utistas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Χθες επέστρεψα από τη Ρόδο... Εκεί λοιπόν έμεινα σ' ένα ξενοδοχείο 4* του οποίου οι θαμώνες (τουρίστες στην μεγάλη πλειοψηφία) έμεναν συνέχεια σε αυτό και την έβγαζαν μεταξύ πισίνας, μπαρ και εστιατορίου... Μου έκανε τρομερή εντύπωση και με την γυναίκα μου αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν να κάθονται μέσα στο ξενοδοχείο και να μην πηγαίνουν ούτε για μια βουτιά στην θάλασσα που είναι κοντά τους... Αργότερα μάθαμε ότι τους λένε "βραχιολάκηδες" επειδή είναι ενταγμένοι στο σύστημα all inclusive... Τρελάθηκα μιλάμε...κάθονται μαντρωμένοι μέσα σαν τα ζώα και όταν θα γυρίσουν στις πατρίδες τους θα λένε ότι πήγαν και είδαν τις ομορφιές της Ρόδου... Εύχομαι πραγματικά να μην φθάσουμε ποτέ στο σημείο να κάνουμε και εμείς έτσι διακοπές... Άσε που φοράνε και συνέχεια στο χέρι τους αυτό το αισχρό βραχιολάκι...
Kandinsky Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Kάτι ανάλογο με τα resorts ανά τον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος τους, να μένεις μέσα και να χρησιμοποιείς όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Σα να λέμε πέρασες και δεν ακούμπησες.....
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Κοίτα να δεις. Εδώ στη Κέρκυρα μου τα πρίζουν κάθε μέρα στη Τηλέοραση με το All Inclusive, και μας χαλάει τον τουρισμό (= δε μας αφήνει να ξεπαραδιάσουμε τα κορόιδα τους ξένους), και δεν προβάλεται ο πολιστισμός μας (= εγώ δηλαδή σε ποιόν θα πουλίσω τα μπιχλιμπίδια) και τέτοια. Δε κοιτάνε να μη μυρίζει η πόλη τους σκατά γκρινιάζουν κι όλας που οι ξένοι δε βολτάρουν μέσα σε αυτά. ΚΑλώς ή κακώς υπάρχει ζήτηση για αυτό το προϊόν. Μπορεί ο άλλος να θέλει να πάει σε ένα ξενοδοχείο να κοπανάει μπύρες και να παίζει τάβλι όλη μέρα και η γυναίκα του να τρέχει από spa σε λασπόθεραπείες. Πούλα και εσύ ΑΥΤΟ το προϊόν αν μπορείς. Προσωπικά θα προτιμούσα να πηγαίνω στο χωριό/νησί μου και να μη με πνίγουν τουρίστες που τρυγιρνάν σα χαμένοι ή μεθυσμένοι σκανδιναβοί. Το πρόβλημα αυτών που κατηγορούν τα συκγεκριμένο σύστημα δεν είναι "ιδεολογικό" αλλά ότι τα έσοδα από αυτό τα καρπόνονται μεγάλες, συχνά ξένες εταιρείες που οργανώνουν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία.
utistas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 @ DrLo Συμφωνώ απολύτως μαζί σου... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του... Απλούστατα εγώ δεν το θεωρώ αυτό διακοπές... ΥΓ. Τυχεράκια είσαι στη Κέρκυρα...
Icecut Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Σε κάθε τι καινοτόμο υπάρχουνε αντιδράσεις..Εμένα στη Ζάκυνθο δε με ενόχλησε καθόλου,τώρα το κάθονται σα τα ζώα λιγάκι υπερβολικό μου κάνει,οι άνθρωποι έχουνε πληρωσει πακέτο με φαί και ποτό σε πολύ καλή τιμή μπάνιο πάνε κανονικά και δε τους απαγόρευσε κανείς να βγούνε έξω..!!
Bougas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 εμενα μν'αρεσουν οι γερμανοι. 10 ατομα = 10 μπυρες,1 σαλατα και 2 πατατες!
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εννοείται οτι ο πελάτης θέλει τις ανέσεις του και την σιγουριά που θα του δώσει ένα ξενοδοχείο το οποίο μπορει να του παρέχει τα πάντα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα προτιμούσα μια κρουαζιέρα μια και είναι λίγο αστείο να πηγαίνεις σε ένα μέρος και να μην προσπαθείς να δεις πώς ζουν οι άνθρωποι και τί γίνεται παραέξω απ' τη μονάδα που διαμένεις.
