_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εμ είμαστε νευρικοί,εμ δεν κάνουμε και back up..(έγκλημα) Ξέρουμε περίπτωση που να έχει επανέλθει σκληρός μετά από ψυγείο?
dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Φίλε _BASSstarlet_ καλά τα λες. Διστυχώς την πάτησα άσχημα. Και 'γώ αυτό θα ρώταγα, υπάρχει κανείς που δοκίμασε αυτήν την μέθοδο, να μας πεί αποτελέσματα ;;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Γιατι μπορεις να κανεις κατι άλλο ; Οπως θελεις...
dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Φίλε μή τσαντίζεσαι, Σε ευχαριστώ για την βιηθειά σου, αλλα λέω μήπως υπάρχει και καμία άλλη μέθοδος.
pitpapk4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Υπάρχει.Παρε πρωτα απ'ολα μπλε μπογια.Μετα κι ενα πινέλο, βάψε μπλε ολο τον σκληρο και πέτα τον στην θάλασσα...Πλάκα κάνω,δεν ελπίζω να με παρεξηγησατε...Έμενα μου φαινεται (μακαρι να βγω ψευτης) οτι δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Εχω πάθει κι εγω κατι παρομοιο.Απο περιεργεια, τι δισκο έχεις???
dhmak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΑΝ SEAGATE 120GB, ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΩ, ΖΩΡΙΖΕΤΑΙ-ΖΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ BIOS ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 'HARDWARE INITIALIED, PLEASE CHECK DEVICE!!! THE BIOS WILL BE NOT INSTALLED' ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΙΟS (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΩΝ MAXTOR ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩΤΟ, ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;; (Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ SATA1, Ο MAXTOR ΗΤΑΝ SATA1, O SEAGATE ME ENA JUMPERΑΚΙ METATΡEΠΕΤΑΙ ΑΠΟ SATA1 (1,5Gb/s) ΣΕ SATA2 (3,0Gb/s). ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ SATA1 (ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ JUMPER ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ SATA2 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΨΑΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ) ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ.
Draculina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Με μπέρδεψες με τα jumperakia!!Συνήθως όταν βάλεις το jumper ο δίσκος γίνεται σατα1,χωρίς το jumper είναι σατα2(τουλ στους wd έτσι γίνεται,seagate δεν έχω σατα...).Σίγουρα το έκανες σωστά??Αν δουλεύει σε σατα2 ο δίσκος όντως η μητρική σου δεν θα τον βλέπει!
dhmak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Φίλε αυτό σου είπα και εγώ, οταν έχει το jumper είναι SATA1 όταν το έβγαλα είναι SATA2. Περιμένα καμιά βοήθεια...
Draculina Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Sorry φίλε μου αν σου δωσα τζάμπα ελπίδες!!Είπα να σιγουρέψουμε το προφανές,μου φαινεται πολύ περίεργο το πρόβλημα,τη στιγμή μάλιστα που δούλευες με σατα δίσκο,ξαναδοκίμασε 1 bios update,λύνει πολλά περίεργα...Δοκίμασε άλλο σάτα καλώδιο οπωσδήποτε αν έχεις,είναι πολύ πιο ευαίσθητα απο τα IDE,ακόμα και η σκόνη τα επηρεάζει (γι'αυτό έρχονται καλυμμένα!) και άλλο κανάλι (δεν παίζει ρόλο το κανάλι αλλά καλού κακού... ) Αν σου βγάζει τα ίδια ίσως φταίει ο δίσκος (αν και δύσκολο,η πλακετα ναχει πρόβλημα??),ωστόσο συμβαίνει!Ακόμα και σε καινούριους...Τέσταρέ τον σε 1 φίλο η πήγαινε στο πλαίσιο αν μπορείς(έχει πλαίσιο το μεσολόγγι?)...Αν και ο δίσκος είναι οκ,αρχίζουν τα δύσκολα... Δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι άλλο,αν έχεις κάποιος καμιά καλύτερη ιδέα...Μόνο καμιά άλλη ζημιά μην έγινε με το χτύπημα... edit: κανάλια,controller όλα ενεργοποιημένα,κάνε 1 check!
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Kανε BIOS Update συμφωνω και εγω μπορει να στρωσει...Δε σε ειχα ρωτησε πιο πριν, memtest εκανες? Και κοιτα και για κατι κουλο: Το καλωδιο σου, το SATA, κανει πουθενα γωνια 90 μοιρων? Δε ειναι καλο να κανει τετοια γωνια, δε ξερω τι κολλημα τραβαει και δε κανει, αλλα κοιταξε το και αυτο...
Draculina Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Το καλωδιο σου, το SATA, κανει πουθενα γωνια 90 μοιρων? Δε ειναι καλο να κανει τετοια γωνια, δε ξερω τι κολλημα τραβαει και δε κανει, αλλα κοιταξε το και αυτο... Ναι αυτό όντως επηρεάζει!!Όταν είχα πρωτοβάλει το 1ο σατα μου ήταν περίεργα αργός,άλλαξα το δίπλωμα του καλωδίου και το πρόβλημα διορθώθηκε!!Ειχα διαβάσει ότι επηρεάζεται η μεταφορά δεδομένων και προκαλούνται απώλειες αν κάνει γωνία 90!!
dhmak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ΠΑΙΔΕΣ ΟΛΑ Ok, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ. Ο ΔΙΣΚΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.