laokratwr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα να πνιγώ με τον ομφάλιο λώρο μου. too late...λολ!τι θεματα ειναι αυτα ελεος...ειμαστε που ειμαστε στη μαυριλα μας πατε να μας αποτελειωσετε...υ.γ.λουσι μοντ κ τα μυαλα στα καγκελα ρεεεε.θέλω εκλογες για να πας αντιπροεδρος διπλα στον χαλ9κ
milki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Πάντως με το που διάβασα αυτό το τοπικά θυμήθηκα το προχτεσινό επεισόδιο της εντατικής που πήγε μια κοπέλα να αυτοκτονική παρκάροντας το αμάξι της επάνω σε ραγές τρένου !!! Όταν το τρένο πέρασε το μονό που κατάφερε ήταν να επιζήσει και να αφορέσει πολλές ζώνες!! Η απόλυτη φρίκη!
SeXBOX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Bunny Suicides lol κορυφαίο!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
Diablos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Να καρφωθώ πάνω στο Λευκό Οίκο με 340km/h, οδηγώντας μια Lamborghini Murcielago, με συνοδηγό τη Jessica Alba να μου κάνει ****, και με μια πυρηνική βόμβα στο πορτμπαγκάζ.:twisted:
ItsToasted Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Πριν βαλω τελος, θα πηγαινα για μια εξεταση σε γιατρο. Θα ηταν μαλακια να εκανα οτιδηποτε για τπτα χαλασμενους υποδοχεις στον εγκεφαλο μου που διορθονονται με φαρμακα. Αν παλι ηταν αναποφευκτο, μαλλον με ενεση με αλκοολ. Παντος αν κανονισετε τπτα ομαδικη αυτοκτονια με Russian πριν, με χαρα να σας κανω παρεα στις τελευταιες ωρες σας!
pusher Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Θυμήθηκα την περίπτωση ενός παιδιού που ζήτησε μέσω Internet έναν ανώδυνο τρόπο να αυτοκτονήσει. Το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν μία συγκεκριμένη μάρκα φυτοφάρμακου. Δυστυχώς το παιδί (έφηβος μάλλον) σοβαρολογούσε και έκανε τα λόγια του πράξεις. Δε ξέρω αν αυτό έγινε σε forum, με χρήση msn messenger κτλ. αλλά το άτομο που του έδωσε την απάντηση συνελήφθει από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το μόνο που θυμάμαι ήταν πως υποστήριξε ότι νόμιζε πως η ερώτηση επρόκειτο για αστείο. Δε ξέρω αν τελικά δικάστηκε. Ίσως κάποιοι από εσάς να θυμούνται το περιστατικό. Γι' αυτό προσοχή σε ότι γράφουμε. Δεν είναι τα πάντα αστείο. Ο άλλος καμιά φορά σοβαρολογεί και ας μην περνάει από το δικό μας μυαλό αυτή η εκδοχή.
theomen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Θυμήθηκα την περίπτωση ενός παιδιού που ζήτησε μέσω Internet έναν ανώδυνο τρόπο να αυτοκτονήσει. Το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν μία συγκεκριμένη μάρκα φυτοφάρμακου. Δυστυχώς το παιδί (έφηβος μάλλον) σοβαρολογούσε και έκανε τα λόγια του πράξεις. Δε ξέρω αν αυτό έγινε σε forum, με χρήση msn messenger κτλ. αλλά το άτομο που του έδωσε την απάντηση συνελήφθει από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το μόνο που θυμάμαι ήταν πως υποστήριξε ότι νόμιζε πως η ερώτηση επρόκειτο για αστείο. Δε ξέρω αν τελικά δικάστηκε. Ίσως κάποιοι από εσάς να θυμούνται το περιστατικό. Γι' αυτό προσοχή σε ότι γράφουμε. Δεν είναι τα πάντα αστείο. Ο άλλος καμιά φορά σοβαρολογεί και ας μην περνάει από το δικό μας μυαλό αυτή η εκδοχή. με ποιά κατηγορία συνελήφθει ακριβώς ξέρουμε? Γιατί δεν διέπραξε κανένα ηλεκρονικό έγκλημα ο τύπος. Που είναι αυτός ο χασοδίκης ο paredwse :D:D:D να μας πει τι έγινε ή τι θα μπορούσε να γίνει.
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μου προκαλεί πάντως μεγάλη απορία το πώς προτάθηκε ως ανώδυνος θάνατος φυτοφάρμακο.
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Ελευθερη πτωση all the way αλλα οχι ας πουμε σαν αυτη του Σφηνια 7-8 οροφους ,αν μιλαμε για κτιριο ενα καλο παραδειγμα ειναι ο πυργος Απολλων στην Ριανκουρ, δεν θα μεινει τιποτε βεβαια και θελει καποια οργανωση πριν για να μην παρεις κανενα περαστικο μαζι σου αλλα αυτο ισα ισα θα δειξει και την αποφασιστικοτητα του υποψηφιου αυτοχειρα.Οι περισσοτερες αλλες πρακτικες οπως φλεβες-μπανιερα, χαπια-αλκοολ μου φαινονται υπερβολικα παθητικες και δεν ειναι τυχαιο οτι προτιμουνται κυριως απο γυναικες απ'οσο ξερω.Μια ενναλακτικη λυση για τους πιο τολμηρους με μεγαλυτερες πιθανοτητες αποτυχιας ειναι να παρεις μια ικανη, μετα απο πειραματισμους ,για παραισθησεις δοση ενος ψυχεδελικου ναρκωτικου και να βγεις εξω απ'το σπιτι σου ασυνοδευτος και κατα προτιμηση πεζος για να μην υπαρχουν σοβαρες παραπλευρες απωλειες.Σε αυτην την περιπτωση βεβαια δε ρισκαρεις μονο να μην καταφερεις να χασεις την ζωη αλλα και να υποστεις σοβαρους και επωδυνους τραυματισμους που μπορει να σου στερησουν την δυνατοτητα να επαναλαβεις την αποπειρα ακομη και για παντα.Χωρια τους κινδυνους για τους υπολοιπους ανθρωπους που θα βρεθουθν μπροστα σου, αν και αυτο εχει να κανει παρα πολυ με την προσωπικοτητα του αυτοχειρα.
mprou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Εγω θα εκανα format στο δισκο με τα αρχεια μου! :shock:
Exoskeletor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ...αλλά απο την άλη πρέπει να τα έχεις μεγάλα τα @@ για να το κάνεις... πρέπει να εσαι μάγκας... Μεγάλα @@? σοβαρά? είναι και μάγκας κιόλας αυτός που θα το κάνει? όπως μεγάλα @@ θέλει για κάποιον να σκοτώσει, είναι "κιαυτος" μάγκας? μεγάλος Μαλάκας πρέπει νάνε θες να πεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, δε θέλει καθόλου μαγια. wonna know something hard? to life your fucking life and makes all of your dreams come true. αυτό είναι δύσκολο. σιγά μη δώσουμε και παράσημο σε καμένους που αυτοκτονούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.