SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ...στην ζωή σας, για διάφορους λόγους! Πως θα το κάνατε? Και αν συμφωνείτε με αυτή την λύση. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, δειλώνεις δειλία να αντιμετωπησεις την ζώη... αλλά απο την άλη πρέπει να τα έχεις μεγάλα τα @@ για να το κάνεις... πρέπει να εσαι μάγκας. Πάντως αν ήθελα να βάλω τέλος θα το έκανα με μέθη και μετά ένεση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ... δεν καταλαβαινω, τι νοημα εχει ενα τετοιο τοπικ?
Kandinsky Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Με 10 ξεκωλιάρες Ρωσιδες να πάω από καρδιά, εγκεφαλικό και ότι άλλο είναι δυνατόν......
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 δειλώνεις δειλία να αντιμετωπησεις την ζώη... πρέπει να εσαι μάγκας. Βλέπεις φαντάζομαι την αντίθεση... Χωρίς να έχω εμπειρία, άμεση ή έμμεση, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι "εκείνη" την ώρα δεν μιλάει η μαγκιά του ανθρώπου, ούτε ίσως και η δειλία του, αλλά η απόγνωση ή ή παράνοια που του θολώνει το μυαλό...
???? Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 εγω πιστευω οτι πρπεει να μπορεις να σταθεις μπροστα στην ζωη χωρις να κωλωσεις...να μην εισαι σαν τους φυλακισμενους,οι οποιοι μετα απο χρονια ακομα και αν εχουν την πορτα ανοιχτη δεν φευγουν...οταν δεις οτι,δεν παει αλλο,πρεπει να επιλεγεις να αδειασεις χωρο.και θεωρω μαγκια να ξερεις το που,το γιατι και το ποτε...
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ... δεν καταλαβαινω, τι νοημα εχει ενα τετοιο τοπικ? ...δεν καταλαβαίνω, το νόημα ύπαρξης ενός τέτοιου post? - η - μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι καταλαβαίνω... ;-)
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ναι να μην κωλήσεις για την ζώη, αλλά αν οοοοοολα οδηγούν εκεί? και δεν έχεις πολλές επιλογές.....?
greekboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ... δεν καταλαβαινω, τι νοημα εχει ενα τετοιο τοπικ? αν θελει να αυτοκτωνησει κανεις του δινουμε ιδεες:twisted: :twisted:
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 αν θελει να αυτοκτωνησει κανεις του δινουμε ιδεες:twisted: :twisted: αν νομίζετε ότι δημιουργήθηκε για τέτοιο σκοπό, τότε παρακαλώ να κλειδωθεί άμεσα, ευχαριστώ!
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Αν τα πάρεις με alcohol θα κάνω το thread sticky.
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Με 10 ξεκωλιάρες Ρωσιδες να πάω από καρδιά, εγκεφαλικό και ότι άλλο είναι δυνατόν...... Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ..... Αν είναι δυνατόν όμως να μην όλες είναι ρωσίδες. 1. Russia 2. Ukraine 3. Moldova 4. Romania 5. Chech Republic 5. Slovakia κλπ κλπ Είμαι της σοσιαλιστικής διεθνούς. Αν δεν πετύχαινα με τη πρώτη, ως ειρηνιστής, θα το επαναλάμβανα με συντρόφισες από τον Ειρηνικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.