A3TeRnuS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Το θεμα εχει εν συντομια ως εξης... Εχω ενα w800i με firmware R1BC002. Ξαφνικα σε καποια φαση αρχισε να μην αποθηκευει τις φωτογραφιες που τραβουσα κανονικα. Ενω το εκανε μια στις τοσες,αρχισε να το κανει συνεχεια με συνεπεια να το παω σε SE certified service μαγαζι. Εξυπηρετικοτατοι ολοι εκει,αλλα με το που το πηρα στα χερια μου,αρχισε αμεσως τα ιδια παλι. Ενεργοποιουσα την καμερα,εκανα εστιαση,παταγα το τελικο κλικ και η καμερα εσβηνε μεταφεροντας με παλι στην αρχικη οθονη χωρις να σωζει την φωτο. Ο τεχνικος ειπε οτι ειχε χαλαρωσει το καλωδιο που συνδεει καμερα με το κυριο board του κινητου κι οτι το εφτιαξε. Εκανε και ξανα αναβαθμιση στο R1BC002 να ναι σιγουρος. Το πηγα επιτοπου πισω κι αφου το κοιταξαν παλι, αρχισε να δουλευει κανονικοτατα... Ολα οκ μεχρι που εφτασα σπιτι και αρχισε παλι τα ιδια!!! Απιστευτη η απογοητευση μου και λογικα νομιζω... Αυριο αν ειναι ανοικτα θα το ξαναπαω. Το κινητο εχει παει σε σερβις ηδη 4 φορες σε 9 μηνες και μου απομενουν 1 ετος και 3 μηνες εγγυηση! Που θα παει ολο αυτο; Δεν δικαιουμαι νεο τηλεφωνο; Το χρησιμοποιω και επαγγελματικα ρε γαμωτο... Παω να σκασω τελικα...τζαμπα τα 400+?;!; Ν.
sam sam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αυριο αν ειναι ανοικτα θα το ξαναπαω.Το κινητο εχει παει σε σερβις ηδη 4 φορες σε 9 μηνες και μου απομενουν 1 ετος και 3 μηνες εγγυηση! Που θα παει ολο αυτο; Δεν δικαιουμαι νεο τηλεφωνο; mono 4 φορες χαχαχα....οχ,οχ,οχ.!!! εγω το εχω παει νομιζω 15 με 17 φορες... ναι εχεις το δικαιωμα αλλαγης αλλα distixos me kenoyria idia siskebi.... emena einai to 3 w800....(mou to allaksan 2 fores) mesa se 10 mines!!! distixos eisai kai esi opos kai ego (signomi kiolas) melos tou club " oi malakes me ta w800"..... mia einai i lisi... kalo kouragio....... 8a to xriastis..... mono problima me tin kamera.....xaxaxa(den gelao mazi sou alla gia tin malakia poy ekana kai to agorasa...eimoyn kai o protos agorastis ayths ths siskebis tromara moy) ego eixa problimata me to logismiko, kamera ,τζοιστικ....κ.τ.λ. αχ........
A3TeRnuS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Το πηγα και σημερα και δηθεν μου αλλαξαν την καμερα (!). Το θεμα ειναι οτι αν δεν μου τ αλλαξουν με νεο κινητο αυριο (εχουν βαρεθει να με βλεπουνε μιλαμε!) θα γινει χαμος! Πολιτισμενα ολα,κανενα παραπονο,αλλα τοση ταλαιπωρια δε λεει! Εχει και η υπομονη τα ορια της! Ν. ΥΓ.sam sam ποιο Service μαγαζι στο αλλαξε το κινητο;!;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.