Προς το περιεχόμενο

windows update

sato_gtd_pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
blueviper έκανα edit ' date=' θα με συγχωρήσετε τώρα;

Please για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ.[/quote']

Βλέπεις πουθενά εριστικότητα στο μήνυμά μου κι επιστρέφεις με διάθεση για flame κι ειρωνίες; Νομίζω πως σου απάντησα πολύ κόσμια και συγκεκριμένα, για να μου ταιριάζει τέτοιο υφάκι ως ανταπόκριση.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nai re paidia sungxoreste ton!

Krima einai na min koimi8ei!

Eleos, stin teliki ti se koftei an gnorise

ton 8eio apo tin ameriki kai ston sato_gtd_pro?

Me geia tou me xara tou!

8a ton skotosete epeidi exei ta *@@* kai to leei dimosia?

Sorry gia to ifos mou alla...

EDIT: @blueviper Esu mia xara ta les, apla katantaei merikes fores spastiko

na les ston allon ti prepei na kanei kai ti oxi...

Eksalou den egrapse kai tpt to tragiko oste na kindineuei to Forum!!!

Δημοσ.

Δε πα να του γνωρίσει και τη θεια του από την Αυστραλία...λες να με κόφτει; Μπορείς να αντιληφθείς πως η δημοσιοποίηση παράνομης δραστηριότητας θέτει σε κίνδυνο το forum στο οποίο εσύ κι εγώ καθόμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες; Θέλει πολύ νομίζεις να σκάσει μύτη κανένας περίεργος και να σε κατηγορήσει πως υποθάλπτεις τέτοιου είδους διακίνηση, από τη στιγμή που τη δουλίτσα σου μπορείς να την κάνεις μια χαρά και να μη σε πάρει κανείς χαμπάρι.

Θες ρε μεγάλε να του προσφέρεις τον Αλί Μπαμπά και τους 40 Κλέφτες; Με γεια σου και χαρά σου. Πρέπει να βγαίνεις και με τη ντουντούκα να το ανακοινώνεις δημοσίως; Γιατί...για να πετιέται ο κάθε επιπόλαιος και να σε ανακηρύσσει και μάγκα of the century; Ή για να πουλάς πνεύμα;

Σκέψου λιγάκι ρε NOP$TRIM πριν σε πιάσει το πατριωτικό συναίσθημα... ;)

Edit:

Και κάτι ακόμα...ουδείς επιτέθηκε στον omen34 καθ' όλη αυτή τη στιχομυθία, για να συμπεριφέρεται σα να του θίξαμε τη μάνα. Προτάσεις έγιναν και μόνο...αν θέλει να τις γράψει κι εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ας το κάνει. Το ειρωνικό υφάκι όμως αλλού, γιατί ξέρω κι εγώ να το χρησιμοποιώ μια χαρά, αλλά δεν το κάνω τη δεδομένη στιγμή γιατί απλά δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Kai polu kala kaneis!

Alla tespa, apo do kai pera o ka8enas einai aksios tis miras tou...

Apla, me auta pou eipe den 8etei se kindino to forum, alla ton idio tou ton eauto,

Epeidi oute kanena link edose oute tpt, apla oti edose kati eipe!

Apo ki kai pera den parevike kanenan kanona tou forum! opote...

Δημοσ.

blueviper θέλω να ζητήσω συγνώμη αν είπα κάτι

που σε πείραξε. Απλώς δεν νομίζω ότι έγραψα από την αρχή

κάτι που να προσβάλει τους κανόνες του FORUM που το αγαπώ

όσο και συ. Πιστεύω δηλ. ότι δεν υπήρχε λόγος για υπόδειξη, οκ;

Σκέψου το λίγο. Και πάλι sorry αν είπα κάτι.

NOP$TRIM Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δημοσ.
Apo ki kai pera den parevike kanenan kanona tou forum! opote...

Φυσικά...γι' αυτό άλλωστε και περί πρότασης μιλάμε και μόνο. Αν ήταν αλλιώς, του έκανες απλώς ένα report και τελείωνε το ζήτημα, χωρίς πολλά πολλά.

Δεν είμαστε όμως 5χρονα για να καταφεύγουμε μονίμως στο "μπαμπούλα". Νομίζω πως μπορούμε να συζητήσουμε όμορφα κι ωραία και να πείσουμε τον άλλον γιατί καλύτερα είναι να λειτουργήσουμε έτσι, αντί αλλιώς. Με εξαίρεση τον ίδιο το θιγμένο που επέλεξε να εξυπνακίσει, όλοι οι υπόλοιποι μιλήσαμε πολιτισμένα για το δέον και τίποτα παραπάνω.

