Προς το περιεχόμενο

Αν αποφασίζατε να βάλετε ένα τέλος...

SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θυμήθηκα την περίπτωση ενός παιδιού που ζήτησε μέσω Internet έναν ανώδυνο τρόπο να αυτοκτονήσει. Το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν μία συγκεκριμένη μάρκα φυτοφάρμακου. Δυστυχώς το παιδί (έφηβος μάλλον) σοβαρολογούσε και έκανε τα λόγια του πράξεις. Δε ξέρω αν αυτό έγινε σε forum, με χρήση msn messenger κτλ. αλλά το άτομο που του έδωσε την απάντηση συνελήφθει από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το μόνο που θυμάμαι ήταν πως υποστήριξε ότι νόμιζε πως η ερώτηση επρόκειτο για αστείο. Δε ξέρω αν τελικά δικάστηκε. Ίσως κάποιοι από εσάς να θυμούνται το περιστατικό. Γι' αυτό προσοχή σε ότι γράφουμε. Δεν είναι τα πάντα αστείο. Ο άλλος καμιά φορά σοβαρολογεί και ας μην περνάει από το δικό μας μυαλό αυτή η εκδοχή.

συμφωνώ μαζί σου πρέπει να προσέξουμε. Αλλα αυτό το topic έχει πιο μεγάλο σκοπό για την διάγνωση - συμπέρασμα του αν είναι σωστό να το πράξεις.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γι' αυτούς που ζητήσανε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στην υπόθεση λυπάμαι αλλά δε θυμάμαι τίποτα παραπάνω! Όποιος θυμάται κάτι και διαβάζει το θέμα ας το πει!

Δημοσ.
Ελευθερη πτωση all the way αλλα οχι ας πουμε σαν αυτη του Σφηνια 7-8 οροφους ,αν μιλαμε για κτιριο ενα καλο παραδειγμα ειναι ο πυργος Απολλων στην Ριανκουρ, δεν θα μεινει τιποτε βεβαια και θελει καποια οργανωση πριν για να μην παρεις κανενα περαστικο μαζι σου αλλα αυτο ισα ισα θα δειξει και την αποφασιστικοτητα του υποψηφιου αυτοχειρα.Οι περισσοτερες αλλες πρακτικες οπως φλεβες-μπανιερα, χαπια-αλκοολ μου φαινονται υπερβολικα παθητικες και δεν ειναι τυχαιο οτι προτιμουνται κυριως απο γυναικες απ'οσο ξερω.Μια ενναλακτικη λυση για τους πιο τολμηρους με μεγαλυτερες πιθανοτητες αποτυχιας ειναι να παρεις μια ικανη, μετα απο πειραματισμους ,για παραισθησεις δοση ενος ψυχεδελικου ναρκωτικου και να βγεις εξω απ'το σπιτι σου ασυνοδευτος και κατα προτιμηση πεζος για να μην υπαρχουν σοβαρες παραπλευρες απωλειες.Σε αυτην την περιπτωση βεβαια δε ρισκαρεις μονο να μην καταφερεις να χασεις την ζωη αλλα και να υποστεις σοβαρους και επωδυνους τραυματισμους που μπορει να σου στερησουν την δυνατοτητα να επαναλαβεις την αποπειρα ακομη και για παντα.Χωρια τους κινδυνους για τους υπολοιπους ανθρωπους που θα βρεθουθν μπροστα σου, αν και αυτο εχει να κανει παρα πολυ με την προσωπικοτητα του αυτοχειρα.

Γιατι να παρεις και αλλον μαζι σου η να δημιουργησεις εφιαλτες,τηψεις και ενοχες στον ατυχο οδηγο που πιθανον να σε πατησει?

Εγω ειπα οτι ελευθερη πτωση ειναι ο καλυτερος τροπος διοτι θα δεις πως ειναι να πετας ! :mrgreen:

Τεσπα περα απο την πλακα δεν ξερω πως και γιατι μπορει καποιος να φτσει σε αυτο το σημειο και αυτο ειν αι το προβλημαοχι το πως θα το κανει....

Δημοσ.
Εγω ειπα οτι ελευθερη πτωση ειναι ο καλυτερος τροπος διοτι θα δεις πως ειναι να πετας !

Βασικά θα δεις πως είναι να πέφτεις!

Δημοσ.
Βασικά θα δεις πως είναι να πέφτεις!

To quote the Caesars:

Cause it's not the fall that hurts... It's when you reach the ground.

Δημοσ.

θα προτιμησω τον φιλο με τις αλλοδαπες μιας και εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στις Μολδαβες.

Αλλα αν σοβαρρευτουμε και το δουμε απο την αλλη πλευρα το θεμα, δεν υπαρχει καποιος λογος να παρεμβεις στο εργο της φυσης αφου η ιδια η φυση σε εχει προγραμματισει για καποια στιγμη.Και οπως θα ελεγε και ενας καλος μου φιλος καλυτερα τρελος παρα πεθαμενος... οποιος καταλαβε το νοημα

Δημοσ.

Εστω ότι κάνουμε ελεύθερη πτώση !

Είμαστε δέκα χιλιόμετρα πάνω από την γη και εκεί το μετανοιώνουμε.

Ενοιείται ότι για τον ιερό σκοπό μας δεν φορέσαμε αλεξίπτωτο.

Τι κάνουμε; Γυρίζουμε πίσω; :confused:

Δημοσ.
Μεγάλα @@? σοβαρά? είναι και μάγκας κιόλας αυτός που θα το κάνει? όπως μεγάλα @@ θέλει για κάποιον να σκοτώσει, είναι "κιαυτος" μάγκας? μεγάλος Μαλάκας πρέπει νάνε θες να πεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, δε θέλει καθόλου μαγια. wonna know something hard? to life your fucking life and makes all of your dreams come true. αυτό είναι δύσκολο. σιγά μη δώσουμε και παράσημο σε καμένους που αυτοκτονούν

Δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το ποστ μου θυμιζει εντονα μια φραση απο την ταινια 'Αποντες' που μου εχει μεινει."Οι καλυτεροι δεν πιστευουν πια σε τιποτε και οι χειροτεροι ειναι διψασμενοι για νικες " , καπως ετσι νομιζω ελεγε και καπως ετσι νομιζω οτι ειναι στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Όποιος το σκέφτεται να αυτοκτονήσει ας πάει μια βόλτα από το http://www.deathclock.com να δει μήπως πλησιάζει η ώρα του.

εγώ θα πεθάνω Tuesday, November 21, 2056. Σε 50 χρόνια....είναι λίγα αλλά εύχομαι όταν έρθει η ώρα ο Χάρος να είναι απασχολημένος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...