Προς το περιεχόμενο

Tibo και destinator

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το tibo S- 1000 με destinator ND .

Μπορω να του βαλω αλλη εκδοση destinator ???? Τελικα ποια ειναι η πιο καλη ή πιο προσφατη ???? Η PN , η 6 ή καποια αλλη ???? Ευχαριστω.

new%20tibo.jpg

:-D :-D :-D

Δημοσ.

χμμμ νομιζω οτι δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο, ειχα ακουσει οτι η εταιρια εχει κλειδωσει το μηχανακι....

(απο φιλο ταριφα αυτο)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Tibo City Navi A1000. Φίλε Γιάννη μπορείς να μου πείς διαφορές με το S 1000

και πιό ειναι πιο καλλίτερο γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω.

Το Α1000 το βρήκα εδώ

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24403&prid=24744

Φιλε μου η μονη διαφορα ειναι οτι το S 1000 εχει 4αρα οθονη.Αυτη η μικρη διαφορα το κανει καλυτερο αλλα και ακριβοτερο κατα 100 ευρω περιπου αλλα ειναι παρα πολυ δυσευρετο το s -1000 .

Εγω το πηρα τον Ιουλιο και μετα απο παρα πολυ ψαξιμο στο internet.

Το ειχα παρει απο Ν.Ιωνια απο www.ixokinisi.gr

:-D :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Γιάννη γειά σου.Τελικά πήρα το Α 1000. Αν μπορείς να μου λύσεις μια απορία.Το εγχειρίδιο γράφει οτι μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμηση δύο φορές το χρόνο , πως όμως γίνεται αυτό, αν μπορείς δώσε μου μιά βοήθεια.

Δημοσ.
Φίλε Γιάννη γειά σου.Τελικά πήρα το Α 1000. Αν μπορείς να μου λύσεις μια απορία.Το εγχειρίδιο γράφει οτι μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμηση δύο φορές το χρόνο , πως όμως γίνεται αυτό, αν μπορείς δώσε μου μιά βοήθεια.

Καλοριζικο !!! Καλο εεεε ????

Επικοινωνησε με την www.elasyn.gr

Συνηθως σου αλλαζουν την καρτα στο καταστημα που το πηρες ή στην elasyn.:-D :-D

Δημοσ.

Φίλε Γιάννης Platano βλέπω πως το κατέχεις το θέμα με τα TiBO. Πρόσφατα αγόρασα ένα Α1000. Εχω κατεβάσει απο το site της ngi.gr το αρχείο Greek_NGi_Map_Destinator 2006. Q3 και δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι συμβατό με το Α1000 ? Αν είναι πως μπορώ να κάνω Upgrate το δικό μου ? Είναι Αυγούστου 2006, μήπως είναι το ίδιο με το¨"πακέτο" που έχει το TiBO που αγόρασα ? Ελπίζω να μη ζητάω πολλά. Είμαι "στραβόγιαννος" στο Forum. Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.
Φίλε Γιάννης Platano βλέπω πως το κατέχεις το θέμα με τα TiBO. Πρόσφατα αγόρασα ένα Α1000. Εχω κατεβάσει απο το site της ngi.gr το αρχείο Greek_NGi_Map_Destinator 2006. Q3 και δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι συμβατό με το Α1000 ? Αν είναι πως μπορώ να κάνω Upgrate το δικό μου ? Είναι Αυγούστου 2006, μήπως είναι το ίδιο με το¨"πακέτο" που έχει το TiBO που αγόρασα ? Ελπίζω να μη ζητάω πολλά. Είμαι "στραβόγιαννος" στο Forum. Σ' ευχαριστώ.

Φιλε μου καλυτερα μην το πειραζεις.Νομιζω οτι το Timbo δουλευει ΜΟΝΟ με Destinator ND.:-D

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε Γιαννη, απο που την κατεβαζεις? και πως περνιεται στο ΜΙΟ C220 που εχω? πως το εγκατασταμε στο SD Card? olo to fakelo bazeis?

Thanks polyyy

Δημοσ.
Ρε Γιαννη, απο που την κατεβαζεις? και πως περνιεται στο ΜΙΟ C220 που εχω? πως το εγκατασταμε στο SD Card? olo to fakelo bazeis?

Thanks polyyy

Φιλε μου εδω λεει τα παντα πανευκολα.Κατεβαζεις τα δυο αρχεια που εχει και ακολοθεις τις οδηγιες.Πεντε λεπτα εκανα ολα κι ολα ..

http://www.elasyn.gr/forum/viewtopic.php?t=222

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Για οσους εξακολουθουν σαν εμενα να εχουν Tibo εχει βγει η εκδοση destinator 6.1.Το κατεβαζετε δωρεαν και το περνατε στο Tibo σας.

Πιο πολλα στο forum της www.elasyn.gr

mporeis na mou dwseis akrives to tpic pou mporw na to katevasw?

thaknks file mou!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...