Eusebius Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 User_32, ακόμα δεν ξέρουμε. Το μόνο report μέχρι τώρα ήταν του gsarig, και το πρόσθεσα. Δεν δοκιμάζεις κανένα να μας πεις; Βασικά, τα περισσότερα πρέπει να είναι και κάποια θα λένε στη σελίδα τους. Πρόσθεσα και το PowerMenu του kleidokratwr, που ανήκει στην ίδια περίπου κατηγορία με το DM2 και είναι γνωστό και δοκιμασμένο προγραμματάκι. gsarig, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πρόσθεσα ότι τα τύπου Command Prompt Here περιττεύουν στα Βίστα.
Members gsarig Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ξανά - επανέρχομαι Το είδα στα links που παρατίθενται στο αρχικό post του Eusebius: Το awxDTools, που βρίσκεται στη σελίδα http://www.arniworld.de/downloads.htm, είναι επίσης πολύ χρήσιμο - δεν το είχα προτείνει γιατί δεν ήξερα ότι είναι shell extension. Λειτουργεί με τα Daemon tools και κάνει το εξής: όταν κάνεις δεξί κλικ σε ένα αρχείο image (π.χ. iso), εμφανίζει την επιλογή mount (δεν χρειάζεται, δηλαδή, να πας στο daemon tools/virtual cdrom/mount image/browse κλπ κλπ). Βέβαια, στα vista κάπου "ξεσυγχρονίζει" και κατά διαστήματα χάνεται από το μενού του δεξιού κλικ και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα re-register. Στα ΧΡ πάντως μου δούλευε μια χαρά.
kleidokratwr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ξανά - επανέρχομαι Το είδα στα links που παρατίθενται στο αρχικό post του Eusebius: Το awxDTools, που βρίσκεται στη σελίδα http://www.arniworld.de/downloads.htm, είναι επίσης πολύ χρήσιμο - δεν το είχα προτείνει γιατί δεν ήξερα ότι είναι shell extension. Λειτουργεί με τα Daemon tools και κάνει το εξής: όταν κάνεις δεξί κλικ σε ένα αρχείο image (π.χ. iso), εμφανίζει την επιλογή mount (δεν χρειάζεται, δηλαδή, να πας στο daemon tools/virtual cdrom/mount image/browse κλπ κλπ). Βέβαια, στα vista κάπου "ξεσυγχρονίζει" και κατά διαστήματα χάνεται από το μενού του δεξιού κλικ και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα re-register. Στα ΧΡ πάντως μου δούλευε μια χαρά. Αυτό το ξέχασα τελείως. Χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό την έκδοση του για τα daemon tools 3.47 [στα XP φυσικά] και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Είναι όντως απίστευτα βολικό. Επίσης στην ιστοσελίδα του λέει προσοχή για την 4.xx έκδοση διότι είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση το extension. Δεν την έχω δοκιμάσει διότι δεν χρειάστηκε ακόμα να πάω στην 4 έκδοση. Με την 3 είμαι καλυμένος.
Freakster Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Να ρωτησω κατι μικρο, που νομιζω εχει σχεση εδω; Μπορω να επεξεργαστω τις καταχωρησεις που εχουν τα win στο δεξι κλικ; (shell λεγεται, σωστα; ) Θελω να αφαιρεσω καποιες που προστεθηκαν, απο ενα προγραμμα, αλλα δε θελω να αφαιρεσω το προγραμμα, γινεται κατι; EDIT: Ok βρηκα ακρη. Ειναι ενα προγραμματακι απο το download.com το MMM (ετσι λεγεται) το οποιο χρησιμοποιω εδω και μια ωρα. Στην ουσια παιρνει τελειως τον ελεγχο του right click menu, και απλα προσθετει μια μικρη μπαρα στα αριστερα του μενου με το ονομα του. Ανοιγω καθε τοσο το task manager και δεν το εχω δει να απασχολει περισσοτερο απο 400kb ή καθολου επεξεργαστη. Καλο φαινεται, αν και τρεχει συνεχεια στο background και με χαλαει (τεσπαααααα). Βαζει και ενα entry στο start menu. Το λινκ ειναι http://www.download.com/Mmm/3000-2341_4-10396256.html?tag=lst-0-1 Αν καποιος εχει καποια πιο δυσκολη (λογικα), αλλα μονιμη λυση χωρις προγραμματακια για τη δουλιτσα που θελω, ας την ποσταρει, για να παρει ενα μεγαλο ευχαριστω
Freakster Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Sorry για το double post, σβηστε το αν μπορειτε και θελετε!
Eusebius Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ShellExView. Δες στα λινκ του 1ου ποστ.
Freakster Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εχεις δικιο δε σκεφτηκα οτι θα μας ειχες καλυμενους και εκει! Πολυ καλο προγραμμα, αν και πιο αναλυτικο απο οσο θα ηθελα και φοβαμαι μη σβησω τιποτα περιεργο. Θελει το ψαξιμο του! Κατι σε quick tip εχεις να μου δωσεις; Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτα που βρηκα και ετοιμασα για διαγραφη ειναι του right click menu, ή αλλα.
Bspus Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εχεις δικιο δε σκεφτηκα οτι θα μας ειχες καλυμενους και εκει! Πολυ καλο προγραμμα, αν και πιο αναλυτικο απο οσο θα ηθελα και φοβαμαι μη σβησω τιποτα περιεργο. Θελει το ψαξιμο του! Κατι σε quick tip εχεις να μου δωσεις; Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτα που βρηκα και ετοιμασα για διαγραφη ειναι του right click menu, ή αλλα. Αν μιλας για το shellexview, μην σβηνεις τιποτα, απλα καντα disable. Αυτά που ειναι για το right-click menu γραφει context menu στην τριτη στηλη
Eusebius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Πρόσθεσα στο πρώτο ποστ το TeraCopy, που το προτείνει ο parsifal: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1736997
parsifal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Πρόσθεσα στο πρώτο ποστ το TeraCopy, που το προτείνει ο parsifal: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1736997 Κι εγώ, λόγω της αναπάντεχης δημοσιότητας αναγκάστηκα να σουλουπώσω λίγο το post!
isaias1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 File Extension Toggle 3.0 - Shell extension that toggles between displaying and hiding file extensions.*. Same thing as if you went to Windows Explorer's Tools Menu and choose Folder Options->{View Tab}. Hidden Files Toggle 3.0 - Shell extension that toggles between displaying and hiding hidden files. Same thing as if you went to Windows Explorer's Tools Menu and choose Folder Options->{View Tab}. Δεν ειδα πουθενα κατι παρομοιο κ πιστευω οτι αυτα τα 2 extensions ειναι must have!
GCMH Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Υπάρχει καμιά επέκταση η οποία στο "Υπολογιστής μου" να βγάζει με τη μορφή μπάρας τον ελεύθερο/κατειλημμένο χώρο των σκληρών μου δίσκων, για τα XP; Νομίζω πως αυτό είναι χαρακτηριστικό των Vista...:oops: Και γιατί δεν το κάνουμε στίκυ το θέμα; Τόσο χρήσιμο που είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.