Προς το περιεχόμενο

Rapidshare+επιπτώσεις Ίντερνετ

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει πλέον αλλά σιγά σιγά το Ίντερνετ γίνετε ..πληρωμένο ακόμα και αφού πληρώσεις τη συνδρομή σου ADSL...

Πλέον στις περισσότερες σελίδες για να κατεβάσεις κατά 99% θα είναι μέσω rapidshare που πρέπει να πληρώσεις...

Έχω την εντύπωση και μακάρι να διαψευστώ αλλά χωρίς free downloads που κατά κύριο λόγο στηρίζονται οι συνδέσεις ADSL λίγοι είναι αυτοί που θα πληρώνουν και για αυτό...Με αποτέλεσμα να είναι μία σύνδεση ADSL άχρηστη,εφόσον δε μπορείς να κατεβάσεις και πολλά πράγματα...

Θα ήθελα ειλικρινά τη γνώμη σας γιατί πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ένα θέμα που καίει πολύ κόσμο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το rapidshare δεν είναι site. Είναι υπηρεσία. Θα μπορούσε κάν να μην διαθέτει επιλογή για free downloading.

Καί όχι, υπάρχουν καί άλλοι, καλύτεροι (αν θες την γνώμη μου) τρόποι για να κατεβάσεις πράγματα (λέγε με .torrents)... Εκτός κι αν θες να πληρώσεις κάποια υπηρεσία (όπως το Rapidshare) και να μην το ξανασκεφτείς.

Στα torrents δεν είσαι σίγουρος ότι θα ολοκληρωθεί,εξαρτάτε από τις πηγές σου,στους σέρβερς είσαι...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του torrent καθώς και η χαμηλή ταχύτητα αρκετές φορές...

Ε ναι αλλα ειναι παραλογο να λεμε οτι η ADSL ειναι αχρηστη αφου δε μπορεις να κατεβασεις πολλα πραγματα!

Εγω δε προλαβαινω να αδειαζω τον δισκο μου απο τα d/ls μου και δε εχω δωσει δεκαρα για καμια επιπλεον υπηρεσια. Λιγο ψαξιμο θελει, υπαρχουν τοσοι πολλοι τροποι για να κατεβασεις οσα θες και πραγματικα ειναι απιστευτο τι υπαρχει στο Internet.

Δε διαφωνω οτι ειναι βολικο και γρηγορο το Rapidshare αλλα υπαρχουν πολλες εναλλακτικες και πολλες φορες πιο αποτελεσματικες...

einai analogos to ti zitaei kaneis....an variesai na psaxneis apo do ki apo kei pas kai plironeis rapidshare kai eisai grigoros....an pali theleis na kaneis ti douleia sou pio oikonomika spatalas ligo perissotero xrono kai tin kaneis ti douleia sou....den iparxei periptosi an psakseis arketi ora, na min vreis auto pou zitas xoris na exeis plirosei rapidshare...thats my opinion

Υπαρχει ακομα το http downloading,δεν εχει πεθανει.Το torrent ειναι ταλαιπωρια σκετη,καμια συγκριση με το rapid που κατεβαζεις σφαιρα.

Το θεμα ειναι να μην στενοχωριόμαστε οταν δεν εχουμε 20 σκληρους με διαφορα προγραμματα που μας ειναι παντελως αχρηστα.

Εγω ταινια δεν εχω κατεβασει ποτε ολοκληρη,πολυ δουλεια για το τιποτα,παιρνω τηλεφωνο στο videoclub και μου την φερνουν τσαμπα,πληρωνω μονο την ενοικιαση 1.0 -1.5€

Α και κατι αλλο, το DSL δεν ειναι μονο για downloading!Επειδη εχω πχ 512Κ δεν σημαινει οτι πρεπει η συνδεση να δουλευει στο φουλ 24/24 "για να μην πηγαινει χαμενη"!

Το torrent ειναι ταλαιπωρια σκετη,καμια συγκριση με το rapid που κατεβαζεις σφαιρα.

Αν όμως δεν υπάρχει premium account, και προσέχεις λίγο ποιο .torrent χρησιμοποιείς και από πού το παίρνεις, τότε οι όροι αντιστρέφονται. Προσωπικά, σ'αυτή τηνφάση, το ίδιο αρχείο επιδιώκω να το βρίσκω σε .torrent.

