asmilon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Το χρησιμοποιω αρκετο καιρο και δε εχω κανενα spam mail, οποτε κανει αυτο που λεει και σε αφηνει ησυχο ;-) Προσωπικα, προτεινω μονο οτι εχω δοκιμασει αρκετα και με το συγκεκριμενο εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Ειδικα οταν ερχεται η ωρα του Rapidshare
takis456 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Απόσο γράφει θα σου στείλουν 1 διαφημιστικό και μετά μπορείς να επιλέξεις να μην σου στείλουν άλλο. Δεν είναι καλύτερο το crackαρισμένο από μια license.
mprou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Αν το μήνυμά σου δεν φανερώνει ειρωνεία τότε εγώ είμαι πρωθυπουργός.Καί υπόψιν το μήνυμά σου δεν με πειραξε απλά αναρωτήθηκα ποιός ο λόγος να το ποστάρεις. Απο οσο βλεπω αυτη η "ειρωνια" μου μονο εσενα πειραξε τοσο. Αν εσυ δεν καταλαβαινεις μια φορα το ποστ μου, εγω δεν καταλαβαινω δεκα, τον λογο που προσπαθεις να μου την πεις. Τελοσπαντων... Μακαρι ολα μας τα προβληματα να ηταν η αδεια του winrar, καλα θα ηταν
anthony_crete Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εγω απο δω και περα θα κοιμαμαι χωρις ενοχες και τυψεις, γιατι τωρα πια δεν θα ζω υπο την σκια της παρανομιας και της ακολασιας hahah...na itan kai to mono spasmeno sto pc mou leei!! :-P den xerw gia sas alla egw exw kanei gamw ta recor!!sto pc mou ta mona mi-spasmena einai ta freeware!!!
mprou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 hahah...na itan kai to mono spasmeno sto pc mou leei!! :-P ;)
geovard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Απο οσο βλεπω αυτη η "ειρωνια" μου μονο εσενα πειραξε τοσο.Αν εσυ δεν καταλαβαινεις μια φορα το ποστ μου' date=' εγω δεν καταλαβαινω δεκα, τον λογο που προσπαθεις να μου την πεις. Τελοσπαντων... Μακαρι ολα μας τα προβληματα να ηταν η αδεια του winrar, καλα θα ηταν[/quote'] Είμαι σίγουρος με τον τόνο καί το ύφος πού γράφεις(άσε τώρα εκείνο το πόστ) ότι είσαι εντάξει παιδί.Αν έλεγα σε άλλον αυτά,δεν θάξερα πού να κρυφτώ από το βρίσιμο.Sorry λοιπόν αν σε πείραξε τόσο. edit: Τελικά δεν μπορώ εγώ να μπω να πάρω το αρχείο.Έκλεισε τελικά ο 'φάκελος'?
traianos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 @BOUGAS Όχι δεν μου το έδωσε αυτός αλλά αν δεν μου το 'λεγε δεν θα το έβρισκα μόνος μου μάλλον.;-)
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 hahah...na itan kai to mono spasmeno sto pc mou leei!! :-P den xerw gia sas alla egw exw kanei gamw ta recor!!sto pc mou ta mona mi-spasmena einai ta freeware!!! Emena apo tin alli, ta mona mi-spasmena einai ta Hardware.. 0xaxaxa0xaxa0xaxa0xaxa0x0xa0x0axaxa
mprou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δεν εγινε και τιποτα φιλε geovard. Τελος καλο, ολα καλα!
Eusebius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 geovard, θέλει υπομονή μέχρι να ανοίξει η πρώτη σελίδα, κι άλλη τόση υπομονή μέχρι να γίνει το submit των στοιχείων. traianos, ο φίλος μας καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί με ευχαρίστησες. Το καλύτερο μ' αυτά τα ποστ είναι να τα αγνοείς. Θα προσθέσω λινκ για την 3.51 στο πρώτο ποστ.
Dark-Shadow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Re pedia akoma isxiei auto??? Giati den mporo na mpo sto link!!!
Eusebius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Dark-Shadow, πρέπει να δουλεύει ακόμα (λήγει στη μία μετά τα μεσάνυχτα) αλλά είναι της υπομονής. Βγάζει συνέχεια connection timeout.
Bakxos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ego pira license alla den mporo na vro to programma na to katevaso. sti selida tou win-rar den mporo na mpo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.