@omen34

Στο έγραψα και πριν...δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν απλώς απαντούσες ένα "ευχαριστώ για την υπόδειξη, αλλά στο βαθμό που δεν παρέβηκα κάποιο κανονισμό, επιλέγω να συνεχίσω να λειτουργώ σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια". Μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε νομίζω να κάνουμε μία συζήτηση για ένα τόσο απλό θέμα, χωρίς να παρεκτραπούμε σε αναίτια "θα με συγχωρήσετε τώρα" και "δε θα κοιμηθώ το βράδυ". Τσάμπα ειρωνία, απέναντι σε κάποιους που δεν έβαλαν κανένα μαχαίρι στο λαιμό, για να προκύπτει τέτοια αντίδραση.

Τη γνώμη μου την κατέθεσα...από τη στιγμή που ειδοποιείται κάποιος με pm, αρκεί. Δεν υπάρχει λόγος να κοινοποιούμε πως τον ειδοποιήσαμε μέσω pm...έτσι απλώς ξεκινάμε το γνωστό ανυπόφορο γαϊτανάκι του "θέλω κι εγώ pm", μέχρι να κλειδωθεί το thread.

Δημοσ.

blueviper Εξακολουθώ να θεωρώ υπερβολίκη

ανούσια και χωρίς λόγο την παρέμβασή σου. Αφού όμως

θες να το συζητήσουμε. Αν κάνεις μια βόλτα στο FORUM

θα σου πέσουν τα μαλλιά ( στην καλύτερη περίπτωση )

με αυτά που γράφονται και παραβιάζουν τους κανόνες.

Οπότε προτείνω μα περιοριστούμε στην ουσία και να μήν

κάνουμε POST για ψίλου πήδημα. Χαλάρωσε λίγο ,πλάκα κάνουμε,

δεν είμαστε σε δικαστήριο. INTERNET ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοσ.
blueviper Εξακολουθώ να θεωρώ υπερβολίκη

ανούσια και χωρίς λόγο την παρέμβασή σου.

Η παρέμβασή μου συμπυκνώνεται σε 2 προτάσεις των 3 γραμμών σύνολο. Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόν της δικής σου διάθεσης να ειρωνευτείς, χωρίς να έχεις προκληθεί.

Απλά πράγματα...

Δημοσ.

blueviper Εγώ σου ζήτησα δύο φορές συγνώμη

(χωρίς να φταίω στην ουσία)

έσυ δεν λες να ρίξεις την μύτη σου.

Όταν σου ζητάνε συγνώμη να λες ένα οκ

και να σταματάνε όλα έκει και όχι να αγορεύεις

λες και είσε στον Άρειο Πάγο. Χαλάρωσε.

Δημοσ.

Ρε omen34...άμα δε γουστάρεις συζητήσεις κι επεξηγήσεις, να τις χέσω και τις συγγνώμες. Μιλάω ανθρώπινα κι εξηγώ το τι και το πως και το μόνο που λαμβάνω είναι ένα αδικαιολόγητο "χαλάρωσε" και "πες οκ". Πέραν του όταν γράφω είμαι χαλαρότατος, πες μου αν δεν έχεις διάθεση συζήτησης να μην σπαταλάω και το χρόνο μου αδίκως.

Συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχω πρόβλημα με τη θέση σου, αλλά με το ύφος σου και την πατερναλιστική σου διάθεση.

Δημοσ.

blueviper Προτείνω να ξεχάσουμε ότι είπαμε και να μην δώσουμε

συνέχεια, μη σου πω ότι θα γίνουμε και φίλοι. Εγκρίνεις ; πές μου.

Δημοσ.
blueviper Προτείνω να ξεχάσουμε ότι είπαμε και να μην δώσουμε

συνέχεια' date=' μη σου πω ότι θα γίνουμε και φίλοι. Εγκρίνεις ; πές μου.[/quote']

Ante mpravo!

Epitelous, elpizo na teleiosoun ola edo...

Imouna etoimos an den evlepa ena 8etiko post na sas evriza kai tous 2 ;)

Edo oloi 8a eprepe, i mallon oxi!, den 8a eprepe! Eimaste filoi!

Alloi edo einai apo tin arxi alloi einai apla merikes meres

alla oloi exoume enan skopo!

Tin alilovoithia kai tin antalagi apopseon!!!

As min xalame tin zaxarenia mas gia psilou pidima!!!

Auta!

Kali sunexeia sas euxomai kai stous 2 sas!!!

Δημοσ.

Με συγκινήσατε ρε άτιμοι... :cry:

Πάω να ετοιμάσω μια μακαρονάδα 4 τυριά, να έρθω στα ίσα μου, γιατί το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...