Προς το περιεχόμενο

Hardware reset σε Cisco 837 router

Asterixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω ένα Router Cisco 837 στο οποίο έχουν αλλαχθεί password και εσωτερική Ip. Ακόμα και η 10.10.10.1. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να έχω πρόσβαση έτσι ώστε να το παραμετροποιήσω από την αρχή. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να συνδεθώ στο router είναι μέσω com1 αλλά κι εκεί "κολλάει" και δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω hardware reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;:confused: (δεν έχει κάποιο σχετικό κουμπί πάνω)..,

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το μηχάνημα δεν βρίσκεται εγκατεστημένο εκεί που χρησιμοποιούταν. Εκεί το είχαν για χρήση VPN και το DHCP είναι απενεργοποιημένο. Οπότε δεν μπορώ να τη βρω. Αλλά και που συνδέομαι μέσω Com1 και πάλι δεν αντιδρά γι αυτό θέλω να κάνω ένα hardware reset. Από ότι είδα έχει κάτι jumperακια μέσα αλλά δεν μπορώ κάποιο manual για να δω τι πρέπει να βραχυκυκλώσω

Δημοσ.

rommon

confreg

confreg 0x2142

reset

enable

wr mem

Router#copy start run

Destination filename [running-config]?

conf tyourname(config)#username test password 0 test

yourname(config)#enable secret 0 test

config-reg 0x2102

wr mem

reload

router# conf t

router(config)# username cisco password cisco

router(config)# enable secret cisco

kaneis auto apo rommon.gia na mpeis rommon ine i escape apo konsola otan xekinaei o router i ctrl+break.auto sbinei to pass alla sou krataei to ipoloipo config.ama den se niazei na to kratiseis tote min kaneis auto pou leei copy start run.

ta basika einai ta confreg pou kaneis

diladi ta basika einai auta

confreg

confreg 0x2142

reset

enable

wr mem

config-reg 0x2102

wr mem

reload

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...