Προς το περιεχόμενο

ΑΤΥΧΙΑ -> η ιδέα μας είναι;;;;

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σκεφτήτε λίγο περισσότερο κάτι που μας προβληματίζει όλους μας.

Μερικοί λέμε πόπο τη τύχη, μερικοί άλλοι πόπο τη γκαντέμης που είμαι;

Μερικοί είναι τυχεροί με τα λευτά άλλοι με τους φίλους άλλοι με τις σχέσεις, άλλοι με το σεξ, άλλοι με όλα...

ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΥΧΗ; Που ευθύνεται αυτό το φαινόμενο;;;;; Πως μπορούμε να το αλλάξουμε; Μήπως ο ίδιος ο εγκέφαλος μας, μας κάνει τυχερούς η άτυχους;;; Μήπως και αυτό είναι "τυχέο" μήπως δεν αλλάζει;

γιατί πολλοί παραδίδουν τα όπλα; και λένε άστο είμαι γκαντέμης; μήπως είναι αλήθεια...

Θέλω εικασίες (έτσι γραφεται η λέξη;)...

Δημοσ.
Πιστευω οτι το να σκεφτομαστε θετικα βοηθαει πολυ στο να ειμαστε και τυχεροι.

πολλοι "άτυχοι" έχουν ακολουθήσει αυτή την τακτική αλλά πάλι πίσω γυρνούν

Δημοσ.

ατυχια, ειναι απλα μια δικαιολογια για οσους δεν μπορουν να κατανοησουν την φυση ορισμενων πραγματων, φιλιες, σχεσεις, κτλ.

τυχη, ειναι να νικησεις τον νομο των πιθανοτητων, πχ. να κερδισεις το λοττο

imho

Δημοσ.

imho πιστεύω οτι ούτε τύχη υπάρχει ούτε ατυχία.απλά είναι διάφορα γεγονότα που για μερικούς είναι ευνοϊκά και για μερικούς όχι.δλδ όταν κάποιος χάσει το πορτοφόλι του είναι άτυχος και αυτός που θα το βρει είναι τυχερός...

Δημοσ.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡ???

ΧΟΧΟΧΟ

έγινε ένα με το κατεστημένο, τα βρήκε με το σύστημα, τον τύφλωσε το πάθος για δόξα χρήμα και μεγάλες καρέκλες

Δημοσ.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡ???

ΧΟΧΟΧΟ

Λίγο μετά από όταν βγήκε το ban που μου έσκασε, εν μέρει για προσωπική επίθεση σε σένα. παπάρα ;p

Δημοσ.

Όσοι λέτε πως η ατυχία είναι εικασίες μάλλον δεν σας έχει "τύχει" να σας κάτσουν όλες οι αναποδιές ,σε άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, μαζεμένες και να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο και να λέτε "γιατι σ'εμένα".

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως: Τύχη+Ατυχία=μοίρα. Ατυχία=αρνητική μοίρα, Τύχη=θετική μοίρα.

@fragment τυχαίο γράφεται με αι και όχι ε;-)

Δημοσ.

δηλαδη εγω που επαιξα στοιχημα μετα απο 2 χρονια μπας και πιασω για να παρω καινουργιο κινητο και το επιασα, εγω τι ειμαι?

σημειωση οτι επαιξα ολα τα απιθανα και ο πατερας μου με τους φιλους του τα ειχανε παιξει αντιθετα απο μενα και φυσικα χασανε.

εγω τωρα τι ειμαι? τυχερος που επιασα? η γκαντεμης που χασανε οι αλλοι?

Δημοσ.

Και εγώ περιμένω να πιάσω το λόττο χωρίς να παίζω :confused:

Οσο για τύχη αφήστε τα να πάνε :???:

Δέν βαριέστε τι είχαμε τι χάσαμε. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...