cd των Windows?

Δημοσ.
Γιατί δε προσπαθείς μέσω εντολών να αντιγράψεις το αρχείο που λείπει από το cd των Windows?

Και να το αντιγραψω σε cd πως θα το γραψω μετα στο προβληματικο pc που δεν εναγνωριζει το cd ???? Αν και κατι μου λεει οτι μετα θα βρισκει αλλο κατεστραμενο αρχειο.Ααααα... ουτε σε ασφαλη λειτουργια μπαινει το pc.:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αντέγραψε όλο το system32 φάκελο. :D Πλάκα σου κάνω.

Κάνε ένα κόπο και άλλαξε όλα τα καλώδια(τα πλακέ έτσι ;)) IDE που συνδέουν τους σκληρούς και τα cd-rom με τη μητρική και πες μου αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Κάνε ένα κόπο και άλλαξε όλα τα καλώδια(τα πλακέ έτσι ;)) IDE που συνδέουν τους σκληρούς και τα cd-rom με τη μητρική και πες μου αποτέλεσμα.

Χμ...Μαλλον υπερβαινουν αυτα τις ελαχιστες Hardware γνωσεις μου...:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...