christos_0b Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Κοίτα να δεις. Εδώ στη Κέρκυρα μου τα πρίζουν κάθε μέρα στη Τηλέοραση με το All Inclusive' date=' και μας χαλάει τον τουρισμό [i'](= δε μας αφήνει να ξεπαραδιάσουμε τα κορόιδα τους ξένους)[/i], και δεν προβάλεται ο πολιστισμός μας (= εγώ δηλαδή σε ποιόν θα πουλίσω τα μπιχλιμπίδια) και τέτοια. Δε κοιτάνε να μη μυρίζει η πόλη τους σκατά γκρινιάζουν κι όλας που οι ξένοι δε βολτάρουν μέσα σε αυτά. Οσο τα εισοδηματα των τουριστων μειωνοντε και οι τιμες στις προσφερομενες υπηρεσιες αυξανοντε σε συνδιασμο με την παραπανω λογικη που διακατεχει το 80%+ των ανθρωπων που ασχολουντε με τον τουρισμο στην ελλαδα,καλα κανουν οι τουριστες και αγοραζουν τα allinclusive πακετα διακοπων που τους προσφεροντε. Εαν ποτε αλλαξουμε νοοτροπια ισως να σταματησει η ζητηση τους. Το σιγουρο ομως ειναι οτι ΟΛΑ τα πληρωνει ο μεσος ελληνας τελικα...
Japan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Το συγκεκριμένο μοντέλο διακοπών είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό. Δεδομένου ότι αυτός που θα πάει διακοπές θα ξέρει από πριν τι ξοδεύει (αφού έχει προπληρώσει σχεδόν τα πάντα) και τα μόνα επιπλέον έξοδα που θα κάνει είναι ίσως κάποια εκδρομή ή σουβενίρ. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που η αισχροκέρδια δίνει και πέρνει στα τουριστικά εστιατόρια, κλπ. Αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν ότι χρειάζεται ο τουρίστας, από διασκέδαση, animation, προγράμματα για τα παιδιά κλπ. Για μια οικογένεια είναι μεγάλη δουλεια τα παιδιά να είναι απασχολημένα με δραστηριότητες και να μην σε ζαλίζουν συνεχώς (θέλω παγωτό, θέλω νερό, θέλω αναψυκτικό, θέλω τσίσα). Μάλιστα σε πολλά μέρη του κόσμου επιβάλλεται κάτι τέτοιο, αφού εκτός ξενοδοχείου υπάρχει φτώχια, εγκληματικότητα, κακές συνθήκες υγιεινής κλπ.
andrip Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 TI EINAI AYTO TO ALL INCLUSIVE ντοοοοινγκ ο ασχετος
DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 εμενα μν'αρεσουν οι γερμανοι.10 ατομα = 10 μπυρες' date='1 σαλατα και 2 πατατες![/quote'] Εμένα μου τη σπάνε κάτι Ολλανδόφατσες που πάνε στο Supermarket, αγοράζουν ένα παγωτό και ένα νερό, μπαίνουν μπροστά σου στη σειρά του Express ταμείου και βγάζουν να πληρώσουν με πιστωτική #@!$#@%@!#@ Τι κάνει η πολιτεία ? που είναι ο υπουργός ? που είναι το κράτος ? ΟΕΟ ....
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αγγλια,στα Μορισονς.Περιμενω εγω ο Ελληνατζας με ενα καροτσι πραγματα,και διπλα μια φιλη που ως θηλυκο θεωρησε απαραδεκτο να μην πουλανε και τα ραφια και αναγκαστηκε να παρει μονο ενα κοντεηνερ πραγματα Μπροστα μια Αγγλιδα χωρις πραγματα Λεω και γω,τι κανει η τρελη? Τοτε οπως ειναι στην ουρα παει και περνει ενα αυγο,κατι σαν Κιντερ-εκπληξη Αυτο εκανε 75 πενες(περιποθ 1,2 ευρω) Και τι κανει η ΘΕΑ??? ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ!! ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΣΙ??? Ουτε καν Ντεμπιτ καρντ,εκεινες που συνδεονται με τον λογαριασμο και στην ουσια ειναι καρτα για χρηματα που ηδη εχεις.Μιλαμε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ,θα της σκασει δηλαδη χαρτι "μας χρωστατε 75 πενες για ενα σοκολατενιο αυγουλακι" Τρελο DeathWish εκεινη την στιγμη
HexStatic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Eνταξει δεν καταλαβαίνω γιατί σας πειράζει η πιστωτική.Ο καθένας κοιτάει την ευκολία του.Στην τελική αυτοί έχουνε τα λεφτά να την εξοφλήσουνε σε αντίθεση με τους ελληνάρες που έχουνε επινοήσει μέχρι και το "δωροδάνειο", "εορτοδάνειο", "holidayδάνειο" κτλ κτλ.....
DrLo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Eνταξει δεν καταλαβαίνω γιατί σας πειράζει η πιστωτική. Γιατί έχει πολύ βαβούρα ... - να περάσει η ταμείας την κάρτα στο μηχάνημα - να την περάσει στο σωστό μηχάνημα (γιατί "αυτη πάει στο μηχάνημα της Eurobank" κλ κλπ) - να πατήσει κωδικούς - να περιμένει το χαρτάκι - να υπογράψει κλπ κλπ κι όλα αυτά όταν η κάρτα πάρει το ok. Τουλάχιστον στην Express γραμμή δε θα έπρεπε να δέχονται πιστωτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.