Προς το περιεχόμενο

Δρόμοι στην Ελλάδα...Τελικά υπάρχουν και χειρότερα

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχε...γνωστή περίπτωση...έχει χαρακτηριστεί μάλιστα ως ο χειρότερος δρόμος του κόσμου. Έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότερα από 100 άτομα. Πολλά στοιχεία περιλαμβάνει το σχετικό άρθρο στη Wikipedia.

Αυτός, ναι, είναι χειρότερος κι από τους ελληνικούς...βρέθηκε πεδίο που είμαστε δεύτεροι! :D

Δημοσ.
Μάλλον δεν κάνουνε συχνά εκλογές στην περιοχή για να τον φτιάξουν να τους στείλουμε Κανά δήμαρχο δικό μας

XAXAXAXAXAXAXA

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό μου είχαν στείλει αυτές τις φωτό με mail. Πρέπει να σας βάλω και φωτό από Εθνική οδό Πατρών - Πύργου που έχει αρκετές & μεγάλες ευθείες & έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα επειδή υπάρχουν παράδρομοι απ' τα γύρω χωριά...!

Δημοσ.
Πριν από λίγο καιρό μου είχαν στείλει αυτές τις φωτό με mail. Πρέπει να σας βάλω και φωτό από Εθνική οδό Πατρών - Πύργου που έχει αρκετές & μεγάλες ευθείες & έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα επειδή υπάρχουν παράδρομοι απ' τα γύρω χωριά...!

εγώ που μένω πύργο δεν εχω δει κανα επικίνδυνο μέρος πάνω στην εθνική. η πιο trafficed" διασταυρώσεις έχουν φανάρια.

Δημοσ.
εγώ που μένω πύργο δεν εχω δει κανα επικίνδυνο μέρος πάνω στην εθνική. η πιο trafficed" διασταυρώσεις έχουν φανάρια.

Τι λέμε τώρα? Επειδή έχω κι εγώ φίλους από Ηλεία, ο Πύργου- Πατρων μου έχουν πει ότι είναι από τους πιο θανατηφόρους. Έχω δει στις ειδήσεις ότι είναι τόσο χάλια, που σκοτώνονται από ζώα που μπαίνουν μέσα στο δρόμο (άλογα κ.α.).

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια. :mrgreen:

Όπως είδατε έχει μπόλικη πρασινάδα. Ή πέφτεις στα μαλακά ή σε κάνα δένδρο σκαλώνεις και δεν πας στον πάτο. :-D

Τι φωνάζετε ;

Πάντος δεν αρκεί να είσαι ήρεμος οδηγός εκεί αλλά και τυχερός ώστε να μην υποχωρήσει κάποια στιγμή ο δρόμος και αρχίσεις και κάνεις τον σπούργιτα :confused:

Και επιτέλους και κάπου δεύτεροι.

Βαρέθηκα να ακούω ότι σε όλα είμαστε πρώτοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...