Α και κατι αλλο' date=' το DSL δεν ειναι μονο για downloading!Επειδη εχω πχ 512Κ δεν σημαινει οτι πρεπει η συνδεση να δουλευει στο φουλ 24/24 "για να μην πηγαινει χαμενη"![/quote']

Έτσι είναι. Αντε στην αρχή, που έχει κάποιος την κάψα, να την τερματίζει. Μετά όμως, άστην ανοιχτή αν χρειαστεί να κάνεις κανένα remote σπίτι σου, από την δουλειά π.χ.

Στα torrents δεν είσαι σίγουρος ότι θα ολοκληρωθεί' date='εξαρτάτε από τις πηγές σου,στους σέρβερς είσαι...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του torrent καθώς και η χαμηλή ταχύτητα αρκετές φορές...[/quote']

μηπως πρεπει να ασχοληθεις λιγο περισοτερο,ωστε να μαθεις να διαλεγεις τα καταλληλα αρχεια τορρεντ για να κατεβασεις?

εγω εχω κατεβασει 100αδες σπανια αρχεια τορρεντ,με σταθερες ταχυτητες ανω των 35kb/s με 384,και παντα τελειωνει το αρχειο στο 100%

ΥΓ.αν ψαξεις στα καταλληλα warez site,θα βρεις και links ακομα να κατεβασεις ολοκληρα αρχεια απο site,GB ολοκληρα.χωρις παρτ,χωρις τιποτα.απλα με ενα κλικ.

Den xriazete kai oute prepi na pliroseis gia na katevaseis kati giati poli apla vriskeis ta panda sto Net tin simeron imera FREE.

Den einai mono to Rapidshare gia katevasma.

Yparxoune to DC++ to Torrent to Emule ta FREE ftp etc...etc...etc...

Apla prepi na eise ligo psagmenos parapano oste na endopizeis efkola kai apla afto pou thes xoris pola pola sourta ferta sto Net.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ego pali exo mia alli erotisi agoraki_23... ti akrivos epsaxnes kai den to vrikes? pes to mou emena kai tha sou to bro opote mou to pis... ( an fisika afto thelis... ), ta pedia pou exoun apantisi exoun pi oli tin alithia...

ps . min pareksigithi to ifos mou , etsi ?

ps2 . to free den tha ine gia panta free... otan tha gini trial... tha vgei allo free kai outo kath' eksis...

an thelis mporo na sou stilo pm me ta sites pou xrisimopio gia na vro afta pou thelo ( vasika ta programmata mou... )

re paidia mou kanei trelh edyposh afto pou diabazo...loipon..

xrhsimopio dc++ edo k 1mish xrono..se afto to diasthma exo katebasei perisotera apo 4000 mousika videos...polles xiliades mp3s...kai ateliota episodia apo para poles seires ksenes k ellhnikes "synolo parapano apo 1.5 tib"..sto dc mporeis na breis ta panta...eidika apo mousikh pragmatika moro na bro ta panta ekei mesa...sygoura exei psaksimo..ama omos breis ta sosta hubs, briskeis ta panta kyriolektika..ta torrent einai kala pisteyo mono gia DVDRs MDVDRS kai epeisodia apo seires..apo kei k pera yparxei k to moularaki"e-mule"sto opoio pali briskeis oti theleis..to rapidshare einai kathara free hosting site k den symferei na katebazeis mikra arxeia..gia videos einai to kalytero k to xrhsimopio kathe mera giati eina k to grhgorotero apo ola..tora an to problhma sto rapidshare einai ta "tickets" ego exo brei mia akrh me thn opia ksegelao to RS kata kapio tropo...to rapidshare se afhnei na katebazeis mexri 100mb..otan pas na katebaseis parapano sou leei na perimeneis ores...ego otan kano aposyndesh xrhsth k ksanabeno"ypothtesh 15 deyterolepton"mporo na katebaso amesos ksana xoris na perimeno"to kanete afto se periptosh pou den kanete alles ergasies k thelete kathara, pramata pou exoun anebasei alloi sto RS"..malon to ip allazei h kati tetio den ksero..dokimaste afta pou sas leo k idiaitera esy agoraki_23 :-D :-D :-D ..

Re pedia mathete apo kana ebook i apo ton thio pos na psaksete kala sto google oti goustarei i psixi sas sta ftp!!! FTP Rulez kai merika exoun full taxitita!!! Kai ena allo kalo tha itan na mathete na katevazete apo irc xdcc aki episis auto sto mirc pali full taxitita exeis alla prepei na eise ligo tixeros!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...