Προς το περιεχόμενο

Διακοπές...

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπόν, μιας και τελικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΚΙΣΩ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ, να αλλάξω κλίμα ρε παιδιά, σκέπτομαι να πάω κάπου κοντά. Ένα παλικάρι μου είπε για Ζάκυνθο, και μάλιστα μου είπε για αρκετά... ενδιαφέροντα που γίνονται εκεί στο Λαγανά. Αξίζει να πάει κανείς μόνος του, ή δεν λέει? Φαντάζομαι με αντροπαρέα θα ήταν καλά, αλλά μόνος? Έχει πάει κανείς διακοπές μόνος του?

Δημοσ.
Λεπόν, μιας και τελικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΚΙΣΩ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ, να αλλάξω κλίμα ρε παιδιά, σκέπτομαι να πάω κάπου κοντά. Ένα παλικάρι μου είπε για Ζάκυνθο, και μάλιστα μου είπε για αρκετά... ενδιαφέροντα που γίνονται εκεί στο Λαγανά. Αξίζει να πάει κανείς μόνος του, ή δεν λέει? Φαντάζομαι με αντροπαρέα θα ήταν καλά, αλλά μόνος? Έχει πάει κανείς διακοπές μόνος του?

Πιστεύω και μόνος σου να πας μια χαρά θα περάσεις....Όρεξη και κέφι να έχεις...Εγώ γενικά έχω πάει πολλές φορές διακοπές μόνος μου και βρήκα παρέα στην πορεία....:mrgreen: :mrgreen:

Τώρα όσον αφορά τη Ζάκυνθο είναι μια φίλη μου από εκεί,θες να της πω να σε περιμένει όταν θα πας???Αλλά θα είσαι κόσμιος έτσι??:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μόνος μου όχι, δε θα πήγαινα διακοπές γιατί δεν είναι του στυλ μου αλλά αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να περάσεις πολύ καλά.

Υπάρχει ήδη Thread διακοπών όμως και μάλιστα sticky. Για κοίτα μήπως σε ενδιαφέρει κάτι

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150432

Δημοσ.

sniper_206 : Βασικά έχω μάθει να ζω μόνος, έχω περάσει και ένα ψιλοπαράξενο χωρισμό πριν 1 μήνα (2 χρόνια σχέση), οπότε λέω να παω να περάσω καλά για την πάρτυ μου και να βρω τον παλιό γλετζέ εαυτό μου lol

Δημοσ.
Aν σ' αρέσει το στυλ "αγγλική παροικία" τότε θα περάσεις καλά. Αν όχι, τότε προτείνω να μείνεις κάπου αλλού.

Νταξ τα πάω καλά με τα Αγγλόνια, δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε τέτοια φάση διακοπές, πιστεύω θα ήταν καλή εμπειρία...

Δημοσ.

πιστεύω είναι πολύ καλή φάση να πας μόνος σου διακοπές...δεν το έχω κάνει ακόμα βέβαια αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνω...Εγώ πήγα φέτος Ζάκυνθο με παρέα και είδα όλα αυτά που λέγονται για Λαγανά...Πήγαινε θα περάσεις καλά...

Δημοσ.

Ότι γίνεται (ή γινόταν) σε Χερσόνησο, Φαληράκι, Νυδρί και άλλες παροικίες της Μ Βρετανίας. Σε λιγότερο βαθμό πιστεύω αλλά πάλι κάπου εκει κινείται...

Δημοσ.
Ότι γίνεται (ή γινόταν) σε Χερσόνησο, Φαληράκι, Νυδρί και άλλες παροικίες της Μ Βρετανίας. Σε λιγότερο βαθμό πιστεύω αλλά πάλι κάπου εκει κινείται...

Στην Χερσόνησο μαζεύονται γερμανοσκανδιναβοί. Η αγγλική παροικία του Ηρακλείου είναι στα διπλάνά Μάλλια. Όσο για Φαληράκι, τα τελευταία 2 χρόνια έχει σπάσει πολύ ο κόσμος και είναι αρκετά ήρεμα. Για Λαγανά άκουσα και εγώ τα "καλύτερα" φέτος.

Δημοσ.

Φίλε μου τα να πας μόνος διακοπές είναι καλή περίπτωση

το σκεφτομαι κι εγώ μια και δεν το έχω κάνει

γιατι συγκεκριμένα φέτος όπως και πέρυσι και κάθε φορά που προσπαθούμε στην παρέα μου να βρούμε την φόρμουλα ώστε να παμε κάπου ακόμα και 3μερα που βολεύουν :? δεν υπάρχει καμία επαφή άλλος θέλει εδώ!!!!!!!! άλλος εκεί!!!!!!! άλλη αλλού!!!!!!!!! ένα χάος και τελικά μια απογοήτευση και φωνάζω και οδύρομαι πότε θα βρούμε τον αυθορμητισμό μας όποτε έχει γίνει αυτό χωρίς σκέψη [Παρασκευή βράδυ τηλ το πρωί φεύγουμε περνάμε όλοι καλά!!!!!!!!

Δημοσ.

Διακοπές μόνος σου ρε φίλε....!!! Δε θα στο συμβούλευα... ειδικά όταν λες ότι θες να κάνεις πράγματα για τη πάρτη σου μετά από χωρισμό. Anyway, πάρε άλλα 2 άτομα (το πολύ!!) αντροπαρέα και πήγαινε Ζάκυνθο. Λέω Ζάκυνθο επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω. Όντως έχει πολύ αγγλοκατάσταση αλλά αν δε σε πειράζει τότε πήγαινε με τη μία. Η πρόσβαση στο νησί είναι εύκολη, δεν είναι Αιγαίο με το χαμό που έχει κάθε χρόνο...! Αλλιώς αν θες κάτι πιο ήσυχο να κάνεις ήρεμες διακοπές με πολύ καλύτερες παραλίες πήγαινε Λευκάδα. Από διασκέδαση δε λέει & πολλά αλλά από θάλασσες λέεεεεει!!!

Δημοσ.

αν ειναι για μόνος προτιμώ ζάκυνθο που είναι και απέναντι. εχω παει 100 φορές μια χαρά είναι θα γνωρίζσεις εκεί παρεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...