Προς το περιεχόμενο

ΣΤΑΘΜΗ-ΜΕΛΑΝΙΩΝ

johncopy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και καλο μεσημερι

Υπαρχει προγραμμα που να βλεπω την σταθμη των επαναγεμιζομενων ή των

συμβατων μελανιων. Εχω τον εκτυπωτη H.P. 1510.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Η ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΟΤΕ ΕΝ ΘΕΡΜΩ

Δημοσ.

ipaxrei mia diadikasia pou kaneis reset ta melania alla poli pedema gia to tpt (+ oti den ksereis an ta exeis gemisi me tis arxikes tous posostites akrivos opote na einai sostes kai oi endikseis)

me liga logia den aksizei na asxolithis.

Δημοσ.

απ οσο ξερω τo cd του εκτυπωτη εχουν τετοιο προγραμμα. Για κοιτα και στο site της ΗΡ

=========================================================

Ακυρο!!! Δεν προσεξα οτι ελεγες για επαναγεμισμενα!

Δημοσ.
exeis dei diafores file me ta epanagemismena?

Kai einai arketa ftinotera?

einai poli pio ftina. an tiponeis photo bgainoun kales alla ksethoriazoun poli pio grigora se keimena kai grafika einai san ta original. DEN ta protino mono an thelete photos pou na kratane. (exo dokimasei arketes diaforetikes markes alla OXI oles endexomena na iparxei kapia pou na ftanei ta athentika (amfibalo bebea alla pote den ksereis))

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση και απο εμενα.Εχω τον HP V40 και επαναγεμιζοντας τα μελανια(15 και 78) παρατηρησα αφενος οτι το μαυρο αδειαζε σε χρονο 0 αφετερου οτι κολλαγε το εγχρωμο και δε βγαιναν τα χρωματα(ηθελε καθαρισμα αλλα μετα ξανακολλαγε κτλ).Σε καποια φαση κολλησε και ο εκτυπωτης και μολις του εβαλα γνησιο οκ.

Επειδη κανω μεγαλη καταναλωση εχετε να μου προτεινετε καποια αλυσιδα ξαναγεμισματος(εγω δοκιμασα το cartridge world-δε κανω γκριζα διαφημηση απλως δε δουλεψε), selida poy pvlei anagemismena melenia h γνησια μελανια σε καλη τιμη(κανω μεγαλη χρηση κυριως εγγραφα)

Δημοσ.

Υπαρχει προγραμμα που να βλεπω την σταθμη των επαναγεμιζομενων ή των

συμβατων μελανιων. Εχω τον εκτυπωτη H.P. 1510.

Φίλε μου ' date=' όταν το έψαξα δεν είχα βρει κάτι τέτοιο, όμως βρήκα οδηγίες για τον μηδενισμό του μετρητή μελανιού .Ετσι μετά το γέμισμα το chipάκι του μελανοδοχείου μετρά από την αρχή.

Δεν ξέρω αν γίνεται για τα μελάνια που παίρνει ο εκτυπωτής σου αλλά ρίξε μια ματιά εδώ.

https://alotofthings.com/viartshop/articles.php?category_id=52

μέσα στις οδηγίες λέει και πως μηδενίζεται ο μετρητής.

ipaxrei mia diadikasia pou kaneis reset ta melania alla poli pedema gia to tpt (+ oti den ksereis an ta exeis gemisi me tis arxikes tous posostites akrivos opote na einai sostes kai oi endikseis)

me liga logia den aksizei na asxolithis.

Επειδή τα μελάνια για να μοιάζουν με τα αρχικά πρέπει να έχουν την ίδια πυκνότητα σημαίνει ότι αν βάλεις και την ίδια ποσότητα μελανιού (σε γραμμάρια) με αυτή που έχει ένα σφραγισμένο μελανοδοχείο ο μετρητής θα δείχνει σωστά μετά το μηδενισμό.

Ζυγίζεις λοιπόν ένα γεμάτο γνήσιο μελανοδοχείο και μετά σε κάθε ξαναγέμισμα γεμίζεις μέχρι αυτή την τιμή και είσαι ΟΚ.

Εγώ χρησιμοποιούσα μια ζυγαριά κουζίνας με ακρίβεια 1gr . Επειδή πάντα βάζουν παραπάνω μελάνι 1g πάνω 1g κάτω δεν παίζει ρόλο.

Εξάλλου είναι και HP οπότε αν καεί η κεφαλή (πολύ σπάνιο αφού βλέπεις το ξεθώριασμα στην εκτύπωση) απλά βάζεις ένα νέο δοχείο.

Αν κερδίζεις 10 ευρώ στο δοχείο τότε αξίζει και παρααξίζει να ασχοληθείς.

Δημοσ.

μιας και ανοιξατε αυτη την κουβεντα επειδη συχνα ριχνω κατι λοξες ματιες στο δρομο σε κατι τετοια καταστηματα ξερει κανεις να μου πει αν αξιζει να ασχοληθω με ξαναγεμισμα τονερ?

@deathlok κο-ρυ-φαι-ο το αβαταρ σου εχω λυθει απλα και μονο που το ειδα

scrat rules

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. παντως στο FOTO και ΕΧΓΡΩΜΟ κερδιζω

9-10 euro το γεμισμα, απο την αξια αγορας. Οποιος θελει το ονομα τις

εταιριας ας μου στειλει EMAIL : [email protected]

Παντως εκεινο με τον μηδενισμο καλο ακουγεται, θα το ψαξω και θα σας πω.

Ευχαριστω και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...