xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Πριν κανα 6μηνο είχα αγοράσει ένα πακέτο ADSL in a box plus 512 με διάρκεια 5 μηνών. Το ενεργοποίησα και τελοσπάντων όλα μια χαρά. Το πακέτο πρέπει να έληξε εδώ και κανα μήνα αλλά εξακολουθώ να έχω πρόσβαση στο internet. 1) Τί να περιμένω : ξεχωριστό λογαριασμό από Forthnet και ξεχωριστό από ΟΤΕ - και οι δύο μηνιαίοι - και πόσο θα πάει το μαλλί; 2) Σκεφτόμουν να πάω στα 1024 ή 4096. Έχω δικαίωμα να μεταπηδήσω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα ή δεσμεύομαι από αυτό που έχω τώρα. 3) Η προσφορά της HOL στα 4096 (http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4648) δεν περιλαμβάνει πάγια στον ΟΤΕ, έτσι; To πάγιο σε μια τέτοια γραμμή πόσο πάει; 4) Από τις προσφορές στα 1024 (προπληρωμένα) ποιά συμφέρει; Μπορώ να μεταπηδήσω σε κάποια της Forthnet/Otenet και πόσο είναι το συνολικό ποσό (Provider+OTE). Υπάρχει κανένα τηλ εξυπηρετησης/πωλησεων της Forthnet. Ευχαριστώ
yorgosd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 1)Βασικά αφόύ σου έληξε το πακέτο κανονικά θα έπρεπε να σε πάρουν τηλέφωνο να σε ρωτήσουν αν θα ανανεώσεις ή θα διακόψεις... 2)Πάντως να μεταπηδήσεις σε άλλη ταχύτητα γίνετε από τη στιγμή που έχει λήξει το προηγούμενο. 3)Η προσφορά της HOL δεν ισχύει για όλη την Ελλάδα αλλά μόνο εκεί που έχει δικό της δύκτιο και είναι όλα πληρωμένα i think... 4)Να μεταπηδήσεις από τη μια εταιρεία στην άλλη δεν γίνετε...Πρέπει να κάνεις τα ίδια πράγματα από την αρχή...Ενεργοποίηση γραμμής απ την αρχή κλπ κλπ...Πλέον όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει πακέτα με 25 ευρώ 1mbit...Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανένα γιατί υπάρχει η προυπόθεση δέσμευσης ενός έτους, πράγμα που δεν σε συμφαίρει καθόλου γιατί όπως βλέπεις οι τιμές πέφτουν πολύ γρήγορα και πάρα πολύ... Αυτά από μένα ελπίζω να σε βοήθησα...
VasKag Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 μηπως ειχες κανα μηνα/μηνες δωρεαν και δεν το θυμασαι?
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Λοιπόν. Πήρα τηλ. στη HOL και ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Το πακέτο των 4096 είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου και περιλαμβάνει τα πάντα - για την ακρίβεια η συνδεση γίνεται μέσω βρόγχου της HOL οπότε δεν τίθεται θέμα παγιου. Είναι λίγο ιστορία γιατι πρέπει να συμπληρώσω 2 έντυπα για HOL και να ζητήσω διακοπη στη Forthnet. Απ' οτι μου παν θέλει 20-25 μέρες και βασικά αυτές είναι οι μέρες των διακοπών μου! Αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
StEvEd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 file pliroforiaka, tpt dn einai dorean...i simvasi sou einai aoristou kai meta ti liksi tis prepei na pareis esi til. na tin akiroseis. Xoris na thelo na sou xalaso tis diakopes..tha xreotheis ayto to mina sigoura! I Forthnet dn se apenergopoiei amesos(dn einai mlkes...) Ante kai kalo downloading...
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 i forthnet se apenergopoiei otan lixei to in a box ektos an exeis zitisei na sinexeistei.ligei i sindromi kai meta apo 10-15 meres exei klisei kai i grammi pleon apo ote.se pernoun sinithos til kai se rotane an thes ananeosi.episis mesa apo to site mporeis na deis pote ligei i sindromi mipos ixes kana mina doro ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.